Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhghgh

Wstydzę się swojego chłopaka.. chyba na niego nie zasługuję

Polecane posty

Gość hhghgh

Związałam się z nieatrakcyjnym facetem. Moi znajomi go nie znają (tzn dobrze nie poznali), wiedzą właściwie tylko jak wygląda... i cały czas dziwią się, że z nim jestem. Na początku nie zwracałam na to uwagi, ale teraz to zaczęło mi przeszkadzać. Nie potrafię dokonać wyboru. Zależy mi na nim, ale na opinii znajomych (choć wiem, że to głupie), też... Nawet moja mama komentuje mój związek :(

Gość idź za głosem serca
ale aby tak było ,miłość musi naprawdę pokonać każde przeszkody

Gość melamela
jesli go kochasz to powinnas olac to co mowia inni na Wasz temat...szczegolnie ze mowia o jego wygladzie a nie charakterze. wyglada na to ze sa powierzchowni... eh, zapytaj sama siebie czy tobie na nim zalezy i czy chcesz z nim byc, bo zeby tak bylo to chyba nie mialabys sie nad czym zastanawiac =/

jeśli jest dobry i ma złote serce to olej to co myślą znajomi. byłam w identycznej sytuacji, też było mi trochę głupio przedstawiać chłopaka rodzinie czy znajomym.. ale kiedy widzieli jak dobrze mnie on traktuje, jaki jest we mnie wpatrzony i wreszcie kiedy widzieli jakim fajnym jest facetem to głupie komentarze się skończyły, a niektóre koleżanki mi go wręcz zazdrościły:P co prawda już razem nie jesteśmy, ale to z całkiem innych przyczyn :P nie sugeruj się opinia innych, nie warto.

Gość 4rwerwrqw
Kochasz go? Pociąga Cię? Podniecasz się na myśl o seksie z nim? Ja nie besztam Cię za to, że zależy Ci na opinii ludzi. Każdemu zależy tak naprawdę - w końcu zyjemy w społeczeństwie i jedną z potrzeb człowieka jest przynależność do grupy, a nie odtrącanie.

Nie ma to jak otoczenie! Powie ci masz z kim chodzić, z kim spać, w co się ubierać, czym się żywić kogo kochać a kogo nie nienawidzić. A może powiedzą jeszcze kiedy masz umrzeć i na co? Widać go nie kochasz bo tak łatwo Cię przekonać że nie zasługujesz na ciebie. Skoro ważniejsze jest dla ciebie zachowanie statusu księżniczki niż bycie z kimś komu na tobie zależy to wygon gada. Poszukaj sobie kogoś wartego ciebie, ważne żeby zadowolić innych, którzy żyją za ciebie :) Uwolnij go, czym szybciej tym lepiej bo prędzej czy później mu złamiesz serce.

Gość melamela
no wlasnie, musisz tez pomyslec o nim, nie tylko o sobie i o tym co inni powiedza na Wasz temat =/

Gość o ile znajomym trudno się
dziwić, bo młode to i głupie, to twoi rodzice powinni mieć więcej rozumu:P

Gość fakt nie zasługujesz
:P

Gość Pamiętaj
,że urroda przemija, a za 20 lat nie będziesz może miala zadnego kontaktu ze znajomymi, ale bedziesz miec rodzine...

Gość to egoizm
wyglad nie jest taki wazny, a jakbys miala pieknego facecika i podobalby sie wszytkim dokola, a wogole by ci charakterem nie pasowal?? wybierz co lepsze