inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 agatkaaa ----- nie ty pierwsza to mówisz :) ZKD---- Twoje krzyki do tej pory pamiętam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Ano, ja też je pamiętam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Mówisz o swoich czy o moich Z KAŻDYM DNIEM PÓJDZIESZ DO PIEKŁA ZA ZJEDZENIE CZEKOLADY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Bardziej Twoje pionowe pismo zapadło mi w pamięć, ale moje stany wyższego podkurwienia tez były niczego sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Nigdy tego nie zapomne....... a jaka miałem wtedy rozrywke............. :D A Twoje teksty "Stul pysk Jimena" "I co ci daje to Twoje pieprzenie :O, jeszcze bardziej wkurwiasz ludzi" Te teksty zapadły mi w pamiec :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na kafe sa same wiesmaki Napisano Listopad 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Wtedy nie było mi do śmiechu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 A mnie było bardzo........ rozmowa ze mną i doszła jeszcze królowa przystojnych facetów :D :D :D "ruchu ruchu i żarcie - dewiza życiowa" - Twoje słowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Królowej nie kojarzę, a ta dewiza życiowa to taka średnio zgodna z prawdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Królowa rzadko była na kafe :D :D :D :D............. był to temat "Właśnie zjadłam" o czekoladzie............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś wsiokiem nie narcyzem Napisano Listopad 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 uh, też nie kojarzę, pamięc dobra, ale krótka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 No moja pamiec jest długa akurat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 To masz szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Ale pamietam tylko to co kto do mnie mówił :) gorzej z zapamietywaniem wiadomości szkolnych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Racja, tekst piosenki zapamiętam, ale, dajmy na to, przywileje szlacheckie już nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Tekst piosenki pamietam wtedy gdy idzie melodia :)................... jeśli chodzi o przywileje szlacheckie to akurat coś tam kojarze ale nie wiele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenuaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 30, 2009 masz niemodna fryzure a o sandalach sie nie wypowiem bo to byla pierwsza razecz ktora ujrzalam i mnie szlag trafil (skarpety tez niestety widze) jedyne co masz fajne to pies! podpisuje sie pod tym wygladasz fatalnie psujesz tym opinie innym facetom to jakis koszmar co tu widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 No, ja miałam dzisiaj z tego sprawdzian. Jutro sprawdzian z matmy, a więc uciekam powtórzyć jeszcze jeden temat. Narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Narka ZKD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach