Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pra_cus

Dlaczego nie jestescie w pracy?

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvga1
No ja bym musiała zabić swoją matkę , żeby miec się dobrze w życiu i normalnie żyć. Jak miałam 10 lat. I tyle. Tak to wiecznie cierpienie przez głupią kurwę i pizdę i tak do dziś. Sponiewieranie, ani mieszkania. Ona ma ciula w łebie ta kurwa zamiast mózgu. I cała ta rodzina. Ja im zrobię prezenty - chuje im kupię na święta. Nie chcę tu być na święta. Obym wyjechała wreszcie. Nienawidzę chujów z Polski :(

ale powiem wam nie skończę tego doktoratu już bo to nie jest tak jak się kurwie z góry wydaje. Jej sie coś UWIDZIAŁO TEJ KURWIE. Ten doktorat to ona myśli, że ja po znajmości miałam. Nie. Jeszcze nie mogłam się wynieść, pracy za trzech. I nigdy by złodziejka nie żałowała że mi życie rozdupczyła swoim pierdoleniem a tak niech se ryczy w samotności i żre ściany z bólu tak jak ja. Taka matka podupcona w łeb to lepiej już zapierdalać za 5 euro nie widząc jej głupiego ryja zawszonego. To w ogóle nie jest moja matka - jakaś macica , która mnie za darmo urodziła i buliła. To nie jest matka. To jest KURWA a nie matka - nie chcę tej baby wrednej i obłudnej widzieć. Nikogo.

I nie skończę tego doktoratu, żeby każdy ciul szkolny i uczelniany i każdy chuj polski jebany w chuja i w dobyt - oni powinni być za mnie w odbyt wyjebani MASOWO - żeby wiedzieli, że to nie jest tak w życiu jak się im SCHUJCZAŁYM MÓZGOM WYOBRAZIŁO. I w ogóle co oni robią na tych swoich stołkach - zabawiają się chujami swoimi czy pracują. Bo jakby to drugie to by do tragedii nie doszło, a tak doszło i trudno. Jest trup i koniec. A oni mogą dalej machać se chujami w gaciach bo w sumie tyle sobą prezentują jak dla mnie :(

Lepiej z chujem było mi trzymać KAŻDYm niż z taką rodziną i w dupie ich mam - do psychiatryka mnie nie zaciągnęli i nie zaciągną. SA CHUJAMI. Kiedyś ich kamieniami obrzucam i pójdę. Chuja warci i koniec. Wszyscy :(Zwykłe ciule walnięte w łeb - się mną przejmowali. Gównem swoim chyba. Idioci :(

Gość Pra_cus
a u mnie tal leje,ze strach wyjsc:O

Gość Pra_cus
U niektorych ten czas juz przyszedl tylko oni tego nie widza:O

Gość vvvvvvvvvvvga1
Spierdalaj do psychiatryka i to biegusiem

Nie. Ja już jeste w psychiatryku. Ale powiem wam jakie ja mam życie zaburzone to szkoda słów :( Ale w sumie wczoraj mi się jakoś wszystko zgadzało, a dziś znowu nie. A bo się popłakałam, że nie dostanę tego wyższego zasiłku w Niemczech i nigdy nie nauczę się gotować bo nie mam doktoratu. No ale z czego mam to obronić? Wiecie jak teraz jest 500 tys. zanim to obronisz. Jeszcze mój przypadek. A wszystko przez głupiego zydowskiego promotora i nawet się wynieść nie mogłam przez niego bo coś mi ...śmierdziało, że tak napiszę, ale co? Sama nie wiedziałam. Dopiero teraz to wymyśliłam jak siedzę, nie pracuję i klnę w domu. Ale 6 lat po fakcie. Co to znaczy 6 lat po fakcie coś wymyślić. I to profesor mnie tak ogłupił, że 6 lat po fakcie wymyśliłam co ja tam miałam pisać w tej pracy. Takich macie profesorów głupich. Niektórych bo mądrzy też są, ale co - poszłabym gdzieś, a ten za mną by dzwonił, ojca by z pracy wyciepli. Nie było tak w szkole? Tak własnie było. I teraz wyzywam wszystkich, sama się menelem zrobiłam. Coś strasznego :(

Ej widzieliście zdjęcia Bachledy i Farela? A Meksyku? Już całkuski, już figurka. A dziecko gdzie? U mamusi. Ale bezsens :( Teraz będa politycznie Polskę wykańczać i dobrze. Wszystkich burżujów sprzedadzą Rosji. Albo nie wszystkich ale niektórych se tak myślę. No bo co - inaczej by musieli Rosji kazać napadać na Polskę bo im się nie chce i poza tym to nie fajnie, no ale chyba się boją bo jak ruskim pójdzie dobrze to sie mogą rozochocić i iść dalej. A ich zawziętość może być nieobliczalna. No ale jak Polaczki lubią ruskich to mogą uczyć ruskich SWOJEGO kapitalizmu poprzez Polskę. Bo w Polsce są niezdolni to może oni będa zdolniejsi. No i dobrze że tak sie skończy bo w sumie co - wojna? To by było coś strasznego ta wojna i wszystkie kościoły by obłupili doszczętnie ruskie. I zostałby tu tylko ten głupi las i ruiny. A tak jeszcze jest kilka innych budynków. Ciekawe czy by poniemieckie budyunki rozwalali. I wszędzie byłby ruski bo co? Jak nie niemiecki to ruski.

Musieliby podpisać że atoma nie użyją i mogliby ruskie zrobić Gruzję tu drugą - dosłownie. Tylko się boją, że blisko Niemców i mogłoby się trochę zakopcić ostrzej jakby ruskim odbiło bo normalni oni tez nie są jak dla nich za bardzo. No a jak im walnie na wielkie imperium ruskie. Wystarczy jakiś Napoleon czy Hitler. Co dalej? Na razie jest Putin i jest dobrze? A dalej zbierze sie jakaś czerwona partia i ruszą na zachód. I co? Kto im wtedy pomoże? Bruksela? USA? Jak im raz pomogli to do dziś wypominanie ile ludzi Hitelr wymordował. No to se muszą radzić sami. I tyle. No to tylko się z ruskimi dogadywać, kogoś poświęcić - najlepiej polskę i tyle :(

Gość szpilką pamięci
nie jestem, ponieważ nie pracuję