Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siczuanka

Inteligentna, atrakcyjna 25-latka zastanawia się...

Polecane posty

jestem zgrabnej budowy, nie wyglądam bardzo grubo, możesz mi nie wierzyć, ale jestem siebie zadowolona

Gość siczuanka prawdziwa i jedyna
Moim największym hobby jest zbieranie kolorowych śliniaczków. Jeśli jakieś macie, to proszę pisać, podam adres. Moja największą wadą jest kikut ręki - straciłam dloń wkładając ją do skowirówki bo chciałam złapać truskawkę.

Gość Ferment
A o jaką desperację pytasz autorko wątku?

Gość weźźź
SZMACIARO,NIKT TEGO NIE CZYTA. PIZDO NIEDOJEBANA

Gość t4w5325345345
"pewnie o desperacje w szukaniu partnera czyli nie ważne kot ble by był" Ja to najbardziej lubię syjamskie, ale zwykły dachowiec też może być. A autorka ma aż 4 koty.

Gość SIĘ KUR
WO SUKO ZACZERNIŁAŚ I ZAJEBAŁAŚ KOMUŚ TEMAT. NIECH CIE PIEKŁO POCHŁONIE JEBUSKO. NIE TWÓJ TEMAT,SPRYTNIE SIĘ ZACZERNIŁAŚ I TERAZ PISZESZ NI Z GRUSZKI NI Z PIETRUSZKI,UDAJĄC. WIESZ DOBRZE PIZDO,ŻE SAMA JESTEŚ PODSZYWACZKĄ,ALE NACIESZ SWOJĄ PARSZYWĄ MORDĘ TYM SZCZĘŚCIEM.

Gość 55555555555555555555555
Czyli jestes niska, gruba i czytasz wiersze?

Gość Ferment
No to nie jestem desperatem, ale wiele tu(na kafe) zdesperowanych kobiet, a i w realu jest takich mnóstwo.

jak na kobietę to raczej normalny lub jego okolice ;) a facetów na tym forum zazwyczaj często określa się błędnie

"Jola Rutowicz ma sie za osobe bardzo atrakcyjna i inteligetna, a wszyscy wiemy jak jest naprawde" Jest atrakcyjna i pewnie też inteligentna, w końcu wie jak zrobić wokół siebie szum. 🖐️

Gość dvsdfsdf
Wiecie co? Całkiem możliwe, że czarny nick to też podszywaczka. Zauważcie że w pierwszych postach pisze w specydiczny sposób: po przecinku nie robi spacji. Od momentu zaczernienia "siczuanka" robi spacje.

jeśli gdzieś zjadłam spację- przepraszam, na szczęście w tytule napisałam poprawnie kliknęłam w pajacyka- bardzo fajna akcja

siczuanka -> jest jeszcze parę stron z takiego rodzaju ale pajacyk jest najpopularniejszy

dziękuję bardzo:) oddaję krew, chciałabym też szpik, ale póki co chyba tylko tak mogę pomóc

21 lat a lubię kobiety ;) lecz nie lubię tych z syndromem słodkiej idiotki i "sztucznych plastików" zainteresowania to fotografia amatorsko, trochę film, gry komputerowe (i chciałbym zagrać w paintball ale niestety w mojej okolicy nie ma jakiegoś większego klubu) no i jeszcze trochę interesuje się składaniem teledysków ale nie wiele ich zrobiłem jak na razie

Tak po prostu jak dopasuje muzykę do jakiegoś filmu (czyli będę miał "wizję" jakaś :) )to poskładam teledysk ale robię to czysto amatorsko i parę złożyłem choć ostatnio nie mam pomysłu na kolejne ;)