Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eon

Skala prostytucji wśród polskich studentek musi być przerażająca

Polecane posty

chyba nie ma co osądzać kobiety po wieku w jakim stracił cnote... jak człowiek młody to głupi... chyba należy oceniać po tym co robiła dalej czyli na przykład jak puszczała się za kase

Gość jestem dziewicą i jak
A taki dajek, który uprawiał seks z prostytutką co powie? Że on taki bidny miał potrzeby i musiał je zaspokoić? Ona też miała, tylko inne, materialne, więc niczym się od siebie nie różnią.

Gość ma znaczenie kiedy
kobieta traci cnote jesli traci przed 18 to jest łatwa

"I teraz sprobujcie mi zaprzeczyc, ze tak nie jest." Nie mam zamiaru. :classic_cool:🖐️ Poza tym nikt tu nie pisał, że wszystkie studentki się sprzedają za kasę. :o🖐️ To oczywiste, \e skoro temat jest o takich, to o nich piszemy, a nie o tych normalnych. :O🖐️

36 lasek z całej Polski mu odpisało i to ma być "przerazająca skala"?? jakiś żal :)

"Byłem w lekkim szoku. Nie myślałem że to wszystko będzie takie proste. Wystarczy mieć tylko odpowiednią ilość pieniędzy i można kupić sobie seks z pięknymi dziewczynami." To teraz ja jestem w lekkim szoku, że myślałeś inaczej. Wystarczy mieć odpowiednią ilość pieniędzy, za które kupisz mięso. I tylko mięso. Plus ew. w promocji do tego mięsa - fałszywe oddanie i uczucie. Nawet już nie chodzi o puszczan ie się wprost za kasę, ale zadziałaj metodą doboru naturalnego - sprawdzaj sposób myślenia o kasie. To daje dużo informacji. Aż za dużo. pozdro

znam osobę która straciła w wieku 16 jest dobrze po 20-tce i jest z tym pierwszym, a znam osobę która straciła w wieku 19 lat i zmieniała partnera co parę miesięcy i już jej się parunastu naliczyło... chyba jednak bardziej liczy się to co robią potem

" A taki dajek, który uprawiał seks z prostytutką co powie? Że on taki bidny miał potrzeby i musiał je zaspokoić? Ona też miała, tylko inne, materialne, więc niczym się od siebie nie różnią. " Czyms tam się różnią, bo to jednak kobieta sprzedaje pewną usługę i udostępnia swoje ciało. :o🖐️ Natomiast facet korzystający z takich usług szacunkeim raczej też się nie cieszy. 🖐️ "Nie widzisz róznicy mieszy laska puszczajaca sie za kase a taka ,która zmieniała partnerów , bo ja zdradzali i krzywdzili?? No to pięknie Naprawde macie problemy ze soba." Mam nadzieję, że to nie do mnie. :o Choc owczem, mam problemy ze sobą. :P🖐️

Gość mężczyźni korzystający
z ich usług szmacą się tak samo. Polacy to naród brzydkich, odpychających fizycznie flejtuchów i żeby mieć seks muszą za niego płacić.

Zamyslem autora bylo pokazanie ze moze nie wszystkie, ale wiekszosc. A to jest bzdura i tyle :). Ale zeby sie dowiedziec ze tak jest trzeba najpierw studiowac i wejsc w studenckie srodowisko :)

Gość tez absolwentka z prestizowej
prawiczku, to Ty zalozyles ten topik? bo widze, ze autor sie zmyl, a Ty tu rozkladasz karty, wiec mniemam, ze Eon to Ty:o nevermind... odpowiadajac an Twoj zarzut, autor w pierwszym poscie zali sie na upadlosc moralnosc polskich studentek, dlatego celem mojego pierwszego postu bylo pokazanie, ze ta upadlosc dotyczy jedynie naprawde malutkiego odsteka ogolu. nie ma wiec powodu do lamentu. a przede wzyskim tytul topiku nie odzwierciedla rzeczywistosci.:o 🖐️

Gość a tak w ogle kant to
jak mozesz pisac w robocie skoro w barze pracujesz ?

Gość problem zawarty w tytule
dotyczy wąskiej grupy osób.

Gość do kepalena
medycyna to nie jest jedyny kierunek, ktory sie studiuje. masa studentek pedagogiki i zarzadzania sie puszcza za pieniadze. dodam, ze faceci korzystajacy z takich uslug czesto sa juz wiekowi i czesto zonaci i dzieciaci

"offerma są jeszcze ludzie , którzy manipulują innymi i są bezwzględni , nie licza sie z uczuciami ,wiec nie mów ,ze to kwiestia wyboru" A nie było po prostu tak, że wydawał Ci się silny i męski? ;)🖐️ Tzw. samiec alfa, który może mieć każdą, więc z tego korzytsa? 🖐️

Gość a ja poproszę o jakieś
wiarygodne dane dotyczące sponsoringu wśród studentek, bo na razie dyskusja na temat powszechności zjawiska opiera się na 36 odpowiedziach studentek zainteresowanych taką formą zarabiania pieniędzy i niezwykle przekonywującego tekstu pt. "Polki to kurwy".

Gość a co powiecie o studentach
Jestem kobietą, dobrze ustawioną, mam własną firmę, rodzinę i jestem sponsorką bardzo przystojnego, świetnego w łóżku studenta.

