Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łuhuhuhu

bielizna la senza

Polecane posty

Gość łuhuhuhu

Chłopak dał mi diś kartę na bieliznę w sklepie la senza.. ot tak, bez żadnej okazji :) mogę sobie wybrać co tylko mi się podoba :) Dziewczyny, polecicie może co warto sobie wziąć a co raczej szmatka ?

Gość syskaa87
Pozazdrościć prezentu:) Ja z La Senzy wzięłabym ewentualnie koszulkę do spania lub jakąś piżamkę. Mają ładne rzeczy, ale jakościowo średnie...w wypadku bielizny ja osobiście pozostaję wierna Triumph'owi. Zbyt wiele razy zawiodłam się na kiepskiej bieliźnie, dlatego wolę raz na jakiś czas zainwestować w dobre gatunkowo rzeczy. No a poza tym akurat o Triumphie nie można powiedzieć, by produkował nieładną bieliznę i z tym stwierdzeniem chyba każda kobieta się zgodzi:)

Gość katieee
la senza ma ladna bielizne, fajne koszulki do spania, pizamki, szlafroki.. moze dal ci ta karte bo chodzisz w brzydkiej bieliznie i mial tego dosyc?? hehehe

Gość wddwd
na ile ?? 10 funtow?? jaaasne, zazdroszcze hehehehe raz wydalam tam 180 funtow :) maja duzo fajnych rzeczy

Gość malutkamia
Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl

Gość naddinn
ja mam koszulke do spania jedwabną z la senzy. bardzo fajna jest :)

Gość maya123
Problem jest taki, ze nie można jej wszędzie dostać a w PL to tak nawet średnio, żeby chociaż przymierzyć i móc w sklepie internetowym kupować :) Mi się tylko dlatego fajnie kojarzy bo w jednym programie (Dragons) występuje jej były właściciel i strasznie miły z niego starszy PAN :)...a nigdy nie miałam okazji jej używać. Jak gustuje np[. w bieliźnie bezszwowej tego typu: http://ekskluzywna.com.pl/BIELIZNA_BEZSZWOWA_c8.html - bo nie przepadam jak coś mnie ogranicza a tak czasami mam z biustonoszami z wierzbinami, a teraz na lato taka bielizna to dla mnie udręka :)