Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prologos

Dlaczego dzisiejsze kobiety są tak tępawe? I to w tak olbrzymich ilosciach?

Polecane posty

Gość kobiety ktore tu pisza
stracily cnote w wieku 16 lat

Gość penelopa pomponia
Czasami mam wrazenie ze inteligentna, błyskotliwa i oczytana kobieta musi przed mężczyzną utajnic swoje mocne strony i zgrywać biedną, średnio rozgarniętą panne która ma kozaczki w głowie:) Dlaczego? Otóż dlatego, że niestety panowie, ale kobieta mająca do powiedzenia więcej od Was, błyskotliwa budzi często lekki niepokój bo czym tu jej zaimponować...Poza tym nie uważam, że posługiwanie się w prostych przekazach jakimś pseudo inteligenckim bełkotem ma czemuś służyc poza chwaleniem się bogatym słownictwem. Jest jeszcze różnica między inteligencją a mądrością bo wydaje mi się ze z ilorazem inteligencji juz się rodzimy i to on determinuje nasze późniejsze pasje, zainteresowania, predyspozycje, a mądrość można zdobyć doswiadczeniem i przychodzi z czasem. Mądrzy ludzie są swiadomi wlasnej wartości i nie mają potrzeby podkreślac na każdym kroku swoich walorów ani piętnować innych, że są mniej bystrzy. To nie ma nic wspólnego z płcią! Kobiety mają bardziej rozwiniętą inteligencję emocjonalna wiec może czasem czują ze takie zachowanie bedzie szansą na podtrzymanie znjomości-ale to tylko moja teoria;)

Gość kobiety ktore tu pisza
ja natomiast straciłem cnote z dźwigowym,w wieku lat 11 na pobliskiej budowie :classic_cool: