Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Seks z prostytutką nie powinien być zdradą

Polecane posty

To nie powinno być nazywane zdradą. Zdrada to w moim rozumieniu coś emocjonalnego, a nie fizycznego. Nie uważam żebym zdradził gdy pójdę sobie do agencji i bzyknę się z jakąś zupełnie obcą mi kobietą, do której czuję jedynie pociąg seksualny. Zrobię swoje, wychodzę i nigdy już tej kobiety nie widzę na oczy. Czyste zaspokojenie potrzeb. I od razu napiszę - gdyby moja kobieta poszła do męskiej prostytutki od czasu do czasu to nie miałbym nic przeciwko. Oczywiście lepiej o tym nie wiedzieć, bo po co. Ale uważam że w dłuższych związkach taki skok w bok jest potrzebny, odświeżający.

A co za różnica w jaki sposób? Z prostytutką to nie jest zdrada.

hmm, sprawa mocno dyskusyjna jesli parze takie cos odpowiada to ok natomiast tlumaczenie sobie tego w ten sposob i ukrywanie swiadczyloby o tym,ze wcale pewien swojego zdnaia nie jestes:) wszystko sobie mozna usprawdiedliwic i dorobic teorie:)

>>Zdrada to w moim rozumieniu coś emocjonalnego, a nie fizycznego I masz rację, dlatego faceci nie zdradzają, tylko rozładowują napięcie fizyczne ;) Zdradzaja kobiety i dlatego trzeba je piętnować :o

Teddi badz jeszcze bardziej wyrozumiały. Po co ma płacic. Niech za darmoche wypnie dupe na ulicy. Ktoś podejdzie skorzysta. Faceta nie bedzie znala wiec Cie nie zdradzi. Nie ograniczaj Jej, kobiety tego nie lubią.

Gość wiezien z wronek
a po co przeplacac jak na ulicy mozna wyrywac:classic_cool:

Bydlak, nie masz racji. Dla mnie zdradą byłoby na pewno gdybym spotykał się z jakąś kobietą dłuższy czas, utrzymywał z nią jakąś więź emocjonalną. Coś takiego na pewno zburzyłoby mój związek. Ale wyskoczenie sobie na godzinkę do jakiejś panienki tylko na seks, np. raz na 3 miesiące to zupełnie co innego.

>>Żeby wsadzić?? Do tego nie trzeba się ruszać z domu. Wynaleziono już odpowiednie akcesoria dla takich nieudaczników jak ty. Ale sztuczna cipka nie powie po wszystkim jaki z ciebie ogier :classic_cool:

wystarczy odpowiednia synchronizacja sztucznej cipki i magnetofonu to jest pomysł na wdrożenia w tej branży sztuczna cipka z pilotem do wieży hajfaj

Gość mam męża ale go nie
zdradzam. Jesteśmy udanym małżeństwem, kochamy się ale ja mam dużo większe potrzeby seksualne niż mąż i dlatego czasem korzystam z usług mężczyzn-prostytutek. Rozładowuje z nimi tylko napięcie seksualne, kocham tylko męża.

Gość pdjkshfueu
hmmm a ze tak powiem co nas kurwa obchodzi taki popapraniec jak ty i jego wywody na temat cip na zetony???? Myslisz ze kogos obchodzi to ze jeden smieciuch chce sie bzykac z innym smieciuchem???? Bo dla mnie facet korzystajacy z takiego upodlenia to najzwyczajniej smiec wiec wypieprzaj bo to nie forum dla smieci i ich smietnikow. Kurwa nastepny syfiasz ktory roznosi syfy. Szmat mamy juz dostatek wiec spitalaj zasyfiony kuriwarzu:D Ble rzygac m sie zachcialo odrazu.

Gość no wlasnie co nas obchodza
twoje wywody na temat zdrad? Chcesz to sie puszczaj nie chcesz to sie nie puszczaj. Wg ciebie nie powinno to byc zdrada i niech nie bedzie. Ale pamietaj ze inni szanuja siebie i swoich partnerow i nie znizaja sie do takiego poziomu jak ty np. wiec zachowaj te swoje tepe wywody dla siebie i swojego partnera bo nas to naprawde nie interesi:D A moze sam staniesz na trasie wylotowej i nadstawisz zada niech sie inni zrelaksuja a tobie pare zlotych przy okazji wpadnie:P

Gość może i nie powinien
ale jest zdradą

Gość tak skoro to nie zdrada
to moze dorabiaj tak sobie po pracy. Qurva qurve zawsze przyciagnie do siebie. Widac gdzie cie ciagnie. Ten falsyfikat faceta to zakamuflowana meska zdzira, uwaga dziewczyny na takie medy bo to i hiva i inne tryple roznosi. A zreszta ktora by chciala taki zjechany towar???? Zadna!!!

"Ale sztuczna c*pka nie powie po wszystkim jaki z ciebie ogier" dziwka też nie :) pwoie co najwyżej "tyle i tyle sie należy" :D autorze - skoro Tobie to odpowiada i nie miałbyś zamiaru ograniczać tez w tym swojej żony, to sobie znajdz taką i badzcie razem szczęsliwi.