Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

już nie lubie kafe

Polecane posty

nie rozumiem waszych nerwow :) przeciez to czy oni biora kase czy nie to ich sprawa:) mnie to kolo dupy loto, zauwazcie jedno, ze wami mozna sterowac, napisalam godzine i wszystcy skupili sie na opowiadanku :)

Gość nikt sie nie skupil moja droga
wszyscy cie w dupie maja, a ze i tak siedzieli, to czzemu mieli nie zajrzec, hę? nikt nie steruje, kazdy se pisze co chce. jakas ty glupiutka, chyba tu rzeczywiscie od czterech dni jestes :O

Gość to chyba ty sie dalas nabrac
innym jak uwierzylas, ze ktos tobie uwierzyl :O i tobie prowo nie wyszlo :O

z zalozenia chcialam was przetrzymac 10 dni :) ale żal mi was ze łykacie wszystko jak rybki :) pozatym coś wiem na temat kafe i tych ludzi tu, ale zostawie to dla siebie :) obiecałam trzymać język za zębami i tak też będzie :) denerwujcie się dalej, mi miało nie wyjść z założenia i to właśnie wyszło :)

pomarańczki się chowajcie dalej i pyskujcie, jutro pojdziecie do pracy i bedziecie grzeczni :)

Gość amandakafe16
love666 żałosna prowokacja zresztą nieudana buhaha a tak poza tym-> Wkurwianie ludzi sprawia Ci przyjemność ?? :/ :/;/

niemialam w planach prowokacji :) nie chcialm wkurwiac, chcialam rozbawic, zeby byl łach, nie wiem po co bierzecie se wszystko do sreca:)