Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pra_cus

Dlaczego nie jestescie w pracy?

Polecane posty

Gość Pra_cus
Aniu trzymam kciuki:) Pamietam Cię z innego topicu-wtedy powstał Twój nick;)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvga1
Ja jestem w domu NAJBARDZIEj przez jednego...profesora. Ale nie anglistyki bo to jeszcze nic nie powiem. No to nie anglistyki. I właśnie - co ja robię w tym domu? Nie mam pojęcia. Siedzę. Przez profesora FITOSJOCJOLOGII. Nie mogę :(

Gość pracus89
pra_cus---> w monopolowym calodobowym:(

Gość Pra_cus
Na pewno pamiętasz;)W zupełnie innym dziale:)

a siedze w domu uwalona za 4 godziny... biologii? Nie - fitosocjologii? Nie. ANGIELSKIEGO. Więc już nie wiem co to ma do rzeczy. I te 4 godziny... ale dużo, nie? No to wolę siedzieć w domu jak znowu PRACOWAĆ na 4 godziny :(

Gość djijkd
Ja chora na grypoe, jestem na L4

Ale powiem wam siedzę w domu bo tak jak za ...3 godziny (słownie TRZY GODZINY BIOLOGII) mnie potraktowano w mieście Chorzów to... no to tylko wariatka mogła coś takiego zrobić. A jak rok później już choć z wychowawstwa chciałam zrezygnować to mi powiedzieli,że zostaję w szkole na 2 godzinach dydaktycznych i 2 wychowawstwach. Może byście się tak zajęli w tej szkole czymś innym niż...wychowawstwem, co? Bo mnie i tak nie pomożecie a nauczyć to się tam niczego nie nauczyłam :(

Gość fdse45
bo nie musze pracować . MAm kupe kasy . PRacuje kiedy chce . Moze za rok moze za pół roku , moze wcale

Gość Pra_cus
pracus 89 dzisiaj bedziecie mieli roboty-Andrzejki:P

Też bym wolała mieć zasiłek odpowiedni do wykształcenia - to bym se ten doktorat robiła, a tak? Po co mi to. A za granicą i tak muszę iść do pracy bo doktoratu nie mam , a zresztą nawet z doktoratem to ile tego zasiłku. No ale zawsze by było więcej. No ale z doktoratem na zasiłku? I to jest polska - dogadać się z głupim może tylko idiota. Ja nie jestem idiotką to mam co mam :( Z wami to tylko cymbał się może dogadać - ale kto? Nie wiem. Białoruś chyba.

No ale wiecie mi już nie zalezy - niech idą do piekła ci przez których dzieci nie mam bo ten doktorat był tak obszerny, że by mi wstyd było, że robiłam tak obszerny doktorat by na zasiłku siedzieć. W ogóle mi wstyd, że cokolwiek robiłam I NIE MAM PRZEZ WAS DZIECI WY DOWNY POLSKIE NIEMYTE. Wszędzie to napiszę. Wy żydowskie pucybuty. Będziecie się smażyć w piekle za mnie i dobrze. kogo to będzie obchodzić ? Mnie nie :(

Gość pracus89
pra_cus----> wlasnie sie tego domyslam ze bedzie ciezko:(

w sumie mogłam se ten doktorat skończyć by mieć zasiłek wyższy w Niemczech, ale już go nie chcę bo zdrowie se na nim rozwaliłam. No ale fakt bo gdzie indziej zasiłek zależy od wykształcenia. No to mogłam coś robić, ale i tak by mi nie dali tego obronić. Boże jacy oni dla mnie byli źli :( Nienormalni, jakby ich szatan opętał. To pozostaje oddać gównom i tyle. Ani mieszkania nie mam przez chujów z uczelni. I chujki jak moja matka - dzieci i kariera na dupie. Ale za to oberwiecie skoro dzieci nie mam :( A kariery też :(

Gość Pra_cus
Ania ciii;)

Wszystkich was obgadam na potęgę wy debile. Zobaczycie. A najbardziej, że przez ploty pracy nie mam. Ale wy jesteście głupi :(

Zona chirurga - koleżanka żony górnika, która uważa, że tu Rosja i Turcja będzie kiedyś w Polsce tak mnie załatwiła - to niech im zrobią Rosję i Turcję. Pierdolnięta kretynka po polonistyce - a druga historyczka - Rosja i Turcja w Polsce tak mnie urządziły :( Koleżanki wielkie - pizdy i głupie jak snop siana. Rosja i Turcja :(

Co takie kretynki sobą prezentują - PZPR i ich 1 dziecko. Się dobrały. Ale byłam IDOTKĄ, że się czymkolwiek przejęłam. 1 dziecko - to sie kiedyś okaże co to 1 dziecko jest warte.

