Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhffg

Czy jestem w ciąży.....................?

Polecane posty

Gość hhhffg

Dziewczyny bardzo proszę was o zdanie. Sytuacja wygląda tak: Cykle mam bardzo regularne 29-30 dni. Ostatni raz współzyłam z chlopakiem 7 dnia cyklu (Ostatni dzien okresu) - stosunek przerywany. Oraz w 21 dniu cyklu (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą) Okres dostałam w terminie 10 listopada.. krwawienie trwało 7 dni.. jednak zdziwilo mnie ze przez kolejne 6 dni miałam.. brązowy śluz.. (3 dni) a przez 3 dni.. biały śluz z brązowymi strzępkami. Nie wiem czy sobie wkrecam.. ale zauwzylam u siebie ze bardzo czesto chodze do ubikacji, swędza mnie piersi, bolał 2 dni lewy jajnik. test (bobo) robiłam tydzien temu czyli (od stosunku przerywanego ponad 30 dni, a od tego z prezerwatywa ponad 20 dni) Wyszedł negatywny, jednak nie robilam go z porannego moczu. Czy myślicie że mogę być w ciaży?

uhhh, ile masz lat? nie wspolzylas w plodnych, okres miałas, test negatywny, to jak my mamy ci pomóc? Chcesz jakis link do testu ciazowego online, czy co?

Gość fsdfd
Możliwe.

Gość Kamila87
12 listopada miałam okres 20listopada kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia często boli mnie brzuch i głowa mam od wczoraj duży apetyt i jestem bardzo nerwowa czy mogę być w ciąży jeszcze testu nie robiłam bo w piątek będzie 2 tygodnie po stosunku

Gość czy ja jestem ginekologiem
nie, wrozka tez nie, o takie rzeczy to sie lekarza pyta

Gość drogie dziecko....
marudzisz jakbyś była naćpana albo niekumata!! Jeśli nie minęło 72h po stosunku to możesz użyć RU480 wywołując natychmiast miesiączkę i usunięcie ew. zapłodnionego jajeczka. Nie jest to pigułka wczesnoporonna, gdyż ciąża rozpoczyna się ok. 5-tego dnia od zapłodnienia. Najpierw poszukaj coś w internecie pod hasłem "fizjologia seksu", "Antykoncepcja", poucz się i nie zawracaj tutaj głowy, bo tu ginekologów brak.

Gość cd.....
wpisz w Google "obliczanie dni niepłodnych" i będziesz wszystko wiedzieć, o ile nie było owulacji nadprogramowej lub przesuniętej.