Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o to tak kwiatek

O boże co oni mu zrobili? szok !

Polecane posty

Gość autorko kochana
chcesz zeby twoja twarz była na okładkach gazet, w telewizji i ba plakatach a wstydzisz sie tutaj zdjecia wstawic?????????

Gość o to tak kwiatek
Nie wstydzę się poprostu nie hce wklejac tu fot bo wiem że i tak nie ma tu nikogo kto by mi pomógł a jeżeli jest taka osoba to prosze na e-mail i wtedy odpiszę ale ta osoba też musi się przedstaiuwć i udowodnić kim jest, naiwna nie jestem....

Gość o to tak kwiatek
Bardzo dziękuje :) 🌼

Gość wystarczy wpisac w google
castingi poznan i sa tam jakies oferty

OOO BOSHHHHHH!!!!!! AUTORZE (bo raczej to facet nudzący się w pracy zaczął ten temat...)Fajna prowokacja ale nudna już się robi, spadaj do innego działu!!!

Gość o to tak kwiatek
Ale tam się tylko ludzie ogłaszają że chcą :( A ja chce takie ogłoszenia gdzie proponuja :(

Gość o to tak kwiatek
Moja cierpliwośc się koncy facetem nie jestem tylko 14 latką wiec nie wierzysz to spierdalaj i sama jesteś nudna wredna cipo!

Gość heheh dobre dobrte
o kurwa jest coraz zabawniej :):):)):):)

Gość o to tak kwiatek
Pierdolcie sie wszytscy, zadne prowo, swinio pierdolona... bylam dyplomatyczna ale takie kanalie pierdolone, mnie wkuriwaja wiec wtpierdaljcie stad

Gość wczoraj miałaś 15 lat
:D

Gość o to tak kwiatek
dałabym dupy tylko nie wiem komu, cholender już jednemu dałam co miał mi pomóc i co i dupa. Cholera z lekcji zwiałam, bo miałam mieć casting i co kazał se zrobić laskę z połykiem, dobrze że pomyślał i kupił colę 0 kalorii to chociaż smak mi się zmienił i nie puściłam na niego pawia jak się jego kumpel podstawiał z fujarą

Gość dziunia Romek woli 13-tki
:D nie doczytałaś?:D:P

Gość juz dawno tak sie nie usmiala
m jak dzisiaj na cafe, hehe

No panienko odzywaj się ładnie bo ci bozia język upierdoli... a poza tym to idź na kółko kulturalne dla "młodych dam" DAMO bo z aktorstwa raczej nici...

Gość o to tak kwiatek
z mojej kariery bedzie duzo forsy i sie przekonanie za 20 lat bedzie mnie ogladac w tv nara

Gość o to tak kwiatek
poprzednie wpisy to nie ja, z tym obiaganiem itd...

Gość Fantasia ale ona jak widać
DAMĄ tylko czasem BYWA:D a damą się przecież nie bywa tylko damą się jest;)

Gość doda tez miała takie marzenia

i sie jej udało ;-)

Gość hfkjfjkf
bawimy się jak DAMY a jak nie DAMY to się nie bawimy :D

No dlatego ja próbuje ale w bardziej ambitny sposób niż koleżanka obok .... Uczę się, ćwiczę głos, chodze na chórek, pisze sobie wiersze i piosenki i przdeszwsztytskim NAUKA

tak trzymac ;-)

Kiedyś myślałam że można zaistnieć nic nie robiąc ale jednak coś trzeba robić w przyadku nastolatek trzeba się uczyć i ćwiczyć żeby cos osiągnąc bo Doda w czasach nauki miała zachowania wzrorowe i czerwone paski, udzielała sie w szkole :)

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość pin it up
trzeba bylo wpisac to w innym temacie a nie w 'ciaza, ...'! po to sa tematy zeby byl porzadek i ludzie mogli wypowiadac sie w dzialach z ich dziedziny. tyle umoralniania, teraz porada. zapisz sie do jakiejs agencji statystow (sama jestem z warszawy i znam tylko tutaj ale od czego jest google?). samo kolko teatralne to za malo (Szczegolnie jest to zwykle szkolne lub w jakims osrodku kultury). poszukaj bardziej znanej szkoly typu ta prowadzona przez machulskich. poza tym jesli faktycznie chcesz zostac aktorka to cwicz, cwicz i jeszcze raz cwicz - cwicz wystepy publiczne, cwiz znoszenie krytyki, cwicz taniec, cwicz dykcje, cwicz mimike twarzy, cwicz pamiec, cwicz jezyk polski (aktor musi umiec sie wypowiedziec!), cwicz interpretacje. jestes jeszcze mloda ale staraj sie pokazywac. nie mowie tu o wielkich balach ale wlasnie agencje statystow, szkolne wystapienia, moze nawet jakiej hostessy ktore keleneruja np na premierach(ale to nie teraz bo jeszcze nie mozesz pracowac), konkursy recytatorskie itd. no i przede wszystkim POKORA. jestes jedna z bardzo wielu ktore marza o slawie dlatego nie licz ze ktos poda ci recepte na sukces albo otworzy drzwi przed toba.

Gość W życiu się tak nie uśmiałam
jak teraz czytając te posty :-) Dobre, dobre :-)