Gość baby som gopie
wybieraja playboyow a pozniej pretensje ze kopa w dupe dostaly

do kepalena medycyna to nie jest jedyny kierunek, ktory sie studiuje. masa studentek pedagogiki i zarzadzania sie puszcza za pieniadze. dodam, ze faceci korzystajacy z takich uslug czesto sa juz wiekowi i czesto zonaci i dzieciaci Bardzo prosze podac mi dane statystyczne :). Ile jest tych kobiet, w jakim sa wieku, ich sytuacje materialna, ilu mialych partnerow, w jakim wieku i koniecznie w ktorym roczniku statystycznym jest to zapisane :).

Gość hahah pewnie że cała
Europa wie, że Polki są puszczalskie. Pracowałam kiedyś za granicą i mniej więcej po 2-3 tygodniach mianowano mnie w pracy kolejną polską kurwą, która dupczy się z każdym chętnym. Nie mogłam pojąć jak to możliwe, że jestem kurwą będąc jednocześnie dziewicą (waginalną, oralną i analną). Jak się potem okazało ktoś puścił taką plotkę, bo rozmawiałam z zagranicznymi kolegami z pracy co się nie podobało kolegom-rodakom. A później tak się rozbestwili, że przychodzili do mnie i mówili, że dupy powinnam dawać im a nie arabskim brudasom. A ja dziewictwo straciłam kilka lat później z własnym mężem.

Gość tez absolwentka z prestizowej
przyznam, ze ja tez w jednym z krajow europy poludniowej spotkalam sie z taka opinia. choc co ciekawe osoba wyglaszajaca te teoria nie znala wczesiej zadnej Polki... to mit czesto stworzony przez polskich mezczyzn.. niestety:o a teraz optymistyczna wiadomosc- po poznaniu mnie i moich kolezanek zmienili zdanie o Polkach, choc nie powiem, zeby byli zadowoleni. ale chuj im w dupe:D:P

"Polki to k**wy a Polacy to buraki Nie ma jak to srac we własne gniazdo" W sumie co to ma za znaczenie? I tak większość z Was tutaj sobie kogoś znajdzie pomimo faktu, ze będzie on burakiem lub ona kurwą. :D🖐️

Gość ijigt=h75=j7
ja dziękuje,to przykre,co piszesz,oraz to,że baby się nie szanują.Myślę,że tak jest tylko w akademikach ,u mnie na studiach większość ma swoje rodziny,ludzie są raczej porządni,choć pewnie niewszyscy,no ale zawsze znajdzie się zakała,czy tu,czy tam.Ludzie się dziwią,że choroby się rozpszestrzeniły tak szybko-sami stwarzają możliwości,ścierwa. Mogłeś napisać,że masz aids,też by poszły za tą kasę.A niektóży specjalnie zarażają-DURNE SZMATY.Współczuje ci,bo znalejść materiał na żone jest ciężko,a wychowywać potem innego dzieci?!

ZNALEJSC na pewno jest ciezko :D Polki sa jednymi z porzadniejszych i ladniejszych kobiet na swiecie, wiec wzbudzaja zawisc :)

Gość jak widać znaleźć
materiał na męża jest równie ciężko. Kto by chciał takiego, który pieprzył się z prostytutkami? A potem leczyć syfy, które przywlókł. Faceci to świnie, pchają fiuty gdzie popadnie a potem zarażają swoje żony różnymi świństwami.

Gość studentki sa puszczalskie
sypiaja z wieloma facetami i rzna sie za kase

Gość Kreda25
Byłam studentką i miałam sponsora przez rok. Nie widzę w tym nic złego jeśli sytuacja życiowa zmusza żeby w ten sposób zarabiać przez pewien czas. Nie wiem ile w Polsce jest studentek które tak zarabiają, ale miałam 3 koleżanki, które też miały sponsorów.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaa
To moze teraz odwrocimy sytuacje :> ostatnio czytalam w slowie polskim artykul o podobnej prowokacji. Redaktor dal ogloszenie ze jest 15 letnia dziewica i ze chce sprzedac swoje dziewictwo. Tu sobie mozecie poczytac o tym wiecej jesli chcecie: http://www.gazetawroclawska.pl/magazyn/191087,mam-14-lat-i-chce-sprzedac-swoje-dziewictwo,id,t.html Takze przestancie pieprzyc farmazony i wieszac psy na kobietach bo faceci nie sa aniolami. Zawsze i wszedzie,w kazdym kraju sa ludzie ktorzy maja taka a nie inna moralnosc niezaleznie od plci. I tak jak napisala kant dupy nie ma to jak srac we wlasne gniazdo :o A co do tej prowokacji autora to smiech na sali :D Wszyscy pieprza o tym jak studenci daja dupy za kase a znacie kogos takiego? Osobiscie sie ktos przyznal ze tak robi? Nie, ale kazdy powtarza jak papuga ze studenci sie puszczaja :o Autorze moze napisz ogloszenie ze masz 22 lata studiujesz i chetnie sie umowisz na sponsoring z jakims milym panem to zobaczysz ile dostaniesz odpowiedzi.Tyle ze tego juz wasze male mozdzki nie ogarniaja ze w druga strone to idzie..

nie przesadzaj koleś bo to było tylko 36 studentek czyli wiekrzość chętnych niech będzie że to była 1/10 całości to masz 360 studentek ,a studentek/województwo bedzie co najmniej 20tyś to masz 20tyś/360 co daje zaledwo 2% studentek czyli co 50 to dużo ?