Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

już nie lubie kafe

Polecane posty

Gość zobaczcie tylko
21:20 [zgłoś do usunięcia] nie wkurwiła nas tylko zaśmieca kafe pierdołami wyssanymi z palca taaaa, wcale :classic_cool:

Gość hahahahahahahahahahahahahaha
damy się wszyscy zfrajerzyć :P

Gość ej....
szukanie--> jakby co to dajesz jej IP ? :D

Gość ej...
ktoś tu ma wybujałą fantazję :P

Gość albo sam babol ma z tego
profity i ciągnie póki jeszcze może albo jest po prostu pierdolnię.ta

Gość jeszcze 23 minuty
:)

Gość pierdoli..
to czemu nie napisala tego za 1szym razem

Gość bo to następna prowokatorka
zapewne młodziutka i głupiutka

Nadejszla wiekopomna chwila ….. i pragnę z tego miejsca podziękować moim fanom za przemiłe komentarze podtrzymujące mój żywot na kafe 🖐️ Efektem ubocznym Waszych działań jest wzrost gości w statystykach odwiedzających ten topik, a co za tym idzie…. Grube ryby ….. idą w szeregu…. Chociaż to nie dzień pogrzebu Johna Pawlaka, tytułowe zdanie pasuje do okazji. Bo chwila jest wyjątkowa - tego nikt nie zaprzeczy. Jedynym mankamentem dzisiejszego święta jest jego przereklamowanie. Włączam telewizor, a tam Grube ryby, włączam radio – audycja poświęcona Grubym rybom, przeglądam prasę - oczywiście głównym tematem jest Gruba ryba. Nie będę ukrywała, że boję się otworzyć konserwę rybną... :O O grubych rybach wiemy prawie wszystko tak tylko się Wam wydaje - media zdążyły już wpoić nam wiedzę o tej płaszczyźnie. Wiemy, ile będzie kosztował cukier, jakie będą dopłaty dla rolników w trzecim roku członkostwa i znamy szczegóły traktatu nicejskiego. Dopiero „czwarty dzień” na kafe, a chyba już niektórzy mają tego wszystkiego dosyć. Ale nie znaczy to, że nie należy się o tym wypowiadać. Wręcz przeciwnie - należy. Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że mimo iż serwis jest poświęcony dyskusji ogolnej, to jednak ten artykuł nie będzie miał z nimi wiele wspólnego. Boicie się wypowiadać jak dorośli. ;) Nie wiecie jednak moi drodzy co się kroi za tym schizofrenicznym światem kafe, siedzicie tak tu, wlepiacie te swoje oczyska i co z tego macie? – 7 dioptrii a Grube ryby z kafe zacieraja płetwy. To wielki spisek. Zmowa powszechna przeciwko rządowi. :O Cierpliwość jest cnotą nie tylko filozofów. Przeglądając kalendarium mojego szkolenia stwierdzam, że już na przełomie wrzesnia i pażdziernika czekałam na moje solo, a jak widać doczekałąm się zanim ptaki nad Elblągiem musiały znowu uciekać w popłochu na mój widok. Ale po kolei. :) Grube ryby to artyści stojacy za filarem i blaszaną brama jak do garazy Kafeterii. I co mnie tak bardzo zniechęciło przez moment tylko, ale tylko przez moment jakim jest 2 dni to to, ze robia sobie z nas jaja. Zakładają ogromniaste topiki gdize my same szaraki nie jesteśmy czasem zrobic jednej strony dobrego tematu. Nie wiem czy wiecie ale każdy Wasz wpis to kaska dla grubych ryb. Ogromna kasa przepływa przez konta tych co maja milion wpisow… pomyslcie – Wasza kasa w bloto idzie… Czy ktos se zdaje sprawe co się dzieje po drugiej stronie lustra? Jaka elita tu rzadzi? Dopiero jak ktos się polapie i zlapie na goracym uczynku taka gruba rybe to wie co jest grane. Zamilczmy na 1 dzien, zaoszczędźmy. :p Powiem, że jestem z siebie cholernie dumna, że mogłam się wypowiedzieć w tak ważnym dniu na tak chwalebny temat. :D Momentami tak się wczułam w poruszany temat, że aż zalatywało od nadmiernej wzniosłości i podniety. Taki dzień już się więcej nie powtórzy, zatem i Wy się wypowiedzcie. Niech każdy, kto ma ochotę dopisze swoje trzy grosze w komentarzach na temat Grubych ryb z kafe. Tymczasem ja dziś wieczorkiem będę ze znajomymi świętowała ten dzień, sącząc browarki i delektując rybką po grecku. Wszystkiego najlepszego! Amen. :) :classic_cool:

Gość wiedzialam ze nie masz nic do
powiedzenia.. nudnaś 💤

Gość kartaczka777
love666- dobre, ale się uśmiałam

Gość przedstawienie skonczone
większej idiotki nie znam --- jesteś gorzej niż wszą --- tyle to wie każdy - zwykły użytkownik cipo

Gość jestes zalosna
przeciez kazdy to wie kretynko:O ameryki kurwa nie odkrylas :O

a gówno wiecie, nie potwierdziliście przybycia, to i dziś się nie dowiecie! :D jak chcecie mogę jutro zwołąć następną konferencję, ale o sukcesie przedsięwzięcia decyduje zgłoszenie przybycia...

Gość jak zostać grubą rybą na kafe
???

Gość to z dupy chyba wzięłaś
te rewelacje

jak zostać gruba ryba na kafe... moge Wam zdradzić jak się wkupić w elite ....

Gość napisz lepiej ile zarabiasz
gnido jakbys miala cos do przekazania, to ten top dawno bylby usuniety

nierozumiem z kąd ta zlosc :) spojrzcie teraz na siebie, na codzien tacy kulturalni.. a tu ryja drzecie i kto robi z geby cholewe:) ja nikogo nie obrazam :)

Gość otóż to
gdybyś miał do powiedzenia cos sensownego na temat grubych ryb,dawno by ten top usunęli

zazdrośnicy :) boicie się teraz udzielać na moim topiku ?:) myslicie ze jestem gruba ryba :D nic z tego

Gość opierdziane gacie reAKTYWACJA
mnie zachcialo sie srac jak to przeczytalem

Gość ryby maja polewke z nas
Wszystkich , takze z ciebie love666 , wiec 🖐️

wiem :) ale w życiu trzeba się śmiać a nie smutać, mam nadzięję że niektórzy się uśmiali :)

Gość love666 ale co to kogo obchodz
i ile oni maja za wpisy, jak ktos ma wlasne zycie? wlasne zycie, wlasna prace, i nie zyje tym co sie dzieje na kafe - wisi mi to, ja sobie pisze a oni se moga i milion za moj jeden marny post dostac, w dupie to mam. zreszta jesli sadzilas, ze ameryke odkrylas, to tak jak ktos wczesniej napisal - pomylilas sie