Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuśka87

prosze o pomoc...czy mozliwe ze to ciaza?

Polecane posty

witam wiem ze mnustwo takich tematów tutaj ale bardzo prosze kogos kto zna ten temat o pomoc.staram sie z mezem o dzidziusia ,staramy sie od lipca ale bez obliczania dni płodnych temperató i innych pomocy liczymy popostu na szczescie.16 listopada miała @ 2 dni przed kochalismy sie i 2 dni po równiez.po tyg od ostatniego zblizenia zaczely bolec mnie piesi (bola do dzis) od kilku dni kluje mnie w podbrzuszu oraz w pochwie dochodzi tez ból krzyza.zrobilam wczoraj gtest i wynik negatywny .jakie sa szanse ze jestem w ciazy?bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje:)pozdrawiam wszystkich cieplutko

Gość po tygodniu nie ma
ŻADNYCH objawów

chcialam sie upewnic bo na innych forach pisza o objawach własnie podobnych do moich po tygodniu od zapłodnienia w kazdym badz razie dziekuje za odp

najlepije testowac 2-3 tygodnie od zaplodnienia. Tydzien po terminie @. A jesli chcecie trafic w owulacje bez obserwacji to kochajcie sie co drugi dzien. Aczkowliek jesli wszystko u ciebie ok i masz regularne cykle to latwo mozna poznac kiedy jest owulka.

Gość nianda
nigdy nie ma objawow po tygodniu

Gość gryczka
Tydzień po zapłodnieniu mogą być pierwsze, bardzo delikatne objawy, typu obrzmienie piersi. Tyle że tydzień po ZAPŁODNIENIU, nie po stosunku. To wypada ok.14-16 dni od stosunku.

nigdy nie ma objawów a ja zrobiłam test i pozytywny cos nie ida wam rady hehe wszystkowiedzace w kazdym razie dzieki

nigdy nie ma objawów a ja zrobiłam test i pozytywny cos nie ida wam rady hehe wszystkowiedzace w kazdym razie dzieki

Gość załamanaaa0
walsnie powiem ci ze ja tez tak mam .. te kłucia i wszystko sobie ukladam na ciaze.. wspolczuje ci serio .. to jest ogromny stres :( ehh ja mam tak ze nie wiem co jeszcze oznacza biały gęsty grudkowaty śluz w polowie cyklu? i maaaaaaaam nazieje ze to jakas infekcja czy grzybyk oby tak bylo.. kochalam sie z chlopakiem 2 dni od ostatniego okresu.. i bylo juz to pooonad miesiac temu. tyle ze odstawilam tabletki anty, a czytalam ze okres spoznia sie po tym nawet do 50 dni wiec tym sie nie przejelam.,, najgorszy wlasnie byl ten grudkowaty sluz gesty, ale nie mial innego zapachu, sluz jak sluz, tyle ze bylo tego tak duzo ze normalnie moglabym wyzkami wyskrobywac... co to moze byc? czy to jest objaw ciazy? dodam ze strasnie ostatnio bolalo mnie podbrzusze az tak kulo... nie moglam sie wyproznic i mialam temp 37,2.. a teraz mam ciagle wzdecia, caly dzien dzisiaj Moze ymyslam, mam nadzieje.. bo nie moge byc terz w ciazy Aha i jeszcze zrobilam test ciazowy z tydzien temu dokladnie z instrukcja,, 3 krople moczu na czujnik ale nic nie wyszlo, zadna kreska sie nie pojawila,,, jutro lece po nastepny test. ja sie chyba zalamie ? jak myslicie te objawy sa objawami ciazy?;o czy ten stres i to wszystko sie naklada nie wiem, zaczynam wariowac.. pomozcie..