Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożesz

Pomozecie Mi ????

Polecane posty

Gość pomożesz

hej Mam straszny problem :( w ogóle nie wiem co sie ze mna dzieje ... denerwuje sie o wszystko.. o byle co.. :( ostatnio pocielam sie na rece... :( w domu mam horror wogole sie nie dogaduje z rodzicami.. ojciec pije wygarnia mi wszystkie pieniądze co mi dal ze nie zasługuje nawet na jedzenie... wszystko wydaje mi sie obojętne na niczym mi nie zalezy oprócz chlopaka nie chodze czesto do szkoly siedze w domu ktorego mam juz dosyc! chce sie z niego wyprowadzic... nie chodze do szkoly bo mam dosyc...nie dawno stracilam moje dziecko :(:(:( nie umiem sie z tym pogodzic dlaczego to sie stalo! dlaczego mi! :( :( w szkole sie dopiwiedzieli o ciazy od nauczyciela ! i teraz każdy sie patrzy na mnie jak na jakąs idiote kazdy wytyka palcami obgaduje... a jego juz nie ma !! :( :( nauczyciela tak samo mi dogaduja ze nie chodze do szkoły jak przyjde raz na ile to mylse nie wiadomo oczym i nie slucham tylko siedze jak ciele ze nic nie umiem... ze mnie nie przepusza do nastwpnej klasy... a w tamtym roku szkolnym wcale sie nie najgorzej uczylam... :( ja już nie mogę... przerasta mnie to wszystko :( i mam dopiero 17 lat.. :(

Gość pomożesz
odpiszcie coś prosze co ja mam robic ? :(:(

Gość pomożesz
:(

Gość pomożesz
?

a jakiego rodzaju pomocy oczekujesz? bo mi się wydaje, ze po utracie ciązy powinnas koniecznie miec konsultacje psychologiczną, zwłaszcza w tak młodym wieku

Gość pomożesz
nie wiem jakiej jakiejkolwiek pomocy... kolezanka tez mi mowila o psychologu ale nie bralam tego pod uwage

to weź, bo z tego co piszesz masz poważne problemy, z którymi spolecznosci forum ciezko bedzie sobie poradzic. Z Twojego tekstu wynika, ze masz niesamowity bałagan w zyciu. Musisz zaczac od poukladania sobie wszystkiego - zacznij od szkoły, bo ewidentnie źle ci z tym, że ci tam nie idzie.

Gość skoro stracilas ciaze
nie zostala zaproponowana ci pomoc w szpitalu?

Gość rokko
pisz do mnie na gg jesli chcesz to moj mail satis_verborum-87@o2.pl wpisz tam swoj nr gg a ja odpisze wiele nie pomoge ale moze wygadanie sie pomoze ci.

Gość pomożesz
właśnie zastanawiałam się nad zmiana szkoły ale to juz chyba troszkę za późno ? zresztą nawet jak bym zmieniła to chyba mi by to wiele nie pomogło... żadna jak oni nawet mi nie mówili co się dzieje jak to wszystko będzie przebiegało... nic! kompletnie nic! tylko kazali coś podpisywać... a co mówić o jakiekolwiek pomocy z ich strony

Gość pomożesz
rokko to jest mój nr gg 12371587

Gość potrzebna
ci koniecznie wizyta u specjalisty

Gość współczuje

Mamy XXI wiek!?! Co to za ludzie?! Jak tak mozna zostawic 17letnia dziewczyne, po takich przejsciach, bez pomocy?! Dobrze ze sa na tym kafe normalni ludzie chetni do jakiejkolwiek pomocy... Brak slow! Co za spoleczenstwo... Rodzice,szpital,szkola- to od nich, w takiej kolejnosci, autorka powinna otrzymac pomoc,wsparcie (*)

Gość o wlasnie
jak tak mozna

Gość alllicjaaa
nauczycielka nie powinna tak postępować to jest karalne powinnaś pójść z tym do kuratora

Gość barbasienka0604
no właśnie niech babsko oberwie po du_ie bo w końcu ma za co a jak ja mogą za to ukraca ?

Gość jatezzz
stracilam moja ciaze i tez nikt mi nie pomog musialam sama sobie z tym poradzic kazdy aby mowil wszystko bedzie dobrze i kazali zyc normalnie a na te pocieszenia zygac juz mi sie chcialo