inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7534ece0898d5721.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nitka..22 Napisano Listopad 30, 2009 boski piesak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość riikiii Napisano Listopad 30, 2009 swietny grube łapska;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt nie uzna cie za narcyza Napisano Listopad 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 pomarańczo a podaj swój czarny nick? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 To wy patrzycie na mojego psa? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes chudy Napisano Listopad 30, 2009 masz niemodna fryzure a o sandalach sie nie wypowiem bo to byla pierwsza razecz ktora ujrzalam i mnie szlag trafil (skarpety tez niestety widze) :o jedyne co masz fajne to pies! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Boski piesek. Przypomina mi się mój :( Ty tez niczego sobie z sercem zamiast twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulrike Grinchen Napisano Listopad 30, 2009 Ty sukinsynu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 wszystkie pomarańcze z każdym dniem witaj ponownie :)...... mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Twarzy wole nie pokazywac....... moją twarz widziały tylko dwie osoby z kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Powiedzmy, że Cię kojarzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 To pomyśl o Jimenie :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Aaa! Ah, przypominam sobie! Sorki, że nie skojarzyłam od razu , ale jakos oderwałam się od kafe ostatnimi czasy i ciężko myślę w kierunku forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamara Grizznik Napisano Listopad 30, 2009 dzieciaku, ach jakbym ja chciała wrócić na czat na którym 3 lata temu przesiadywałam całe dnie i móc 'spotkać' tam ludzi, z którymi tyle tam przeżyłam :P ale to jest niewykonalne, bo teraz tamtejsze pokoje okupują dzieci neostrady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Carea2525 Napisano Listopad 30, 2009 Twoja psinka zrobila wieksze wrazenie niz Ty , pogodzisz sie z tym jakos?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Mnie się zepsuł komputer i też przez cały miesiąc nie siedziałem na kafe? Tamara Grizznik----zawsze możesz wrócic :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Oczywiście :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Ja chyba po wakacjach jakoś tak rzadziej zaglądałam, pewna nie jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ŁADNY PIESIO Napisano Listopad 30, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irmine Leibnitz Napisano Listopad 30, 2009 sukinsynu, chodzi mi raczej o powrót do ludzi [ten skład, z którym można było pisac o wszystkim] a nie do miejsca, które stało się miejscem kLikUnkU sWeeT 11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Widze........ nawiązując do Twojej stopki to krzycz sobie tak długo jak chcesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 W myślach krzyczę codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 30, 2009 :) no no prawdziwy sukinsyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Hintulka Myślałem że już ciebie nie spotkam...... dzisiaj.......... na fotce zakryłem twarz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 30, 2009 Z każdym dniem.............. a możesz powiedziec jakie to krzyki? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Hinatka, konnichiwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Krzyki wściekłości, przeplatane rozpaczą ze szczyptą bezsilności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 30, 2009 ZKD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 30, 2009 masz ślicznego psiaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach