Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakrowanaprzezniego

Faceci, co myślicie o takim tekście - autentyk!

Polecane posty

ON Powiem tak bede ignorowal maile bo mam naprawde dosc tej upierdliwosci insynuacji domyslen wmawian.....nie jestem szczeniakiem w piaskownicy zeby mi ciagle cos wmawiac I nie mam czasu na takie pierdoly!!!!! Kurwa mac jak taka jestes o tym przekonana to przestan mnie torturowac ja ci prztakne I bedzie swiety spokoj, przeciez to jest gorsze niz japonskie tortury !!!!!!!! To poprostu ostrzezenie ONA Dziekuje tobie i mojemu ojcu za tony klamstw i nadziei w ktore chcialam wierzyc myslac ze jestem dla was cokolwiek warta. Nie zartuje teraz - mowie powaznie - niech ci do glowy nie przyjdzie, ze cokolwiek dla ciebie zrobie jeszcze, nawet jesli bedziesz mnie kusil spotkaniem z dziecmi - niech sie staraja te ktore sa mniej upierdliwe albo byla zona. Mnie nie ma od dzis juz dla nikogo - zegnam sie. Przegralam w zyciu z klamstwem, pokonalo mnie. ON JA TEZ KURWA MAC NIE ZARTOWALEM PA!!!!!!! MAM DOSC! Jestes strasznie upierdliwym czlowiekiem nie do zniesienia !!!! ONA 900zl!!! wypożyczenie sprzętu! a otrzeżenie przyjęłam spróbuję coś z tym zrobić - np. się odkochać w Tobie uciekam, bo mam mnóstwo roboty - chciałam tylko Ci dać znać, że kupe kasy wołają za wypożyczenie sprzętu ( załatwiam dla dzieci i dla niego ferie zimowe) przyszło mi do głowy że może tutaj byłoby taniej ... tam gdzie byliśmy juz nie pamiętam ile płaciełeś, ale w sumie moglibyście tamtędy przejechać w drodze do Krynicy, sprawdzę cześć ON ( w tym samym czasie pisal co ja moja odpowiedź ) Dodam jeszcze to: Ze strasznie zaluje ze zdalem sie na osobe tak upierdliwa!!! Place za to potrujnie ! Jak bym tylko mogl skasowac zrobil bym to teraz !!! W tej chwili zostalem na lodzie I zalatwiac bede musial sam Nie chce miec z takimi ludzmi nic do czynienia!!! Pa!!! ONA

