Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siczuanka

Inteligentna, atrakcyjna 25-latka zastanawia się...

Polecane posty

Gość warczypies
"...na basenie, czytaniu książek, jeżdżeniu samochodem z wiatrem we włosach w nieznanym kierunku oraz na drinku i plotkach z przyjaciółką" To jak taką spotkać? Wygląda na to że na basenie najlepiej, tylko ile można wytrzymac pod wodą :)

Gość wiezien z wronek
Inteligentna, atrakcyjna 25-latka zastanawia się buahahahahahahaahahahahah padlem:D:D:D

Gość siczuanka
Jeśli chcecie,mogę podać adres e-mail.Jestem naprawdę atrakcyjna i bardzo inteligentna,tylko ciągle samotna bo mężczyźni boją się takich kobiet.:( Smutne to ale niestety prawdziwe.A to że jestem piękna wiem,bo wszyscy w rodzinie mi tak mówią.Co jeszcze lubię?Lubię pisać wiersze o miłości.Lubię śpiewać,a jak słyszę fajną piosenkę w radiu to od razu tańczę.Lubię rozmawiać przez komórkę.Lubię pisać sms-y.Mam w tym dużą wprawę.ale to już ina chistoria.

Gość wiezien z wronek
A to że jestem piękna wiem,bo wszyscy w rodzinie mi tak mówią nawet nie wiesz jak cie oszukuja:D chistoria. :0

Gość siczuanka
Byłam 7 lat w związku,chłopak odszedł do głupszej i brzydszej.Bał się wiązać z taką kobietą jak ja,bo nie od dziś wiadomo że faceci boją się ładnych i mądrych kobiet,a największe powodzenie mają brzydkie i głupie.

Gość siczuanka
Podać adres e-mail?Napiszecie do mnie?

Gość siczuanka
wiezien z wronek > nie oszukują,rodzina nie oszukuje.Mama mówi że jestem naprawdę ładna,a tak nie można kłamać.

Gość warczypies
siczuanka- u mnie masz powodzenie więc nie narzekaj :) tylko nie wiem które wypowiedzi są tutaj Twoje tak naprawdę- czyżby wszystkie??

Gość siczuanka
warczypies to fajnie. Wszystkie wypowiedzi są moje.:) Opiszę trochę siebie.165/74,włosy ścięte krótko,blond,duże piwne oczy,zabawna,bardzo inteligentna,fajna, wykształcona,posiadaczka 4 kotów.

Gość wiezien z wronek
165/74 bossshe😭

Gość o żeż w mordęęęęę
chirtoria jakich wiele :D

Gość siczuanka
Pozdrawiam PODSZYWACZA lub PODSZYWACZKĘ,który/-a zajął/-ęła całą drugą stronę mojego topiku,aby pobawić się w jakieś kretyńskie zagrywki :)

Gość a ty sie nie pomylilas
z tymi wymiarami, co? czy uwazasz ze jestes atrakcyjna, bo ciocia jadzia wazaca 120 kg tak mowi?

Gość warczypies
Więc tak, wykreślam: -wiersze o miłości -rozmowy przez komórkę i pisanie smsów -krórtkie włosy, ale powiedzmy że odrosną Co znaczy 165\74 ??

Gość siczuanka
Wiezein-jeszcze się nie zorientowałeś? Głupotą jedzie na kilometr... ŻAŁOSNE.

Gość siczuanka
LUDZIE! Odpisujecie jakiemuś ograniczonemu człowiekowi,który się za mnie podszywa.

Gość warczypies
Ale gnój się porobił :)

Gość siczuanka
akurat post z moimi wymiarami jest prawdziwy. wiezien z wronek co Ci się nie podoba? a ty sie nie pomylilas nie rozumiem,jaka ciocia Jadzia?Ja nie mam takiej cioci.Ty masz? warczypies 165 cm i 74 kg.Włosów nie zapuszczę bo są bardzo rzadkie.

Gość dobre to jest z tymi wlosami
:D

Gość siczuanka prawdziwa
Napiszę jeden swój wiersz o miłości. Poszłam po towar ugryzl mnie komar poszłam po jabłuszka ugryzła mnie muszka przed domem leży kosza ugryzła mnie osa przyglądam się osie a ty wytrzyj się po nosie bo masz brudny

spróbujcie teraz :P dziecinne gierki, aż żal, że macie czas i ochotę na takie kompromitujące rozrywki nie mam cioci Jadzi, zresztą potrafię siebie obiektywnie ocenić jestem dość zgrabna czy któryś z Panów czytał "Zmierzch"?

Gość warczypies
Gubię się powoli, ktoś panuje nad tematem??

Gość siczuanka prawdziwa
jesteś piękny jak baba z targowiska jesteś mądry jak elf na drzewie jesteś sympatyczny jak duży palec u nogi odczep się bo psami poszczuję wynocha z mojego życia won jajniku Ten wiersz napisałam po rozstaniu z moim chłopakiem z którym byłam 7 lat.

warczypies, mam nadzieję, że w końcu się pohamują z idiotycznymi postami niby mojego autorstwa

Gość wiezien z wronek
czy któryś z Panów czytał "Zmierzch"? ja czytalem tylko pana tadeusza 20 razy🖐️

Gość ergtertert
"dość zgrabna" ?

Gość wiezien z wronek
czym Panowie się interesujecie? aktualnie sztuka bizantynska