Gość Adelaaa1212121
nie jestem w pracy gdyz nie mam pracy do ktorej musze chodzic codziennie, mam delegacje, teraz akurat jestem na zjezdzie w kraju prawie caly grudzien:)

jaka ta historyczka (żona górnika) była głupia i popizdana w dekiel to się w pale nie mieści. i to była koleżanki tej pizdy, która mnie obgadała w końcu, że nic nie robię - żony chirurga. A czy ja mam takiego męża nadzianego żeby sie porównywać? Czy ja sie z nimi porównywałam na tym wynajmie? Czy te kretynki miały równo pod czerepem? Ja to tylko chciałam skończyć - studia i tyle. Co za świry. One mnie jeszcze przeproszą. Na miejscu żony górnika bym się do mnie nie przyznawała. Czy ja ją znałam czy co? A poza tym ale historyczka - ona w ogóle nie widziała, że na Śląsku byli Niemcy. Ale byli! Ale historyczka :( Żona górnika - no to poziom cud. Ale mniemanie o sobie. A ta żona chirurga tez - nic oprócz plot i też mnie zniszczyła :( Razem mnie zniszczyły. Obrączką - no dosłownie - bo reszta to jakieś studia (ja też mam) ,rozkrok i 1 dziecko. Bez sensu :(

Gość Pra_cus
Ania:) Ja Twoj nick tez zapamietalam:)

No i co - tu same zera do dziś mają się lepiej ode mnie. A ta dyra w tej szkole gdzie była żona chirurga. Ja się kiedyś tego zera PZPR zapytam - te paniusia z Katowic, a za co ja miałam te studia skończyć przy twojej ... polityce? A poza tym jak jej się szkoła nie podobała to sie miała wynieść. Ja już próbuję rok. Ho - w sumie 7 lat, ale rok to już na amen bo oni zemmnie zrezygnowali. I dobrze. I tak nie chciałam nigdy uczyć. I nawet nie umieli mi dać oceny negatywnej pracy jak należy. Do dziś uważam ich za bandę świrów - i w uni europejskiej nalezy połozyć nacisk na psychiatrów w Polsce - tak powiem. Nie na porody tylko na psychiatrów. Bo to ważniejsze jeśli chodzi o służbę zdrowia. Poza tym dobre położne się z Polski nie wybiją nigdy w karierze, a psychiatrzy mają szanse bo tu bardzo skomplikowane przypadki są z opętaniami i w ogóle. Jak nigdzie. I religia poprawna. Wszystko jak najlepisze żeby karierę zrobić światową w psychiatrii. A to zawsze plus dla psychiatrii. A dla położnictwa? Bez szans już :(

Bo tej żonie chirurga się posrało troszeczkę, że ja miałam męża górnika - dosłownie. No otóż nie. A jak jej koleżanka miała studia opłacane przez męża górnika to mogła się zwolnić ze szkoły bo jej nikt tam nie chciał tak jak i mnie. jej z historią a mnie z wszystkim. Mnie to za wygląd, a jej? :(

Gość Pra_cus
Ania odpisalam:) espr mam nadzieje,ze nic powaznego-zycze zdrowia:)

No ja nie wiem jak ja mam rozmawiac z chorymi umysłowo . Idę sobie pobeczeć bo w sumie 10 razy lepiej w życiu bym na zasiłku wyszła, ale moja matka kurwą jest i mam co mam. Ani tego doktoratu. Idę se dalej ryczeć i tyle. A reszta? Gdzie wy macie jakieś prawo wy chuje polskie? prawo położnej. To dzieci ciula warte i więcej do szkoły w tym Chujolandzie nie pójdę :(