to dodam kolejny cytat: ONA Masz zalatwione lekcje - czego chcesz jeszcze, wypozyczlnie nie prowadza rezerwacji, wiec o co Ci chodzi? Masz nocleg, w bardzo milym towarzystwie, masz transport. Masz prezenty dla dzieci, masz jedzenie - wszystko zapewnione. Jestem w stalym kontakcie z wlascicielem Waszego lokum w Krynicy, on bedzie mial wszytko co dla Was zalatwilam, przyjedziecie na gotowe. Co ja mam jeszcze zrobic. CZY DO CIEBIE 'KURWA MAC CZLOWIEKU' -uzywajac Twojego jezyka, bo tylko taki znasz, DOCIERA ZE JESTEM CIEZKO CHORA??? CZY DO CIEBIE DOCIERA ZE TYLKO DOBREGO SLOWA CHCIALAM? WIECEJ MNIE NIC NIE OBCHODZI. MOJE ZYCIE WISI NA WLOSKU, NIE KASA, NIE MOJA BYLA ZONA, NIE TO JEST MOIM PROBLEMEM - JESTEM CIEZKO CHORA I MAM PROBLEMY FINANSOWE TAKZE. O slownosci to mi nie pisz, bo to Ty najpierw mnie zapraszales zebym Was odwiedziala, a teraz mi piszesz ze jestem upierdliwa. Spiesz sie kochac ludzi, bo szybko odchodza. Mam duzo dowodow na Twoja nieslownosc, na Twoje manipulacje. Przypomnij sobie jaki byles upierdliwy rok temu, kiedy mnie potrzebowales - nie bylo dnia zebys nie kontrolowal, o ktorej jestem w domu. Potrzebowales pomocy - bylam. Dzis ja potrzebuje pomocy - nie ma nikogo. Ale kiedys bedziesz gorzko zalowal. Zrozumiesz, moze kiedys docenisz kim chcialam i staralam sie byc w Twoim zyciu. Jedyne co slysze : kurwa mac - upierdliwa jestes Jestem chora i smutne, ze odmowiles dobrego slowa, tylko tego. Ale zaluj, masz racje zaluj - bardzo jestes zapatrzony w siebie i tylko w siebie. Wszystkiego dobrego, milosci, zdrowia, szczescia nie tylko w Swieta, ale w kazdej chwili zycia. W kazdej sekundzie. Badz szczesliwy, wtedy zdolasz dac szczescie i innym. Twoja agresja i niechec do mnie juz mnie nie rania. Szukalam w Tobie przyjaciela, kogos kto dawno temu mowil ze mnie lubi. Ale nie mam zalu do Ciebie, tylko nie rozumiem jak mozesz z zimna krwia mnie jeszcze o cokolwiek prosic skoro wiesz, ze niczego juz nie chcesz miedzy nami, juz pisalam - nie rozumiem tej brudnej gry. Co robilam to robilam dla dzieci - a Ty to wykorzystales, ale majac tego swiadomosc i tak zalatwilam co trzeba, bo dzieci przez to nie powinny tracic. Nie wiem jak bedzie, ale nie chce zyc w klamstwie i miec nadziei. Wiem ze nie chce z takimi ludzmi miec nic do czynienia. Ostatni Twoj mail jest tylko dowodem na to ze od poczatku nie zamierzales mnie nigdy przedstawic dzieciom, a teraz na Swieta to juz szczegolnie - potwierdzila toTwoja byla zona i Twoj kuzyn. Szkoda ze nie umiesz zyc bez klamstw i manipulacji. Raz straconego zaufania nie da sie odzyzkac, a tak fatalne zdanie o mnie masz tylko Ty. Zle znosze klamstwa - robie sie wtedy jak ty to piszesz upierdliwa. To co sie teraz dzieje jest tylko konsekwencja Twojego klamstwa. Badz szczesliwy. Kocham Twoje dzieci, bardzo. Przytulam do serca mocno i oby im sie darzylo. Teraz wychodze i nie bedzie mnie do 18.12'09 a potem niech sie dzieje co chce.

Gość mężczyzna prosty do bólu
za długie nie chce mi się czytać.

szkoda, bo warto - ludzie ! malenki apel do Facetów - nie róbcie kobietom nadziei, bo nie wiecie czy nie jest zbyt wrażliwa żeby otrząsnąć się kiedy wychodzi na jaw że się tylko bawiliście

Gość zenadaa
zalosna baba

taaak, ja upierdliwa :-) szkoda tylko że ten gościu jeszcze rok temu nie dawał mi spokojnie żyć, a dzisiaj robi co robi - kłamie manipuluje i bawi się, ale dzięki za opinie :-) tak jestem żałosna i tak jestem upierdliwa i tak to jest wielka żenada!!! wystawiam się na pośmiewisko po to żebyście mięli z czego się pośmiać :-)

a co ma myslenie chujem do tego???nie widze w tym nic dziwnego ze faceci nienawidza takich lzawych pierdol.ja tez bym sie wkurzyla jakbym musiala czytac teksty jak z telenoweli. a skoro taki dupek z niego to po co tracisz energie na pisanie tych powalajacych listow?

dziwicie mnie ludzie ale ok, kiedy was ktoś okłamie a mimo to będziecie tę osobę darzyć uczuciem, to pogadamy wtedy o tym co się będzie działo Waszych głowach :-) spoko, każdy jest mocny w gębie ale postawić się w czyjejś sytuacji nie potrafi

a Ty za to jesteś dojrzała panną, tak? to co takiego podoba Ci się w kłamstwach i wyzwiskach, w tym że mimo że coś dla kogoś robisz ten ciągle na ciebie najeżdża? co takiego jest w tym, że mimo że Cie to wkurza próbujesz sytuację ratować, nie wiesz jak, piszesz, starasz się i upominasz też o trochę szacunku - dojrzała kobieto, powiedz mi co Ty byś powiedziała facetowi na którym Ci zależy, ale który z jakichś powodów sprawia Ci przykrość, co??? okaż dojrzałość i wypowiedz swoją kwestię poza frazesami, dawaj!!!

