Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Podroznik

Na ktorym spotkaniu przytulacie sie do facetow? itd...

Polecane posty

Hehehe Britnej kiedys jedna mi mowila "sex dopiero po slubie" i skonczylo sie wiadomo jak. Ok kazdy moze miec swoje zdanie. Niesmiale dziewczyny w 3/4 przypadkach moze i nawet beda sie przytulac, ale mowia "oniesmielasz mnie" a potem mowi "wiesz... bylam na imprezie i znalam kolesia 10 minut a sie z nim calowalam, potem wzielam od nastepnego bluze pozyczylam i poszlam do innego" Inna mowi "Przytulam sie na 3 spotkaniu, a na imprezie od tyłu facet łapie ja za biodra i sie z nim caluje, potem tydzien pozniej z innym tak samo" I nie mowie tego z opowiesci z krypty. Sam widzialem na wlasne oczy. Takie jest moje zdanie i niekazdy musi sie zgadzac.

Gość kobiety są tak nieobliczalne
że można badać ich piersi nie znając ich imienia i dostać z liścia za głupi tekst :D

Podróżnik tak jak pisałam wszystko zalezy od faceta i od okoliczności. Tamte sytuacje miały miejsce na imprezach wie wiadomo alkohol, zabawa i niektore panny daja sie ponieśc. Może jedne kobiety widza w Tobie cos co pozwala im na bliskosc a inne tego nie zauwazaja. Ja jestem śmiała kobieta ale do obcych ludzi podchodze z dystansem, oczywiście nie do wszystkich. I nie potrafie dokładnie sprecyzowac dlaczego w towarzystwie jednego faceta czuje sie lepiej niz w towarzystwie innego. To po prostu sie czuje, przynajmniej ja tak mam. A z kolei czesto mi sie zdarza byc gdzies na imprezie ze znajomymi gdzie faceci pofolguja sobie z alkoholem. Na trzeżwo czuje sie z Nimi super, jestesmy w jakis sposob zwiazani (koleżensko oczywiście) a jak wypija i chca swoja obsliniona morda pocałowac moja dłon to zbiera mnie na zyganie.

Myśle że to w dużej mierze zależy od sytuacji, od tego o czym rozmawiamy i czego od siebie oczekujemy. Poznałam ostatnio fajnego faceta i mimio sprzyjajacych okolicznosci wczesniej, do czegoś wiecej poza rozmową doszło dopiero przy 5 spotkaniu. a znalismy sie ok.2 tygodnie. Ale nie powiem, zdarzało sie i po godzinie:) i niesmiala na pewno nie jestem....

Gość Podróżnik coś ci się
pochrzaniło. Nieśmiałość nie ma nic wspólnego z tym co piszesz:)

Gość też nie lubię się przytulać
Widzę, że masz szufladkowy stosunek do kobiet, w dodatku tych szufladek jest niewiele. Ja tam jestem śmiała, nie przytulam się na pierwszym spotkaniu z facetem i nie uprawiam seksu na imprezach. A w tym konkretnym przypadku który opisałeś to może chodziło o to, że się tej dziewczynie po prostu nie podobałeś.

Gość nie ma nic a nic
w kobiecie trzeba wzbudzać emocje. Jeśli utrafisz w gusta kobiety ,np odp. perfumy odpowiednia postawa życiowa to pozwoli Ci na wiele .

Gość Podróżnik coś ci się
oj mało wiesz o kobietach, mało...:)

Gość A nie pomyslales ze
dziewczyna ta woli poczekaj na rozwoj wydarzen i nie zaczyna znajomosci od fizycznej strony? Wierz mi, ze takie okazywanie fizycznych uczuć szalenie zbliza, zwlaszcza kobiety do facetow i moze ona woli Cie poznac najpierw, a potem zadecydowac czy chce byc z Toba? Ja nie jestem swieta, sama zaczynalam sie spotykac z facetami i na 2 spotkaniu juz bylo calowanie i wierze mi, nie dosc ze takie znajomosci szybko sie konczyly to ja potem cierpialam:O Kiedys znajomy zapytal mnie ile czasu spotykalam sie z facetem zanim zaczely sie przytulania, szeptanie do ucha itp? Zgodnie z prawda odp brzmiala "malo" i tu jest sedno - trzeba sie poznac zeby fizycznosc miala sesn. A co do zasad to ona pewnie ma te zasady skoro sie nie dala.

Gość mężczyzna prosty do bólu
Przyznam szczerze że ja nigdy nie wiem czy kobieta ma ochotę na przytulanie , czy na spacer itd. zupełnie nie rozumiem kobiet.

Dobra dzieki za info, ide na miasto. A te co nie lubia sie przytulac to co moge powiedziec. Dziwne jestescie:) Co do tej opisywanej to juz sie z nia nie spotkam. Juz wszystko wiem. Teraz nie bede sie przytulal na pierwszych spotkaniach, chyba ze dostane konkretne sygnały. Milego dnia zycze...

Gość meżczyzna prosty do bólu
słyszałem że jak kobieta się chce przytulać to lekko unosi lewą brew .:classic_cool:

14:30 [zgłoś do usunięcia] meżczyzna prosty do bólu słyszałem że jak kobieta się chce przytulać to lekko unosi lewą brew . Jak jest ciemno to możesz nie zauwazyc i nici z przytulania:P

Gość jak mam chęć się przytulić
do mężczyzny na pierwszym spotkaniu to wyraźnie daję mu to do zrozumienia. Moim zdaniem po prostu nie chciała się z tobą przytulać bo jej się nie podobałeś, a przecież nie powie ci tego wprost.

Gość mężczyzna prosty do bólu
Niestety niektóre sygnały mogą umknąć uwadze i rzeczywiście nici z przytulania bo nie trafi się w odpowiedni moment. :classic_cool:

Gość sziszaaaa
gdyby tam stala gwiazda rocka to na 99% nie powiedzialaby ze ma zasady. przynajmniej ja bym tak zrobila

ja ostatnio byłam na imprezie i pewien chłopak, z którym wcześniej zamieniłam może ze 2 słowa przytulił mnie, ja zaczęłam się kręcić on odsunął rękę, bo widocznie zauważył, że mi to jakoś nieodpowiada powiedziałam sobie że na razie nie chcę żadnego chłopaka więc zero zbytniego zainteresowania z mojej strony nim pisaliśmy z miesiąc pisałam z nim tylko z czystej grzeczności i życzliwości bo nawet nie myślałam o tym by coś z tego było zaczął mi się podobać i wyraźnie było widać, że chciał czegoś więcej niż tylko znajomości ale.. właśnie ale ja się po prostu czegoś obawiałam więc dla mnie to była tylko znajomość, po kilku dniach dowiedziałam się, że kręcił nie tylko ze mną ale też z jakąś inną...wiem teraz, że to był mój błąd, że mu nie dawałam żadnych sygnałów, bo teraz moglibyśmy być razem ale ja już nic nie zrobię bo nie należę do dziewczyn rozwalających innym związki więc dam sobie z nim spokój...