Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser pulchnego ciala

faceci z OTYLYMI partnerkami laczmy sie!

Polecane posty

Moja kobieta wazy 95 kg, ale i tak ja kocham! Wg mnie jest mega seksowna. Jedyne ograniczenie to takie, ze nie mozemy uprawiac seksu na jezdzca :D Pozdrawiam !

Gość lerfkrerfrfr
no i minus jest jeszcze ten ,że trzeba uważać żeby taka partnerka nie zmiażdzyła faceta w trakcie seksu ;)

Gość zaraz cie wszyscy zjada
ze jak mozesz i w ogole takie typy wszyscy tu sa przystojni i same super laski jak modelki a ja sie ciesze ze sa jeszcze tacy faceci sama wazylam pare lat temu 90kg jak poznalam mojego obecnego meza wazylam 60 ale byl ze mna mimo mojej wagi wtedy zrozumialam ze naprawde mnie kocha w pewnym momecie zawzielam sie i chudlam obecnie waze 64kg i jest mi z tym dobrze ja takich facetow szanuje

Gość beeeeeebeee
a dlacze3go nie mozecie na jeźdźca? Ja pewnie ważę też tyle, a na jeźdźca nie ma problemu. Mój mąż też lubi pulchne, od zawsze mówił, ze tych chudych nie lubi za bardzo. Myslicie moze, ze mówi tak zeby mi nie było przykro, no ale mam dowody, głaszcze moje sadełko na brzuchu i dochodzi wtedy do erekcji. Dużą uwage poświęca też moim obfitym, z racji ogólnej nadwagi, pośladkom i mówi, ze go podniecaja duże jędrne pośladki i pełne, obfite piersi i w łóżku widzę, ze tak jest.

Gość i wszyscy mysla
ze otylej czy pulchnej kobiecie nie nalezy sie milosc ani szacunek ale nie stety grubasy tez maja serce:) i nie rozumieja ze waga moze byc spowodowana np. tarczyca tak jak u mnie bylo albo jeszcze innymi hormonami jestescie popierdoleni a poza tym napewno kobieta otyla bedac z facetem jest bardziej szczesliwa niz taka chuda siksa wazaca 45kg co facei chca ja tylko przeruchac:P

Gość fifiiii
wolicie tłuste świnie bo myślicie, że takie was nie zdradzą itd... :D hahaha

Gość
no i good :classic_cool: niehc kazdy ma to tzolubi :D 🖐️)):)

Gość beeeeeebeee
był okres, ze nosiłam rozmiar 40 i seks był wtedy mniej udany niż teraz. Inna sprawa, ze ja sie wtedy lepiej czułam, no ale teraz brak mi motywacji do ćwiczeń, nie gotuję dietetycznie. A po slubie oboje przytyliśmy, mąż z 80 do 104 he he he. ja się nie ważę, wolę nieświadomość ;-)

Gość dfjgszjdhglsk
11:42 [zgłoś do usunięcia] i wszyscy mysla uważaj bo ci żyłsko w tym grubym śmierdzącym dupsku pęknie :classic_cool: ahh ta kafeteria bez takich tępaków jak ty nie istnieje ;]

nie zdradzą, i ja tez nie zdradze! Choć jedyne co mi się troche nie podoba i przeszkadza to celulit. Ale w przypadku takiej wagi to niestety nieuniknione

Gość dfjgszjdhglsk
tu choroba nic nie daje bo nawet podczas choroby można się wziąć za siebie tylko wam się zwyczajnie nie chce !!! cóż tarczyca przeszkadza w uprawianiu sportu ???? ruch to zdrowie i każdy to wie, ale ty wolisz być tłusta śmierdząca i wmawiać że taką 50 kg każdy facet tylko ruchać chce i nic więcej .... zwykła zgorzkniała wieprzowina z ciebie 🖐️

Gość piszesz jak bywalec
:O

Gość do dfjgszjdhglsk
doksztalc sie zanim zabierzesz glos, bezmozgowcu

Gość dfjgszjdhglsk
tylko kto pierwszy zaczął .... tak oczywiście żyjcie w tym przekonaniu że grubsze lepsze ,,,, właśnie jedna jako pierwsza zaczęła obrażać chude jakimiś zjebanymi opiniami

