Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser pulchnego ciala

faceci z OTYLYMI partnerkami laczmy sie!

Polecane posty

Gość kazdy ma inna figure
i budowe ciala znam dziewczyne co wazy tyle co ja 65kg 165cm ja chodze w rozmiarze 36 a ona 38 i ja mam do tego wieksze tzytzki mialam w szkole kolezanke co wazyla 70 kg byla ze 2-3 cm wyzsza ode mnie i chodzila w rozmiarze 38 ja sie dobrze czuje ze swoja waga i w swoim ciele ale widac ze dla was roz 34 juz jest za duzy musi byc 32 kilka lat temu roz 38 byl w sam raz a 36 nosily super doopy juz nie wiem jak beda wygladaly za kilkanascie lat dziewczynki co maja po 2-3 lata pewnie bedzie jeszcze mniejszy rozmiar na topie 30 albo i jeszcze mniejszy

Gość nie stety ale to jest prawda
pare razy widzialam na kafe zdjecia dziewczyn mialy naprawde ladne figury nie jedna mogla by zazdroscic wciecie w tali troche tzytza rozmiar 36 jedna miala malutkie boczki zjechali ja ze jest tlusta swinia druga tak samo z tym ze nie miala idealnego kaloryfera i tez ja zjechali ze wyglada ja psztet i ze ma wielki brzuch a to byl normalny brzuch nastolatki ktora sie rozwija

Gość fląderka ***
12:31 [zgłoś do usunięcia] a umiecie kurwa czytac weź słownik do ręki potem się dziecko wypowiadaj. Przesadne okazywanie swojej "fajności" przez otyłe osoby mnie nie rusza. Większość robi to tylko dlatego, żeby zwrócić na siebie uwagę. Znam kilka przypadków otyłych, które mają bardzo zawyżone swoje EGO a na innych patrzą tylko z góry.... cóż leczenie kompleksów może być różne.