Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eumaks

Jak znaleźć dziewczynę gdy się ma 25 lat?

Polecane posty

Gość eumaks

Są jakieś super sposoby? Wiem że trzeba być przypakowanym, zadbanym ,seksownym. Ale jak sprawdzić czy ta dziewczyna jest tą jedyna czy kolejną która sama nie wie czego chce i rzuci mnie po roku znajomości. Mam przykre wrażenie, że jeśli się ma już 25 lat to wolne z mojego wieku są albo matki z dziecmi, albo niedosżłe samobójczynie albo królewny czekjace na księcia z bajki albo "..." które każdy weekend spędzają z innym facetem. A młodsze mają swoich bohaterów i boją się obcych. Mimo to znam sporo singielek około 30-stki, moża warto z taką się związać. Tylko że praca jest dla nich najważniejsza.

a czy jest jakaś zasada że facet musi mieć młodszą kobietę? nie więc bierz się za te 30-tki ;)

Gość eunika22
Ja mam 22 lata, nie ma reguł, które ty przyjąłeś. Zaraz Ci to udowodnię: wiem czego chce, myślę poważnie o przyszłości, nie mam dziecka, nie mam myśli samobójczych :))) nie jestem królewną i nie czekam na księcia z bajki, nie jestem puszczalska, nie boję się obcych i nie mam swoich bohaterów :P Po prostu poltora roku temu rzucił mnie facet dla innej po dluuugim związku i od tamtej pory po prostu nie spotkałam nikogo odpowiedniego jedynie same patologiczne przypadki o zgrozoooo.

Gość Natiiiii
ja to - ksiezniczka z wymaganiami -samobojczyni. Samotnosci mnie zabija 25 na karku, w nocy nie moge spac, chce zeby mnie ktos przytulil, popiescil, moze i posexil. Jestem zbyt wymagajaca to moj problem.

Gość qwer
Nie ma zasady, ale zaden normalny facet nie wezmie sobie starszej.

Gość do 5 lat róznicy
wieku to żadna różnica - w obie strony. Moja dziewczyna jest o 2 lata starsza ode mnie i nie mamy z tym problemu.

Gość eunika22
---->Leviatan "Szukaj?" Nie mam w zwyczaju szukać facetów :))) Ewentualnie mogę okazać małe zainteresowanie komuś delikatnie :) Mieszkam w małym mieście, w którym znam prawie wszystkich, więc szanse zerowe. Wszyscy albo zajęci, albo właśnie patologiczni ;p albo po prostu nie ma chemii. Najgorzej jak zakochują się we mnie dobrzy znajomi, ciężko później rozwikłać taką sprawę. Znam mnóstwo koleżanek singielek naprawdę ciężko w moim środowisku o porządnego normalnego faceta, i wcale nie mamy wielkich wymagań. Tak jak napisałam chcemy tylko nie drani, nie oszustów, kulturalnych :)

Gość wr4es
ja tez nie mam dziewczyny i nie planuje mieć , bo wybrałem rock@roll , a nie pieluchy .

Gość mężczyzna prosty do bólu
stare są cwańsze :classic_cool: im starsze tym bardziej wymagające. Pozostaje Ci jedynie starokawalerstwo :)

Gość Natiiiii
a ja chce tylko byc dobrze wyruchana duzym kutasem i nie za darmo oczywiscie. Ehh zreszta i tak cie nie stac by bylo, same cieniasy tutaj.

Gość a za pizze z colą
dała byś ?

Super sposób jest znany od dawna: Trzeba być pięknym ,przystojnym, zabawnym , bogatym,zdrowym i młodym ;)

Gość przede wszystkim to trzeba
być zadbanym, czyli myć się i uprawiać jakiś sport - i przy tym pierwszym, podstawowym warunku już większość facetów odpada

nie klam, i nie zadawaj na starcie pytań- w kwestii formalnej, pierdolisz się czy nie?.... zdarzyła mi się taka sytuacja;/

Fantazja podobno facet powinien być pewny siebie i władczy :classic_cool:)))

owszem, ale taka szczerość jest dla mnie porażająca. chociaż z drugiej strony sama wtedy wiem, że szkoda czasu na faceta któremu w głowie tylko jedno :)

Gość Przez znajomych i znajomych
ich znajomych Wtdy masz szansę wiedziec cos wiecej o danej lasce

Była taka reklama EB" nie prawda że faceci myślą tylko o jednym ..." Każdy facet dużo myśli o seksie. Kaferianki też taki prezent dają na mikołajki (swoje ciało głównie). Ale dobrze by było gdyby potrafił coś więcej, bo kobiety jednak tak często o seksie nie myślą :)

my też myślimy o seksie. chyba nawet częściej niż wam się wydaje? Jednak Eumaks pyta chyba jak znaleźć stałą dziewczynę? Nie tylko na jednorazowy numerek. Dobrze ktoś pisze, że przez znajomych. Wtedy można od razu zrobić "wywiad środowiskowy" :P

Gość huuk
zwiaz sie z kimkolwiek niekoniecznie z "ta jedyna" bo inaczej zeswirujesz do reszty:o no chyba ze juz jestes tak sfiksowany ze nie dasz rady nikogo zainteresowac swoja osoba

Gość gość
szuka a znajdziesz