Gość niestety niczyja wina ze
sie kochasz w niewlasciwym facecie - nie ty jedna , daj sobie spokój i tyle, bo on cię nie chce i nie zmusisz, zeby kochał.

Gość nie rozumiem jak ci moze
zalezec na facecie, ktory sie od ciebie opędza, ma cie gdzies, załuje, ze cie spotkal - kobieto, czy nie masz honoru?

wiem - pytam tylko jak ten facet potrafi dzwonić do kogoś kogo nie chce kiedy czegoś potrzebuje, pytałam chyba głównie o to, i chciałam usłyszeć odpowiedź od faceta bo to co poza tym to dobrze wiem

Gość js tez cie rozumie
zalatwiasz cos facetowi jakies wyjazdy prezenty dla dzieci.on ma cie totalnie wdupie aty dal;ej piszesz co mu zalatwuilas mimochodem piszac ze go kochasz.facet ma cie totalnie dosc a ty faktycznie jestes upierdliwa.w pewnym momencie pomyslalm ze masz cos z glowa.nie gniewaj sie

sęk w tym że to on mnie o to poprosił nawet zaproponował że spędzimy ten czas razem, a ja uwierzyłam, to mój błąd, pytanie tylko jak to jest, kto tu bardziej nie ma honoru - ja czy facet, który choć nie chce z kobietą mieć nic wspólnego wysługuje się nią, po to żeby na końcu zwalić wszystko na nią ... to jest dla mnie nieeeepojęte!

Gość a ja dostalam
Z tego co czytam zgodzę się z facetem. Jesteś histeryczką. Napisz może o co chodzi konkretnie.

Gość szok te mejle makabra
cokolwiek sie stalo dziewczyno miej klase i opanuj sie, przestan pisac! to mieszanie ojca i choroby w wasze sprawy jest desperacka proba wzbudzenia litosci....masakra....

Gość sluchaj a co wtyym wszystkim r
obi twoj ojciec?

moj ociec taki sam kłamca i manipulant jak ten jest mi strasznie ciężko, czuję się po prostu wykorzystana na max. a to że się poniżyłam - tak, niestety i żałuje czuję sie bezradna przy takim chamidle jak on koszmarrrr

Gość no właśnie czytając
to wszystko wyglada to tak jakby s była niezrownowazona emocjonalnie.

moze jestem, sama nie wiem ale chyba wole to, niz byc zimnym sukinsynem, ktory na chlodno kalkulujac wszystko potrafi tak sie obejsc z czlowiekiem to jest innego rodzaju zboczenie, ktorego nie pojmuje - po prostu nie pojmujeeee

No ludzie dziwnie mają. zwłaszcza kobiety ale nie tylko. Oferujesz facetowi coś czego nie potrzebuje i dziwisz się że ci odmawia? Nie uczyli na kursie sprzedaży bezpośredniej co robić w takich przypadkach. Jak widać wyraźnie że facet nie chce kupić zachwalanych przez nas noży, zegarków czy czego tam jeszcze to sobie dajemy spokój i szukamy następną ofiarę. Że też k... do ludzi nie dociera prawda prosta jak budowa cepa. Do związku potrzeba jest dobrej woli dwóch stron. A kobiety budują związki ze swoimi marzeniami a nie z żywym facetem.

Gość niestety twoja psychika
nie jest w porzadku, masz problemy ze soba, powinnas sie leczyc jak najpredzej, bo moze ci byc bardzo ciezko w zyciu.

szkoda tylko życie po życiu, że to on chciał tej pomocy i to on budował wizję wspólnych wakacji - choler, kursów nie trzeba kończyć żeby zrozumieć, że o co mnie prosił zrobiłam, potem mi pokazał palec, oskarżyłam go o kłamstwo a on mnie o upierdliwość, bo odwołuje sie do honoru, którego ten człowiek nie ma

o dzięki za diagnozę, a co powiesz o tym facecie? no litości, to w porządku jest że ludzi się wykorzystuje? cholera jasna i do tego przekupuje wizją spotkania z dziećmi - czyli uzywa ich jako wabika, czyli jako towaru? no halo, ludzieeeeeeeeeee, obudźcie się, może i mnie poniosło, ale kto tu ma bardziej zryte pod czerepem, on czy ja?