Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

...i jeszcze dwa słowa odnośnie zarobków Polaków

Polecane posty

"Jeśli zarabiasz co najmniej 5376,34 zł miesięcznie brutto, to znaczy, że należysz do 10 proc. najlepiej wynagradzanych pracowników. 10 proc. najgorzej zarabiających dostaje pensje nie większe niż 1306,78 zł brutto. " :o Wystarczy zarabiać 3800 do rączki, żeby być w 10% najlepiej zarabiających polaków. Trochę to żenujące i deprymujące, że tylko tyle :o Zróbmy badanie statystyczne - zakładając, że na kafeterii siedzi jakiś tam przekrój społeczeństwa (:o) wpisujcie miejsce pracy (miasto), wiek, staż pracy ogółem, zajmowane stanowisko, zarobki netto... Zobaczymy czy tym razem znowu statystyki kłamią 🖐️ Ps Tak tak, mam małego penisa i musze się tak dowartościowywać :o 🖐️

Gość Górny śląsk
Katowice-recepcjonistka. ponad rok w tej firmie na tym stanowisku-1100 netto :O 28 lat

No to nie jest źle. W tamtym tygodniu była tu ostra dyskusja jak się okazało, że połowa polaków żyje za mniej niż 1500 zl dochodu netto :o

miejscowosc pod Wroclawiem. specjalistyczny zaklad opieki zdrowotnej (niewazne jaka specjalistyka). Ewidencja swiadczen zdrowotnych, odpowiedzialnosc za rozliczenia z NFZ, 9 lat w tej firmie 1800zl

Gość Nauczyciel YX
około 1700 ale dorabiam korepetycjami, wiec wychodzi około 2,5 tys Mało

Gość echh zycie
jednemu 2,5tys mało inny musi za 1tys przezyc, echh..

Gość Nauczyciel XY
No tak, takie życie.

Gość ekleeeerek
Moja koleżanka lat 25 po studiach zarabia 1000zł na rękę w dużej firmie:O Ja --2,500 na rękę,ale wynajem mieszkania ,rachunki ,jedzenie i zostaje tylko na lepsze waciki.

Gość mateusz27
27 lat, ochroniaż 1700zł, czasem uda sie dobić do 2 tyś jak są chorzy koledzy i trzeba za nich brać godziny

Gość mateusz27
ochroniarz

Gość mała miejscowość
w warmińsko - mazurskim, mam 29 lat - 10 lat stażu (studia zaoczne) - dyrektor finansowy w niedużej firmie - ok. 4000 na rękę miesięcznie

Gość Marek z pędzlem
Maluje obrazy na zamówienie :) Miesciecznie ok 9.800 netto

Gość a ja mam tak
1,5 roku, asystentka Prezesa (recepcjonistka + sekretarka + asystentka), Warszawa, lat 23, netto 2.200,00. ale p.s. wydatki (OPŁATY nie zachcianki) - ok. 2.000,00 :|

Gość nie mam wyczucia
Zachodnia Polska, 2 lata stażu pracy, specjalista w średniej firmie -1400 zł netto. Plus mobbingujacy szef. Żenada.

Gość UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP