Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristinaa25

moj narzeczony zarabia 100tys zl miesiecznie

Polecane posty

Gość ldshksdh
100 tys ale nowych czy starych?

Gość Do kristinaa25
Co z tego, że dużo zarabia, skoro codziennie dostaje propozycje od innych kobiet i korzysta z sytuacji gdy koleżanka z pracy wypina pupę w czasie lunchu, po czym wbija w nią bolec. A Ty siedzisz na kafeterii i chwalisz się ile zarabia, podczas gdy on zalicza kolejną brzoskwinkę :-)

Gość kristinaa25
hmm.. 100tys nowych zlotych na MIESIAC mlotki! i mieszkamy razem 6 lat, moj narzeczony pracuje 6 dni w tygodniu, wieczory spedzamy razem , czesto jestem z nim w pracy wiec watpie czy ma czas na inne laski ;) jest nam razem bardzo dobrze i jestesmy happy Dziwne ?

Matko! Dlaczego takie pustostany w ogóle się odzywają? Napisze taka na forum o gigantycznej pensji swego narzeczonego i jeszcze kokieteryjnie zapyta, czy to dużo czy mało. Żeby nie było, że się bezwstydnie chwali, ona tylko pyta, bo biedna nie wie, czy 100 PLN to dużo, czy też może mało. Głupiaś i tyle! Wszyscy ludzie, którzy się obnoszą swoim bogactwem są puści i brak mi kultury osobistej. Zwłaszcza, że mamy biedne społeczeństwo i bicie mu po oczach kasą uważam za niesmaczne.

Gość krisinaa25
normalnie nienormalan --> ty masz siano w glowie jesli wrzucasz wszystkich ludzi do jednej szuflady! moze mi powiesz glupia pindo ze znasz wszystkich nadzianych bogaczy w calej Europie ze wiesz, ze maja "najebane w glowie" ??????????? madrala sie znalazla hahahahahahahhaa

Najbardziej naj... w głowie, jak to ładnie określacie, mają nie ci bogaci od dziecka, bogaci z dziada pradziada, a ci, którzy się "wżenili" w bogactwo, ci nowobogaccy. Zobaczcie - ona się chwali pieniędzmi nie swoimi, niezarobionymi przez siebie.

"hmm.. 100tys nowych zlotych na MIESIAC mlotki! i mieszkamy razem 6 lat, moj narzeczony pracuje 6 dni w tygodniu, wieczory spedzamy razem , czesto jestem z nim w pracy wiec watpie czy ma czas na inne laski jest nam razem bardzo dobrze i jestesmy happy Dziwne ? " dziwne bardzo-zwlaszcza że mieszkacie ze sobą od 6 lat? hhm? jeszcze się z tobą nie ożenił? :-) żadnej metody na to nie znalazłaś? często jesteś z nim w pracy? a kiedy ty pracujesz zeby zarobić te swoje 8 tysi? komu chcesz wcisnąć kit? czasy takie ze laska żeby zarobić 8 jak mówisz musi być w pracy jakieś 10 godzin dziennie i nie ma potem czasu na nic innego :-) poza tym laska zarabiająca 8 tysi na etacie ma trochę mózgu i nie pisze bzdur na kafeterii :-P dziecko obudź się....

Gość kristinaa25
nie musze brac z nim slubu zeby wiedziec ze bedziemy razem, kocham go i nie spieszmy mi sie do nazywania siebie jego zona, a poza tym jesli napisalambym, ze jestem jego zona od 5ciu lat i/lub mam z nim dziecko i wzielam z nim slub po kilka miesiacach znajomosci wszyscyby uwazalai ze to dla kasy nie musze pracowac jak osiol 10 godzin, to nie dla mnie, moj narzeczony pracuje od 9-17 i tyle zarabia wiec ja pracuje mniej i tez mam dobra kase zal dupe sciska nie? hhehee

Gość niszen-xxxxx
dziewczyno, prawie kazdy przedsiębiorca ma około 100-200tys. obrotów, obroty kochana to nie dochody. NAsza firma własnie takie obroty miesiezne wykazuje, ale po oplaceniu pracowników, lokali itd. zostaje nam na czysto 20tys. I nie ma się czym chwalić, bo tez mogę napisac ze zarabiam 200tys., ale kogo tu oszukiwac. Aha, i kochana jeżeli on pracuje od 9 do 17 do gratuluję, że się tak da. My pracujemy non stop. A z domu wychodzimy juz o 5.30 w normalny dzien, gdy uzupelniamy magazyn do 2, 3 w nocy.

