Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiertełko

Czy facet może mieć satysfakcje z seksu nie dochodząć?

Polecane posty

Gość Wiertełko

Witam, mam nietypowie pytanie. Spotykam się z facetem, który wiecznie mnie doprowadza do orgazmów, a sam dochodzi tylko czasami. Mówi, że po prostu mu na tym nie zależy woli patrzeć na mnie. O co chodzi?

Gość ale jka polejka
jak tobie dobrze to sie nim nie przejmuj :)

Gość Wiertełko
Jak to się nie przejmować? W sumie to mam to gdzieś ale mnie to dziwi. Sa tu w ogóle jacyś faceci czy same babki?

Nie ma nic bardziej rozkosznego i satysfakcjonującego niż kobieta przezywająca ogromna rozkosz pod twoim dotykiem i pieszczotami :)

Może :) mnie sprawia przyjemnośc sprawianie drugiej osobie przyjemności :)

Gość moze nawet miec wieksza
satysfakcje gdy ma tzw orgazm wewnetrzny, podobno kosmos - ale to wyzsza szkola jazdy...

Gość Wiertełko
Wlasnie mi tak samo dlatego mnie to troche dziwi. Tym bardziej ze zawsze dawałam a nie bralam

Gość Wiertełko
Orgazm wewnętrzny? ha ha nie raczej nie podejrzewam go o to jest za młodziutki na takie sprawy. Ja jestem starsza od niego o pare lat. Ale orgazmi mi takie daje, że masakra całe łóżko mokre. Jak sobie pomyśle o nim to juz mi sie mokro robi ;)

Gość Wiertełko
Ale jaką?

Gość Wiertełko
faceci poszli spac :(

Gość lilialilia
jak facet się nie spuści , to go jaja bolą. Masz orgaz pochwowy czy tylko ptzy robótkach ręcznych i językowych? Prawdziwy ogier daje orgazm pochwowy wielokrotny, i się też spuszcza.

Gość lalalkalaka
uważaj, że to sztuke zna większość głupich facetów. Nie spuszcza się, bo jest za mało podniecony..tyle

Gość Wiertełko
no to po co sie spotyka i dazy do seksu jesli nie jest podniecony? To mnie wlasnie dziwi.Jak mnie facet nie kreci to daje sobie spokoj a on caly czas mi dowla jakies komplementy.

Gość Wiertełko
czasem dochodzimy to nie jest tak ze nigdy. Orgazm mam pochwowy i wytryskowy wiec nie ma to ze udaje. podobno jestem 2 kobieta ktora tak ma. Mam te swoje 30 lat ale facetow duzo nie mialam wiec stad te moje pytania

Gość Frezzik
Mój też czasem nie ma orgazmu nawet tego wewnętrznego, a czasem po prostu zaspokaja mnie i kończy bo mu się dalej nie chce. Nie zdarza się to czesto ale czasami jak czuje że niewiele z tego będzie to konczy i już. Tez mam tak czasami nawet jak seks był nieziemski.

Gość Wiertełko
Czyli ze co to normalne jest?

Gość G1982
nie ma nic piękniejszego niż doprowadzanie kobiety do orgazmu ... pewnie jestem z grupy wymierającej ale dla mnie największa satysfakcją nie jest mój orgazm tylko jej! Warto myślec o zadowoleniu drugiej osoby , uważam wtedy że jest się spełnionym w 200% a co do spuszczenia się to jaj nie bolą ani nie eksplodują. Ma się całą noc , popołudnie , ranek sex tej wymierającej grupie sprawia przyjemność jak ona dochodzi prosząc o jeszcze

Gość G1982
nastepny jeleń kto tu pisze żeby ktoś nam dawał naucz się czytac Prawiczku a jak nie to se strzel kulke w łeb

Gość Wiertełko
Korzyść to ja mam ;) on właśnie nie ma ze mnie zadnej ha ha . A do tego jest śliczny jak z obrazka niejeden model mógłby mu pozazdrościć urody. Więc nie dość, że mi się trafił śliczny chłopak to jeszcze mam fajne orgazmy. A do tego jest czuły i kochany dla mnie. zaznaczam, że moim chłopakiem nie był i nie będzie lubimy sie tylko spotykać.

Gość to ciesz sie
kobieta bo faceci z reguły tylko o sobie myślą. To wredne ogoistyczne świnie. Niby chcą od nas sexu a potem jak im sie kobieta odda to maja gdzieś jej pragnienia.