Gość do dfjgszjdhglsk
nie musisz robic tak samo :O ludzie sa rozni i z roznych powodow, nie ma lepszych i gorszych, to tylko chore umysly tak twierdza a "na kazdy garnek pokrywka sie znajdzie" :P

Gość vnm
a czemu od razu piszecie ze jak grube to smierdzące?...myslicie ze jak ktos jest gruby to nie dba o siebie,nie myje się?...idioci z was.....ja znam kilka takich grubasek i sa bardziej zadbane niz niejedna chudzina

Gość otyli ludzie bardziej się pocą

Gość vnm
wcale nie mówione to po pierwsze...a po drugie jest takie cos jak dbanie o higiene osobistą...

Gość pocą się
śmierdzą i takie myślą że są panienkami wszechświata i że tylko ich facet naprawdę kocha.... wyzywają chude od dziwek i nie wiadomo co zwykle to tylko z zazdrości bo czego innego niby.... myślą, że chude ttylko dupy dają na lewo i prawo.... z czego to się bierze ?? z zazdrości. Zamiast wziąć się za siebie dla własnej wygody samopoczucia i tym podobne to takie uważają że jak mają już faceta to im więcej nic do życia nie potrzebne :O:O

wszystko to co nie zdrowe nie jest seksowne ( chyba ,że dla nielicznych). Mamy zakodowane w podświadomości ,aby wybierać jak najladniejszego i najzdrowszego partnera . Otyłosć , ani anoreksja nie są zdrowe ,a często wrecz obrzydliwe

Gość fifiiii
12:25 [zgłoś do usunięcia] Eunice88 racja

Gość no nie powiesz
chyba że 45 kg przy np. 155-160 cm wzrostu to anorektyczka?!:O

Gość bo grubsze osoby
swoją nieatrakcyjnośc fizyczna probują nadrabiac sztucznym poczyuciem humoru, zyczliwoscią na pokaz itp.

ja swojej kobiecie nie kaze sie odchudzac! dla mnie jest idealem! Kazdy kilogram lubie mniam

a umiecie kurwa czytać: znam też szczuple wesole osoby z poczuciem humoru więc to nie jest żaden argument

i uważam wrecz przeciwnie: jeżeli szczupla kobieta o siebie dba to ma większe szanse na znalezienie faceta. Znam pare grubasek w związkach ,ale w większości osoby samotne z mojego środowiska są wlaśnie grube ,albo brzydkie

Gość przy wzroscie 160
waga 45 kg jest juz niedowaga a to ze u grubszych osob poczucie humoru jest sztuczne to nie prawda przy wadze 60kg i teraz mam inne podejscie do wszystkiego niz jak wazylam 90kg bylam uprzejma wesola a teraz czasami wychodzi co innego nie mowie tu o wzroscie 150 bo wiadomo taka osoba powinna mniej wazyc niz taka co ma 160 cm wzrostu a te anorektyczki biora sie w;llasnie przez takich bubkow jak wy i przez internet dziewczyna majaca 16 lat usiadzie wklji zdjecie figury albo napisze ile wazy i jaki ma wzrost tu wszyscy ze jest gruba ze ma duzy brzuch zaczyna sie odchudzac popada w anoreksje i caly czas wmawia sobie ze jest gruba to co jak laska wazy np. 60 kg przy wzroscie 165 cm jest gruba??a te wszystkie laski poprzerabiane w photoshopie i po operacjach plastycznych sa lepsze bo sztuczne?? widac jestescie jeszcze malolatami jak postrzegacie dziewczyny ze wszystkie powinny wygladac jak ze zdjec

robilibysmy krzywde takiej dziewczynie gdyby miala prawidlowa wage , a my bysmy jej mowili ze jest gruba. ale jesli ktos jest otyly to powinno mu sie to uswiadomic bo to nie tylko czyni go nieatrakcyjnym ale jest tez szkodliwedla jego zdrowia . i mysle ze juz lepiej byloby wazyc te 45 przy 160 niz 105 przy np 170

Gość aleale.
Eunice 88------------>może nie mają powodzenia,ale nie używają takich wulgarnych słów ja Ty wstyd!!!!