Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona narzeczona

Dlaczego, dlaczego!!!! Większość polskich facetów ubiera się jak bezdomni?

Polecane posty

Gość Onnnn zadbany
żadna nie narzekała bo każda była dmuchana i kosztowała 250 zł + koszty wysyłki :( :O

Gość Wkurzona narzeczona
kozacy, cwaniaku, między innymi tym się wyróżniali spośród okolicznej ludności, że kompletnie olewali kwestie wyglądu tudzież higieny osobistej, nosili to co zagrabili na Turkach, lub Chazarach a potem nosili i nosili i nosili, aż samo z nich spadło razem z wszami i innymi zwierzątkami, w związku z czym wierzę Ci na słowo że jesteś kozakiem :) Trudne terminy: Książka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ksi%C4%85%C5%BCka Kozacy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kozacy_zaporoscy

Gość Onnnn zadbany
Już nie bądź lalunia taka przemądrzała. Jak jesteś pasztetem to ci panienko nawet te twoje książki nie pomogą. Do tego jakaś niedzisiejsza jesteś, że potocznej mowy nie rozumiesz. Narzekasz, że faceci o siebie nie dbają, a jak się pojawi zadbany to narzekacie

Gość Wkurzona narzeczona
Cóż, przyznam że woń mydła mnie zniechęca, juz lepski swojski smrodek

Gość frania mania
Ja tam jestem bardzo tolerancyjna jeśli chodzi o to jak faceci się ubierają. Oby było schludnie, czysto i nie śmierdziało. Natomiast jest jedna rzecz, która mnie bardzo wkurza - gdy facet wpuszcza koszulkę (t-shirt) w spodnie. Rozumiem, do garnituru tak wypada, ale panowie, to naprawdę wygląda strasznie obciachowo jak widzę te koszulki wpuszczone w spodnie, co nierzadko uwidacznia też wasze mięśnie piwne.

Gość frania mania
lepsza była moda lat 90 tych - a la Beverly Hills gdzie faceci godzili z gołymi brzuszkami i odkrytymi ramionkami , panowie, pokazcie wiecej ciałka na zime :D

Gość 5e5e5e
bo w polsce nie ma fajnych unbran, od 3 miesiecy szykam fajnych spodni i nic nie ma! tylko jakies zjebany jeansy, pedalskie sfeterki i bluzy z kapturem! W kazdym skelpie! no nic co bym chcial!

Gość mężczyzna prosty do bólu
Levisy 501 nie są takie złe , choć oklepane to tyłka się trzymają :)

Gość wyborne te podszywy
Ahhh

Gość Onnnn zadbany
oddałem mą kobietę do wulkanizacji .