Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

już nie lubie kafe

Polecane posty

zarabiają na nas, gdy my w tym samym czasie skrzywiamy kręgosłupy przy kompach! (chyba, że ktoś ma w domu motylka) za każdy wpis, grube ryby mają po 5 złociszy .... trzeba moi drodzy stać się elitą ..... ale to nie wszystko, o najgorszym nie wiem co napisać ....

Gość 01.12.2009 2014 zgłoś do u
20:14 [zgłoś do usunięcia] love666 no dowiedziałam się coś o grubych rybach na kafe, to naprawde straszne, zaloze sie ze jakbym Wam powiedziala, juz byscie tu nigdy nie wstąpili ... ani na momant ty jakos nadal tu jestes kretynko wiec wymysl lepsze prowo 💤

Gość prawiczek chce sie z toba
przespac. idziesz na to?

nie sypiam z prawiczkami .... jak będę chciała się pobawić w ciuciu babkę z dziećmi to pójdę do piaskownicy... pozatym, odejście z tąd nie jest takie proste... jak już raz tu się zapuścisz tak ciężko z tąd odejść.. pozatym jeśli się zna tajemnice grubych ryb na kafe to one robią wszystko, źeby prawda nie wyszla na swiatło dzienne.... :(

Gość ja chce sie z nim przespac
kretynko :O idz stad dzieciuchu, bo na prawde cos z toba nie tak :O🖐️

" jeśli się zna tajemnice grubych ryb na kafe to one robią wszystko, źeby prawda nie wyszla na swiatło dzienne.... " grube ryby powinny odchudzać swój czas na kafe do niezbędnego brania... Brania pół-żartenm tego co tu się wypisuje. A potem iść grzecznie spać. :p

Gość love666.
tak naprawde to ja zadroszcze tym grubym rybom bo nigdy taka nie bede

wszystkich jasny trafia chuj o tajemnice ktora chce Wam przedstawic i powolutku Was na nia przygotowuje .... to naprawde będzie niemiłe przezycie ... ale o niej dowiedzą sie tylko najwyrwalsi, i grube ryby też ..

Gość love666.
mam schizofrenie paranoidalna i slysze glosy grubych z kafe, snia mi sie opo nocach grube pliki pieniedzy...niestety nie moich, nie moge juz tego wytrzymac...pomozcie mi drodzy kafeteriusze

macie nasrane w tych garach, nawet nie wiecie to tu się kroi na kafe, w czym uczestniczycie....

Gość wiemy i mamy to w dupie debilk

co Wy wszystcy tacy nerwowi? pochorowało się Wam czy co?! tu poważna sprawa się kroi a Wy narwy zaraz.... stopniowo wszyscy się wszystkiego dowiedzie i zobaczycie wtedy .... lepiej zacznijcie brać nerwosol bo informacje ktore Wam przekażę spotęgują Waszą chorobe psychiczną .... a to czego sie dowiedzialam, i od kogo co najwazniejsze! jest niesmaczne, pozatym szantażują mnie grubiaste rybska..... jutro uchylę rąbka tajemnicy ...

Gość to jest wkręt
a tajemnica jest pewnie taka, że znają nasz IP i hasła do loginów - co zreszta juz wiemy 🖐️

Gość jutro to bedzie futro glupolu

jak mówie jutro to jutro, jestem słowna czubki, ale Wy sie z tych niusów posracie w gacie!

Gość dane osobowe mają i fotki

Gość hhaahaaaaa
dane osobowe mają i fotki a to rewelacje :D :D :D :D

Gość Dziuro podaj dziś jej dane
:D:D:D:D:D:D:D