Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem....

Ja 23lata on 34 czy to ma sens?

Polecane posty

Gość sama nie wiem....

nie za duża róznica wieku??

Gość kurczeniewiemm
to zależy od Ciebie:) Ja np. lubie młodszych do 2 lat i starszych do 3 a starszych bym juz nie chciała i tyle

Gość rzecz względna
to nie ma sensu tak naprawdę lata się nie liczą - więc, skoro zwracasz aż taką uwagę na wiek, to... :O

Gość zalezy od sytuacji
to spora roznica

Pytanie podstawowe: CO ma sens? Jeśli jest COŚ, to wiek jest sprawą drugorzędną. Poza tym sama musisz sobie oodpowiedzieć, czy akceptujesz taką różnicę czy jest ona dla ciebie nie do przeskoczenia. To sprawa indywidualna i pytanmie o to na forum wprowadzi tylko zamieszanie. Jedni powiedzą, ze sa w takim związku szczęśkliwi a inni, że nie wyobrażaja sobie być w takim związku. Zamiast pytać - zastanów się czego chcesz a czego nie jesteś w stanie zaakceptować. Zresztą, jesli facet jest np. żonaty, to wiek nie ma większego znaczenia. Albo jesteś kolejną zdobyczą ku chwale listy zaliczeń w życiowej drodze singla po 30-tce. Znasz go tylko Ty.

Gość to nie ma sensu

Problem byłby, gdyby było odwrotnie - wtedy możnaby zapomnieć o planowaniu rodziny-dzieci. A tak to wszystko pzred wami :-)

ps: za ok dekadę tej różnicy w wyglądzie nie będzie też specjalnie widać.

Gość nie warto wiązać się ze
starym dziadem, 11 lat to pół pokolenia.

ja mam 24, on 36. Uważam, ze jest ok. Facet jest dojrzały i ogarnięty, wie czego chce, w łóżku jest świetnie. Tzn. są problemy ale raczej nie związane z wiekiem i chyba dlatego kopnę go w dupę :O

Gość na razie tak uwazasz
pogadamy za 15 lat.

Gość animowanka
To zalezy..... Ja lubie starszych facetow, moj byly byl 7 lat starszy, moj obecny maz jest 6 lat starszy i nie wyobrazam sobie bycia z kims w moim wieku.

Nic w tym złego i przychylnie patrze tego typu związkom. Rożnica biologiczna nie jest aż tak duża a psychiczna wręcz zaciera się. Jesteś młodą dziewczyną lecz pewnie już czujesz o co tak naprawdę biega, przestajesz odczuwać korzyści z przelotnych uniesień i zaczynasz poszukiwać stałości i dojrzałości bo chcesz wkroczyć w kolejny życia rozdział a nie wlecieć przypadkiem. A partner starszy może ci to zapewnić. Da ci stabilizację bo już się wyszumiał, zakończył edukację i ma dość stabilna sytuację finansową wynikającą z bycia człowiekiem pracującym, jest doświadczony i wyuczony na swych błędach. A ponieważ prawda jest że pod względem gotowości do poważnego związku my później dojrzewamy, to tak jak wspomniałem różnice wieku staja się wręcz atutem. :) Powodzenia :)

Mam dokładnei tyle a najbardziej kręcą mnie 23 latki. Wiem ze maja problem z moim wiekiem, dlatego jak sie zapoznaje z nowymi ściemniam i odmładzam sie o 5 lat a wtedy mnie chca. Powiecie ze źle robie? Kłamie w dobrej intencji a "sprawiedliwe oszukanie" było moralnie akceptowane już w czasach starozytnych. Ludzie różnie sie starzeja i jeden 34 latek jest biologicznie w zupełnie innym wieku od drugiego. Skoro sie lasce podobam to widać wiek metrykalny nie jest żadną przeszkodą.

Gość Jakby to powiedziec - a tak
90% facetow kolo 30 uwaza, ze taaak, jak najbardziej, ma sens. 95% kobiet kolo 30 po mininych zwiazkach w wieku 20 lat z o tyle lat starszymi mezczyznami uwaza, ze za mlodu byly idiotkami :P

Gość do Randman
Mam podobnie do Ciebie, tylko jestem kobieta. Mam 31 lat. Wygladam ponoc na 24 lata, wiec kiedy mowie, ze mam 26 lat, mezczyzni wierza. Lubie facetow o 5-7 lat mlodszych.