Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wollter

Dlaczego zadna kobieta nie chce bardzo niskiego faceta?

Polecane posty

Gość Wollter

Mam 152 - moj wzrost to nie moja wina. Nie palilem i pilem, a mimo to jestem niski. kobiety sa straszne

Gość bo one sie boja ze
pod spodniami jest proporcjonalnie mały/....

Gość cbcbcvbc
bo to wstyd przed koleżankami

Gość sziszaaaa
ja jestem wysoka i zastabow sie jakby to wygladalo. troche glupio

Gość
a dlaczego żaden facet nie chce bardzo brzydkiej kobiety ? raczej przez to zę facet ma sie kojarzyc z siła , ostoją itd.. a niewysoki nie sprawia takiego wrazenia musisz nadrabiać charakterem... hoojowo że tak to zsotało urzadzone i panuje taka dyskryminacja,:( no ale juz z tym nitz raczej nie zrobisz

Gość mężczyzna prosty do bólu
napoleon był mały a miał księżnę Marysińkę :)

A ja mam znajomą parę-facet jest niższy od niej o całą głowę i są ze sobą szczęśliwi od lat. Nawet dochowali się uroczego potomka. Mają gdzieś głupie spojrzenia obcych ludzi. Zależy od kobiety...

Gość
no włąsnie ukartuj sytuacje gdzie powalasz na ziemienie 2 metrowego dryblasa :classic_cool: po takiej akcji Twoje szanse wzbija sie ku górze :)

Gość bo nie chcą aby ich dzieci
też były skarłowaciałe. A może czas najwyższy wybrać się do endokrynologa, zbadać przyczynę niskiego wzrostu i brać hormony?

Gość purpurowa śliwka
Zgadzam się,że to zależy od kobiety.Jednym to przeszkadza,bo np co znajomi powiedza i w ogole a inne maja to gdzies wazne ze z takim facetem sa szczesliwe. Moja psiapsiolka tez ma chlopaka nizszego od siebie ale w niczym jej to nie przeszkadza,nosi nawet szpilki. Po prostu nie trafiles jeszcze na odpowiednia osobke. Poza tym to jest tez duzo dziewczyn ktore sa niskie i tez nie moga znalezc faceta.

Gość jdfjdgsj
ja jestem kobitą i mam 180 cm wzrostu i też z tym się nie najlepiej czuję wolałabym być filigranową kobietką

Gość przeciez sa tez niskie kobiety
ktore placza bo ich wysocy faceci nie chca. wez sie za taka, to nie bedzie dziwnie wyladalo.

Gość no nie dziewczyna ma 180
i jeszcze narzeka? idz na modelke, nie kazda ma taka szanse! jeszcze powiedz ze to straszne bo masz szczupla talie i jedrne cycki...

Gość jdfjdgsj
na modelkę to jestem za stara po pierwsze po drugie dla kobiety taki wzrost nie jest jakims powodem do dumy przy takim wzroscie wyglada sie i porusza z mniejsza gracja i w swiecie osob o przecietnym wzroscie 165-170 to krepujace