Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytusssssssssssssssssss

boje sie ze moje dziecko za wolno sie rozwija ????????

Polecane posty

a wiec tak moze mam swira ale jestem po raz pierwszy mama i nie wiem jaki jest prawidlowy rozwuj moja mala jula jeszcze sama nie umi siasc nio podnosi sie dopiero do siedzenia jak ma wyrzej pod pleckami staje juz na nozki gdy ja lapie za raczki probuje sie podniesc do stania gdy zlapie sie za luzeczko ale nie chce raczkowac gdy klade ja na brzuszek macha raczkami i nozkami i zazwyczaj placze. je juz zupki przeciery pije soczki i 4-5 razy dziennie mleko z kaszka bo mala czesto sie krztusila i musze jej mleczko zageszczac prosze o odpowiedz

moja coreczka ma 7 miesiecy

Jako doświadczona mama to wydaje mi się ,że 7 miesięczne dziecko powinno już siedzieć, moja córka mając 10 miesięcy już zaczęła chodzić nie raczkując wogóle.....Więc na twoim miejscu zasięgła bym opini specjalisty...:)

Gość chyba żart
z tym za wolnym rozwojem?:) nie siada czy nie siedzi?bo to różnica. ma 7 m-cy i staje na nóżki?i to ma być opóźnienie jakieś?:) jakby moja córka w tym wieku tak robiła to bym uznała,że jest super rozwinięta.:)

niestety to nie żart :( 4 miesięczna córeczka sąsiadów sama już wydoiła krowę - niby przypadkiem bo rodzice podjechali wózkiem pod same wymiona a dziecko myślało że to grzechotki :(

moje bąble obydwa samodzielnie usiadly po raz pierwszy w wieku 9 m-cy. Nie panikuj, Twoja córka dobrze sie rozwija ;)

Gość maximmma
hmmmmm....czego oczekujesz od dziecka, którego matka jest DEBILEM i nie potrafi poprawnie sklecic zdania po polsku!!!!!! napisz jeszcze raz to co napisałaś, tylko zrób to jak nalezy to wtedy moze bedzie nam sie chciało z toba idiotko gadac... szkoda słów jak takie debilki są matkami.....

niestety to nie żart 4 miesięczna córeczka sąsiadów sama już wydoiła krowę - niby przypadkiem bo rodzice podjechali wózkiem pod same wymiona a dziecko myślało że to grzechotki :D :D :D

oki podstawiaja sie znowu podemnie w dupie ta kafe mam jakies idiotki tu siedza i sobie jaja robia

julka juz sama siedzi ale jeszcze bez pomocy mamy sama nie usiadzie nio chyba ze ma troszke wyzej pod pleckami

Gość lililalaaaaaaa
Boże dziewczyno czy Ty do szkoły chodziłas

Gość lililalaaaaaaa
Rozwija się prawidłowo Więc sie nie zamartwiaj

Gość fsffa kogo obchodzi
a kogo obchodzi Jej szkola? Ty,prymitywna istoto mozesz miec dla mnie 10 fakultetow a i tak nic z tego nie wyniknie:O Dziecko rozwija sie prawidlowo-to najwazniejsze:)

Gość a obchodzi
" a kogo obchodzi Jej szkola? Ty,prymitywna istoto mozesz miec dla mnie 10 fakultetow a i tak nic z tego nie wyniknie" Sorry, ale rzeczywiście nie da się czytać tak chaotycznie napisanego tekstu, już nie mówiąc o bykach w pisowni "łużeczko" itp. Co jak co, ale warto znać przynajmniej pisownię języka polskiego.

wszystko jest w porządku! moje dziecko samo usiadło jak miało 8 miesięcy, chwilkę później zaczął sam raczkować, zaraz później wstawać. obecnie chodzi za 1 rączkę. bez przesady jeszcze ma czas żeby usiąść, raczkować, chodzić.

Gość gość
Amazing! http://clashofclanshelper.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two !! It rocks!!(OHwzRYmCQB)