Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imie imiennik

ktore z tych imion wam sie podoba

Polecane posty

Gość imie imiennik

dziewczynka : Honorata, karolina , Aniela , Amelia ,Antonina chlopiec : Vincent , Seweryn wiecej nie mam pomyslow ;) ps mieszkamy zagranica ;)

Jesli za granica, to Karolina i Vincent. Z tymi imionami nikt nie bedzie mial problemu.

Gość Sexy Vampire
Amelia i Vincent

Gość imie imiennik
dzieki sliczne za wpisy :) mi to ni eprzeszkadza by tez nadac slowaniaskie imiona :) zawsze chcialam Karolinke ale teraz w glowie Amelcia i Anielka itd :( no a dla panow tylko te 2 podobaja mi sie ;)

Gość nie nuworyszka
Ludzie... Dramat :O po co wymyślać takie kretyńskie imiona typu Vincent? Jeszcze rozumiem Wincenty, przynajmniej polskie. Karolina też normalne, ale reszta...? Chęć wyróżnienia swojego dziecka wydaje się mieć większe znaczenie niż narażenie go na śmieszność z powodu zbyt oryginalnego, głupiego imienia.

Gość nie nuworyszka a potrafisz
czytac ze zrozumieniem czy tylko sklecac literki pobieznie ?

Gość nie karolina ich jest juz za d
karolina to juz przesada tak samo jak anka aska i baska ufffff nie krzywdz dziecka imieniem ktore nosi 1/5 spoleczenstwa polskiego :) Jesli mialabym moje zdanie wyrazic to amelia chyba - honorata nie. A na chlopaka zadne mi sie nie podoba to nei podpowiem choc vincent dosc ciekawy

Gość myszka a co nas to
masz wybrac z tamtych imion . Naucz sie wreszcie . :O

Gość imie imiennik
nie nuworyszka Ludzie... Dramat po co wymyślać takie kretyńskie imiona typu Vincent? Jeszcze rozumiem Wincenty, przynajmniej polskie. Karolina też normalne, ale reszta...? Chęć wyróżnienia swojego dziecka wydaje się mieć większe znaczenie niż narażenie go na śmieszność z powodu zbyt oryginalnego, głupiego imienia. Nie wiem czy te imienia ktora wypisalam to takie "gwiazdowskie" :D Aniela Honorata Karolina itd to sa stare imiona Seweryn tez jest stare imie i mysle ze z tego powodu nikt by sie nie smial ;) mieszkam zagranica dlatego napisalam Vincent a nie Wicenty :P dlatego jesli bedzie Sweryn to bedzie Severin :P :D :) dziekuje za wpisy :)

Gość Meliissssaaa
Amelia jest ładne.

Gość imie imiennik
Honorata odpada :) choc to imie tez uwazam za ladne :) tak jak i Antonina wiec tylko zostalo Aniela , Amelia ,karolina co do imienia karoliny - w pl moze i opklepane ale u nas nie ma duzo karolin aniel i ameli :) tak jak i Vicenta i Seweryna :)

Gość imie imiennik
dlatego najbardziej walcze z 2 imionami Amelia - Karolina :(

Gość Edyta Górniak cię zainspitował
Natalia i Radosław

Gość mnie się amelia
nie podoba. Karolina i Seweryn

Gość erhytu
dlatego jesli bedzie Sweryn to bedzie Severin ] to nie mieszkasz widocznie a Anglii czy USA, nie ? wiesz co znaczy w ang. sever ? moze planujesz swojemu dziecku kariere rzeznika czy kata to bedzie nawet odpowiednie :D

Gość imie imiennik
erhytu dlatego jesli bedzie Sweryn to bedzie Severin ] to nie mieszkasz widocznie a Anglii czy USA, nie ? wiesz co znaczy w ang. sever ? moze planujesz swojemu dziecku kariere rzeznika czy kata to bedzie nawet odpowiednie nie :P w DE :P

Gość xcxcderfesercvt
Karolina i Seweryn badz Amelia i Vincent :) podobaja mi sie te imiona