Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

Go艣膰
Kt贸ry jeste艣 rocznik Iza?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
To by艂y sliczne buty, ale ja bym nie przesadzala z ta Suri:P To nie byl przwdziwy zamsz:P Ale fakt, piekne by艂y. Taka jedna malpa z mojej klasy pozazdroscila i kupi艂a sobie takie same, tyle ze brazowe. Ale brazowe nie by艂y tak urocze jak czarne:) Julia ja lubialm "Lawe" Sixteen:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Wczoraj s艂ucha艂am Kelly Family i Sixteen :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Lilka ja akurat w tym okresie nosi艂am tylko sportowe buty,nie cierpia艂am lakierek i dziewcz臋cych but贸w.By艂am strasznym ch艂opaczyskiem :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Prawie nie ma r贸偶nicy,ja 81 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Co艣 w tym jest skoro ostatnio na stacji benzynowej jak kupowa艂am papierosy z kole偶ank膮 to sprzedawca pyta艂 nas o dow贸d,a najlepsze jest to 偶e kole偶anka ma tr贸jk臋 dzieci,w tym jedno w wieku szkolnym :-D :-D :-D

Udost臋pnij ten post

Iza, gratuluj臋 :) Ja te偶 wiedzialam ;) Sixteen bardzo lubi艂am, dzi臋ki wielkie za przypomnienie. Zdj臋cia wrzuc臋, a na nich kasety, karteczki i inne gry :) Tylko mi si臋 kabel gdzie艣 zapodzia艂, ale znajd臋 :)

Udost臋pnij ten post

dzieki persephone :) Na jakis czas mam spokoj, pozniej znowu bede sie martwila:) bylam godzine temu odpalic samochod zeby silnik sie rozgrzal, odpalalam chyba z 10 min...a dymu ile bylo :D ciekawe jak odpali rano :/

Udost臋pnij ten post

Hej Dziewczynki,widz臋,偶e wspominacie sobie ;) u mnie si臋 na razie wyczerpa艂y wspomnienia ;) ale nie my艣lcie,偶e mnie nie ma ;) wchodz臋,podczytuj臋 ;) Teraz du偶o czasu zajmuje mi sprz膮tanko ;) pozdr贸wki,mi艂ego dzionka :) Izka-mam nadziej臋,偶e autko odpali艂o bez problemu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajjjj
Widze 偶e jestem troszke od was starsza:( Mamo O i K czemu zlikwidowa艂a艣 zn贸w sw贸j topik? Spadasz w rankingu:( Mi艂ego dnia dziewczyny:)

Udost臋pnij ten post

ajjj-pierwszy zlikwidowa艂am bo jakie艣 ktosie mia艂y co艣 przeciwko niemu,a drugi modki usun臋li sami. wiem,偶e spadamy,trudno,ju偶 nie chc臋 zak艂ada膰 topiku bo wi臋cej mi si臋 przez to obrywa ni偶 to warte. pozdr贸wki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Cze艣膰 dziewczynki Dzi艣 jestem w pracy,ale mr贸z :o

Udost臋pnij ten post

hej Dziewczynki. Autko stalo cala noc w temp -15 ale jakos tam odpalilo na szczescie. Oczywiscie troche to trwalo ale dalismy rade :) Jak tam prezenty juz macie dla bliskich? Ja mam dla narzeczonego ( zamowiony ) dla rodzicow tez (zamowiony ) dzisiaj jeszcze kupie dla brata, bratowej i bratanic . Az lezka sie w oku keci ze tyle kasy mnie to wyjdzie, ale coz...sama jestem sobie winna :p

Udost臋pnij ten post

Kozystajac z okazji chcialam sie wyzalic, ze opryszczka mi wyszla znowu :/ a dopiero miesiac temu mialam i to bedac u narzeczonego :/ biedak z niego ciagle trafia na moje opryszczki. Teraz przyjezdza 27 i mam nadzieje, ze do tego czasu nie ebdzie po niej skladu i ze nie wyjdzie zadne nowe wstretne cos. Ale to chyba przez ten stres zwiazany z praca. Pamietajcie o ochornie waszych ust przed zimnem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Ja ju偶 prezenty da艂am wcze艣niej mamie,tacie i siostrze.Z ch艂opakiem nie wiem co zrobi臋,raczej nie zas艂u偶y艂 na nic.

Udost臋pnij ten post

pamietacie jakie kiedys prezenty dostawalismy na gwiazdke? :) ja pamietam jak dostalam barbie i taki domek dla barbi. Takiego rozowego pieska, ktory gdy sie go wlaczylo chodzil, szczekoal i podnosil lapki do gory, jak ja go uwielbialam heh. Pamietacie nasza radosc ogolnie z kazdego prezentu a nie jak teraz "tak komorka? a Ania/Monika/Hubert/Bonifacy maja lepszy model :( 艂yyyyyyy :( hlip hlip" cos strasznego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Iza ja kiedy艣 dosta艂am 偶ywego psa,wyobra偶asz sobie moj膮 rado艣膰 :-D

Udost臋pnij ten post

Ja dosta艂am kiedy艣 na Miko艂aja kurtk臋, tak膮 fioletow膮;) Rodzice przyszlo do domu i mowi膮, 偶e spotkali Miko艂aja i da艂 dla mnie kurtk臋, a ja na to "Eeeeeeeeee kurtka?" z takim rozczarowaniem:D Bardzo j膮 lubi艂am potem, s艂u偶y艂a mi troch臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Ma艂a Lilka zawiedziona 偶e nie dosta艂a zabawki tylko kurtk臋 :-D

Udost臋pnij ten post

xauzi - wyobrazam sobie Twoja radosc. Ja namawialam rodzicow na psa dluuuuuugo az w koncu w wieku 11 lat go dostalam. Teraz mamy 2 pieski :) a kiedys sie tak cieszylam ze Swiat...teraz tez sie ciesze ale juz ni tak bardzo. ehh piekne czasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Jak si臋 jest dzieckiem wszystko wydaje si臋 pi臋kne i magiczne,z wiekiem si臋 z tego wyrasta niestety.

Udost臋pnij ten post

czesc Mama :) ja jestem dzisiaj w pracy zostaje od razu na nocce, ale pozniej hehe 5 dni wolnych :) a jak! Mama mozesz jednak miec linka? nie musisz wysylac do ludzi maili?

Udost臋pnij ten post