Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrrcowaa

Proszę o ocenę dietki P

Polecane posty

Gość Marrrcowaa

Proszę o ocenę. śniadanie: szklanka mleka 2%, 1 kromka chleba razowego(taka kwadratowa) cienko posmarowana masłem, 1 jajko, herbata z cytryną obiad: 250 ml zupy krem-barszczyku czerwonego(buraczki,kawałek nóżki gotowanej z kury,kawałek ziemniaka,fasolka-wszystko zmiksowane) podwieczorek: mleko czekoladowe sojowe 200 ml (148 kcal) Kolacja: 2 kromki tego chleba razowego kwadratowego cienko posmarowane masłem, 1 plasterek szynki drobiowej, herbata z cytryną 3 h przed snem: szklanka mleka 2% Co o tym sądzicie?

Gość od razu mowie ja bym padla
trupem przy takim jedzeniu - z glodu. Jesli wytrzymasz to gratuluje ;) Ja radze zjesc cos wiecej rano, bo to naprawde slabizna jest ;) Dlugo na tym nie pociagniesz, chyba ze nie potrzebujesz az tyle energii bo siedzisz caly czas i wozisz tylek samochodem ;) I cos malo warzyw, owocow ;) Juz tych kalorii tak nie wyliczaj ;) Ale ja sie w sumie na dietach nie znam. Az zglodnialam jak przeczytalam jak sie katujesz ;)

Gość od razu mowie ja bym padla
i jeszcze zapytam: po co Ci wieczorem dwie kromki chleba, ja przydzial masz tylko na 1 plaster szynki? ;)

Gość Marrrcowaa
ten plaster jest duzy, biore go na dwie częsci.. no i nie woze tyłka:P dużo chodzę ćwiczę.. itd.

Gość aasaa
żeby nie było efektu jojo po zakończeniu diety, lepiej jeść tak jak zawsze tylko mniejsze porcje, i nie tylko do czasu uzyskania wymażonej wagi, ale już na stałe