Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona narzeczona

Dlaczego, dlaczego!!!! Większość polskich facetów ubiera się jak bezdomni?

Polecane posty

Gość Wkurzona narzeczona

Większość facetów wygląda jak bezdomni - swojemu wyglądowi poświęcają pewnie tyle samo, co Pan Józek, który nocuje na klatce w moim bloku i codziennie rano przemywa sobie twarz tanim winem - "żeby wyglądać świeżo i pięknie". Większość facetów robi to samo, tylko nie nocuje na klatce i zamiast taniego wina używa Brutala, czy innej 'wody kolońskiej'. A ubrania... hmmm, widziałam gościa który paradował w czarnych sztruksach, niebieskiej marynarce, flanelowej (!) koszuli w kratę i do tego...krawat! I był pewien że zadał szyku.... Niestety, większość polskich facetów przydało by się siłą umówić na konsultacje ze stylistką: http://konsultacje-u-stylistki.notlong.com i później dopilnować żeby zmieniali spodnie przynajmniej co 3 dni... Nie przepadam ze Włochami, którzy przesadzają z dbaniem o siebie, ale na litość! Dlaczego u nas jest z ubiorem tak źle ....

Gość Wkurzona narzeczona
powinni brac przykład z najlepiej ubranego polskiego faceta - tomasza jaczykowa :classic_cool:

Gość Wkurzona narzeczona
Podziwiam Twoją przebiegłość - nie jest łatwo się domyślić że link typu: konsultacje-u-stylistki linkuje do stylistki ;) Ale akurat z autoreklamą trafiłaś jak kulą w płot, a w kwestii ubioru facetów, musisz mi przyznać rację

Gość Wkurzona narzeczona
Myślisz że co? że jestem byle kim?? Nosze skórzane przyciasne kozaczki które kończą się tam gdzie kwiecista spódnica zaczyna, do tego tunika w kropki bordo i bolerko ze strusia... :) to jest chice en la mode un fashione :)

Gość rew34
bo są dzentelmenami i wolą dać pieniadze na dzieciom niż marnować na jakies głupie ubrania . JA Tez jestem mezczyzna z olbrzymia klasą , bo potrafie sobie odmowic koszuli , ale kupic dziecku na przyklad czekolade czy czego zapragnie . Nie jestem egoista mysle o kims , a nie o sobie .

Gość Wkurzona narzeczona
ostatnio zrobiłam furorę moją spódnicą wykonaną z papieru toaletowego , widziałam jak się inne kobiety na mnie patrzyły , zazdrościły mi :classic_cool:

Gość pan tomasz jacykow
ubiera się dziwnie , ale jest dobrym stylistą :)

Gość rew34
mówiąc o olbrzymiej kasie miałem na myśli moje oszczędności w wysokości 1200zł :classic_cool:

Gość moja babcia boi sie bajongów
spódnica z papieru toaletowego bardzo chique und eko :) :classic_cool:

Gość rew34
mam trzy koszule tesco cheerokie.

Gość harrra09
taaa, jak będziesz kupować dziecku wszystko czego zapragnie to jest dobre wychowanie ? głupia ślepa miłość , sam będzie łaził w dziurawej kurtce i tekturowych butach z bazaru żeby dziecku kupić domek dla Barbie

Gość harrra09
swoją drogą zawsze marzyłam o tym by mieszkać w domu dla lalek Barbie, nosić ich kiecki a wieczorami żeby Ken po mnie przyjechał...szkoda że Ken nie miał nic pod ubraniem :(

Gość Policja otworz
Polscy faceci nie posiadaja zadnego gustu ani smaku.Nie potrafia sie ubrac z klasa, wszyscy wygladaja tak samo,zadnen sie nie wyroznia z tlumu.no moze czasem sie jakis rzuci w oko,ale baaardzo zadko.Z reszta z polkami jest to samo.To jest jakis dramat,narod bez klasy;/

Gość FIRANKAZWARSZAWY
Uważam, że Pan Jacykow ubiera się jak gej którym jest, bo gej to nie mężczyzna tak z anatomicznego punktu widzenia, już bardziej ja przypominam mężczyzne gdyż mam włosy na klacie, brak piersi, porost na brodzie, włosy pod pachami i na nogach

Gość Policja otworz
Gdybym ja miała klasę albo kasę kupiłabym se słownik żeby wiedzieć że "żaden" pisze się przez RZ rzaden

Gość OsfraSiostra
szkoda że ja jestem taka brzydka i moje dzieci pewnie też będą :(

Gość Policja otworz
Od kiedy zaden pisze sie przez rz pusta palo? :)

Gość Policja otowrz
a swoja droga, nie trzeba miec mnowsta pieniedzy aby moc dobrze sie ubrac.Wystarczy wziac pare gorszy i ruszyc na podboj grzebalni, tam mozna znalezsc na prawde super ciuszki.

Gość Policja otworz
I nie pisze sie: ,,kupilabym se,, tylko kupilabym sobie :)

Gość Policja otowrz
przecież napisałem poprawnie , a mając na myśli Grzebalnie chodziło mi o chodzenie po cmentarzach i zakładach pogrzebowych celem nabycie ładnie uprasowanych garniaczków :classic_cool:

Gość Policja otowrz
to ja kafezdzira , podszywam się bo nie mam nic do roboty , jestem jebnętym leniem :classic_cool:

Gość Policja otworz
Dobra wracam do pracy, mam jeszcze dzis duzo do zrobienia :) nie chce mi sie z wami rozmawiac,nie potraficie nawet normalnie podjac tematu do rozmowy.Nadal jestem zdania,ze nie potraficie sie ubrac :) Pozdrawiam Was goraco buraki z bazarku :)

OstraSiostraa dzięki :) ja wolę mieć gorzej ubranego faceta ale czystego i pachnącego niż takiego co to chodzi w gajerku bossa i śmierdzi bo myje się co 2-3 dni (znam takiego)

Gość wiecie wracam do roboty
bo kutasy się same nie opitolą :)

Gość Policja otworz
skończyła mi się własnie przerwa śniadaniowa w Biedronce a kasa sama się nie obsłuży , papatki :classic_cool:

Gość Policja otworz
serio kafgezdzira ? nawet ortografii nie znasz :O

Gość mężczyzna prosty do bólu
Już to widzę jak facet w garniturze za 4000zł myje się raz na tydzień :)