"moj narzeczony pracuje od 9-17 i tyle zarabia" - w soboty też w tych godzinach? Widzisz, ściema była PRAWIE udana. Tu się wysypałaś. Pracując od 9 do 17, nawet z sobotami, może, aczkolwiek z trudem, zarobiłby 10.000.

Gość kristina 25
on jest alfonsem

Gość mój znajomy zarabia około 120
tys. prowadzi własną firmę ma fantastyczną żonę, inteligentną, specjalistkę w swoim zawodzie 3 dzieci a i tak bzyka na lewo i prawo

Gość kristinaa25
ok po wszystkich kosztach, oplaceniu pracownikow itd ma 100tys na reke PO WSZYSTKICH KOSZTACH a nie przed sloneczko :) nie chcesz wiedziec jakie ma OBROTY bo ci wlosy deba stana :) ok ? a w sobote pracuje od 9 do 15 prowadzi ta firme od 12 lat, ze mna jest 6 lat w ciagu ostatnich kilka lat zaczal zarabiac powazna kase, szczegolne "kryzys" mu BARDZO sprzyjal :) nie wiemy co to recesja czy kryzys:) dla nas nie istnieje

Gość mafia pruszków
jesteśmy w drodze po ciebie, niech narzeczony szykuje okup

Gość kristinaa25
na pewno jest masa facetetow ktorzy zarabiaja duza kase, maja zone, dzieci ale sa tez i normalni faceci ktorym mozna ufac my jestesmy 6 lat razem i niedlugo na pewno tez sie pobierzemy(prawdopodobnie gdzies na plazy Barbadosu albo w Hawajskiej scenerii:) ale nie chcemy miec dzieci bo to strata czasu nieoplacalna inwestycja dzieci tylko placza, ciagle z nimi problemy i potrzebuja ciaglej uwagi my skupiamy sie na SOBIE dlatego nasz zwiazek jest sukcesem

Gość z twojego nicku wynika
że masz 25 lat, niedawno skończyłaś studia :) z dziećmi odmieni ci się za jakieś 10:)

Gość safsdgtr
mam nadzieje ze Ci odbije go jakas mlodsza bogatsza inteligentniejsza laska, wtedy bedziesz jape cieszyc jak gowno bedziesz miala

Gość dgdfgdggd
A nie boisz się, że cie porwą dla okupu?

itd ma 100tys na reke PO WSZYSTKICH KOSZTACH a nie przed sloneczko " i tak miesiac , miesiac równo 100 tysi ;) Sielanka :) Wez pod uwagę jedno ze pracując w swojej firmie ta kwota z miesiaca na miesiac sie waha :) Raz jest mniej , raz wiecej

Gość ludzie co z wami ljefos
"mam nadzieje ze Ci odbije go jakas mlodsza bogatsza inteligentniejsza laska, wtedy bedziesz jape cieszyc jak gowno bedziesz miala" skad w was tyle zawisci i zazdrosci ????????????????

Raju, dlaczego o tym piszesz??!! Ja naprawdę nie pojmuję, jak można chwalić się kasą i jeszcze wmawiać wszystkim, że są zazdrośni tylko dlatego, że czują się zniesmaczeni takim buractwem?

Gość kristinaa25
regres -> wiem ze sie waha co miesiac :) miedzy 90-100tys jestem z nim 6 lat wiec wiem ! :) buziakiczki :***

jestem z nim 6 lat wiec wiem ! ile wam wyszło podatku dochodowego do zapłacenia za tamten rok ?

Hahahah, autorko, no proszę Cię, przeestań już się popisywać swoją niedojrzałością :D Chyba że pogadamy technicznie - to jakie ma obroty mądralko? A ile płaci ZUSu? Oczywiście jest w trzecim progu podatkowym - wiesz jaki odprowadza podatek? Czy Ty tylko jesteś od tego, żeby leżeć i pachnieć? :P

Gość lepiej być biednym
I nie martwić sie ciagle że dzieci do lasu wywiozą :o Jak wam sie udaje żyć w ciagłym strachu?

no własnie autorko . jestes z nim tyle czasu to powiedz nam jaki procentowy podatek odprowadza ? :D

Gość HEHE niezła ściema ...
:P