Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

midi28

brak ruchów dziecka 40 tydzien pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Przykro mi że polki są zacofane i wstydzą się faceta podczas badań palpacyjnych i porodach takie zacofanie. Mamy prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu. Gdy ginekolog wyprasza osobe bliską to zboczeniec !Ogarnięty ginekolog pokazuje podczas badania jak uchem mąż ma osłuchać i odmierzać tętno płodu dzidziusia. Wtedy mamy pełną kontrolę. To samo miałam porody z mężem bo CC jest ryzykiem powikłań! Mąż zawsze uczestniczy przy wszystkich moich badaniach a ja jego badaniach.

Gość gość
Przykro mi że polki są zacofane i wstydzą się faceta podczas badań palpacyjnych i porodach takie zacofanie. Mamy prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu. Gdy ginekolog wyprasza osobe bliską to zboczeniec !Ogarnięty ginekolog pokazuje podczas badania jak uchem mąż ma osłuchać i odmierzać tętno płodu dzidziusia. Wtedy mamy pełną kontrolę. To samo miałam porody z mężem bo CC jest ryzykiem powikłań! Mąż zawsze uczestniczy przy wszystkich moich badaniach a ja jego badaniach.

Gość gość
dziś nie uważasz że nie do konca jesteś w temacie?

Gość gość
Ja sądzę że w pełni wyczerpała temat ta dziewczyna w całości. Ginekolog nie chce by był tatuś podczas badań by osluchiwał uchem bo wtedy nie ma kasy z usg które jest do tego szkodliwe tak samo jak mammografia szkodzi uaktywnia raka itd....