Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtertertet

mam do was pytanie

Polecane posty

Gość rtertertet

Kupiłam płyn do mycia naczyń Pur i na nim jest napisane "Skutecznie usuwa tłuszcz". Czy uważacie że jeśli będę to piła, zgubię nadwagę?

Gość rtertertet
Ale lepiej pić czy się nim nacierać?

Gość gsgsdg
ludzie tacy jak ty sprawiaja ze wraca do mnie wiara w to, ZE WARTO ZYC !! hahahaa 100 putknow za ppczucie humoru

Gość widzzz
narazje pij a,jak sie rozsmakujesz to i % moze sobie dolac

Gość rtertertet
Jak wystawić na Allegro? Nie żartuj sobie ze mnie. Tłuszcz który będę tracić, zostanie we mnie przemielony i wydalę go z kalem. A kału przecież nie będę sprzedawać na Allegro. Czy ktoś mi doradzi jak mam go aplikować? Nacierać się, pić, a może jakieś zastrzyki?

Gość 32232323
musisz go wlać do woreczków z lodem, zamrozić, a potem aplikować sobie doodbytniczo jak czopki

Gość sabina__22
buuahahahahaha oplułam monitor 10/10 :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ale sie narobiło
no głupie pytania odpowiadacie, a jak ktos nie wie co zrobić w zyciowej sprawie to nikt nie podpowie...

Gość moja znajoma robila tak ze
codziennie aplikowala sobie 10 ml pura przed jedzeniem. Efekt byl taki ze za wiele zjesc nie mogla, a pur tak ladnie flaki oczyscil, kal byl z bankami mydklanymi i juz czysciejszy :-) wiadomo.

Gość tretre
Ale debilna prowokacja. Dla wiadomości: wypicie płynu do mycia naczyń równoznaczne jest ze śmiercią i to bolesną. Płyn rozpuści w przewodzie pokarmowym śluz ochraniający przed kwasem żołądkowym i żołądek zacznie sam siebie trawić. W końcu dojdzie do pęknięcia ścian i cała zawartość pokarmowa, wraz z kwasem wleje się do jamy brzusznej powodując ciężkie zapalenie otrzewnej i w konsekwencji śmierć o ile ona nie nastąpi w skutek krwotoku.