Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica nareszcie

DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY KOCHALAM SIĘ Z MOIM CHŁOPAKIEM

Polecane posty

wszystko byloby fajnie gdyby nie fakt ze moj chlopak mial wypite 2 piwka. Za każdym razem jak ma wypite chociazby jedno piwo nie może mu porzadnie stanąc. Malo tego poczulam sie strasznie jak nie mogl we mnie wejsc ( no to chyba normlane skoro bylam dziewicą) gdy już wszedl we mnie nie poczulam bolu tylko lekką rozkosz- lekką bo bylam juz z lekka zdolowana ze nie mogl we mnie wejsc swobodnie tylko z lekkim trudem. Naromiar zlego jak już zaczelo być mi przyjemnie wrecz bardzo przyjemnie przyeszdl do domu jego brat i bylo po imprezie.;/ Ale mimo wszsytko bylo super. Mialyscie podobny problem tzn. ze nic was nie bolało i ze facet z trudem znalazł miejsce gdzie ma wam wsadzić? :(

dodam ze jego brat też we mnie wszedł :(

heh spadaj jego bratu bym nawet nie dala sie dotknąc

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Ojej, kochasz nad zycie...-teraz:P Pogadamy za kilka dni:P

Gość haaaaaaaaahaaaaaaaaaaa
Mial malego to i nie bolalo:P

Gość ZakochanaNaZabojw...
O matko :o no to niezły miałaś pierwszy raz ! Po piwie i jeszcze musieliscie kończyć, bo ktos przyszedł. super warunki na pierwszy raz. Jak sie cieszę, że moj 1 raz z moim facetem był piękny, co do alkholu to lampka wina przy swiecach i muzyce była .

Gość tak zapytam....
jak to byl wasz pierwszy raz, to skąd wiedzialas, ze po piwie Mu nie staje buhaha ?

Gość Heeeeeeeeeeeee
Skad wiesz jak wyglada duzy skoro dopiero z jednym sie bzykalas?:P

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Choojowa prowokacja:P

Gość hahaha hihi
nie miał małego, hehe :) Taaa :) Moj facet ma dużego i za pierwszy razem nie mógł w ogole we mnie wejśc , dopiero za drugim się udalo .

Gość moze sobie robili recznie
i ustnie wczesniej. ale to jakis palant, ze po piwach sie bral do rzeczy, ze wsi jest czy co?

nie no ja tez zawsze sobie wyobrazalam ze moj pierwszy raz bedzie magiczny now sumie byl ale nie tak jak chcialam. podobalo mi sie, ale kurcze ze akurat w takim momencie musial przyjsc jego porąbany braciszek, ale no coz zycie :) nastepnym razem pewnei bedzie lepiej

Gość hahahihihahahihi
Znam ja, ona juz niejednemu lache robila wiec zna sie na wielkosci:P

Gość Ranny Prowokator
jak sobie robili ustnie i ręcznie, to co z niej za dziewica ?? kawał błony nie czyni z kobiety dziewicy. największy szmatławiec i lodziara w mieście może mieć błonę i nazwiecie ją "dziewicą" sprawdźcie znaczenie tego slowa najpierw.

Gość podaje znaczenie
Ponadto utożsamianie dziewictwa z faktem istnienia błony dziewiczej jest mylne w przypadku uprawiania seksu analnego lub bez penetracji – w stosunku do takich kobiet (uprawiających różne rodzaje seksu oprócz stosunku waginalnego i przez to mających zachowaną błonę dziewiczą) używane jest czasem określenie "półdziewica" (na podstawie powieści Półdziewice, fr. Les Demi-vierges francuskiego pisarza Marcela Prévosta z 1894 r.)

Gość i wszystko jasne...
dokładnie prowokator. i jeszcze sie cieszy ze nie jest "dziewica" uzywajac słowa "nareszcie"

Gość ale dupek ze po piwach
wystartowal. Olej go lepiej.

Z czasem będzie lepiej, nie po dwóch a sześciu piwach będzie mu stał jak dizel na mrozie! :D

Gość co to za facet
że mu po dwóch piwach nie stoi? To jakieś troki od kalesonów :O

Gość czy siebie czytasz dziecino
"zawsze sobie wyobrazalam ze moj pierwszy raz bedzie magiczny now sumie byl " gdzie ta magia, bo jakoś nie dostrzegłam :D i TO będziesz pamiętała przez całe życie ...

Gość Polinezjaa
Oj co wy się czepiacie, było jak było. Pierwszy raz przeważnie jest niewypałem, dopiero później można wymagać romantyzmu itp. Ludzie się stresują, nie wiedzą co ich czeka, są spięci. Nawet jeśli nie było to nic wielkiego to i tak pewnie będzie dobrze wspominać :)