Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakrowanaprzezniego

Faceci, co myślicie o takim tekście - autentyk!

Polecane posty

Gość ale czy nie rozumiesz kobieto
ze sprawa jest zaknieta, on cie nie chce i nie bedzie chciał, zebys mu nie wiem co udowadniała. Jak sie bedziesz do niego pdzywac, to ci tylko jeszcze wiecej dowali.

Gość tak poniosło cie i masz
zryte pod czerepem. Nie wykluczam, moze facet tez, ale ty na pewno - taka jest smutna prawda.

No toż właśnie o tym mówię. Chciałaś budować związek z człowiekiem honoru a wzięłaś faceta bez honoru. Bierzesz ślepego i masz pretensje że nie widzi. Ogarnij się kobieto.

Gość ale on ja o to wszystko prosil
to ja pisalam ze jestes niezrownoważona. on po prostu bardzo /cie zranił.on byc moze niczego ci nie obiecywał,ty to tak odebrałaś.wykorzystał cie na mksa i on chyba naprawd enie rozumi e o co ci chodzi. nie pomagaj mu juz wniczym to kawał zimnego drania.my kobniety faktycznie nieraz blednie ocenaaimy sytacje. glowa do gory!i otrzasniesz sie ztego i na pewno bedziesz mial lekcje.tylko nie piz do niego bo sama widzisz,jak wszyscy odebrali to co piszesz. targaja toba straszne emocje i stad to wszystko.pozdrawiam sory za literowki ale zalałam klawiature

rozumiemmmm, tyle że to nie ja się mu narzucałam z pomocą, a on tego ode mnie chciał wiedząc już ze mnie nie chce! bo od dłuższego już czasu mi mówił ze się szmacę, że jestem upierdliwa, że to że tamto ... Jezu cała lista tego była, tak, powinnam była gnojowi pokazać palec kiedy mnie poprosił o pomoc, nie zrobiłam tego czuję sie jeszcze gorzej przecież mnie szlag trafia o to że się dałam nabrać !

Gość sfcdf
cipko po co tyle razy powtarzasz jaka to chora biedna jestes itd. chcesz zeby ci wspolczol? koles sra na to wiec po co mu piszesz tyle maili itd, po co mu zyczysz dobrego, skoro nie zyczysz. Sama zobacz co wypisujesz.

Gość to teraz
powinnas sie cieszyć ze juz wiesz jaki jest!!!skup sie teraz na sobie.dupka i tak nie zmienisz skurwiela nie zroumiesz. czasu nie cofniesz.okaż teraz tylko to ,że posiadasz kalse i nie odzywaj sie do niego nigsdy wiecej

noż nie wytrzymam, tzn. że facet który targuje dziećmi jest ok, a ja to jakaś maniaczka, suuuuper! i tak, obiecywał, też mam w mailach te jego wizje i opis tego, po to mu był potrzebny apartament pisałam facetowi że jestem chora już w zeszłym tygodniu, nie dociera do niego, że nie dam rady ciągle wisieć na telefonie, to ten mi pisze że żałuje że o cokolwiek mnie prosił, bo teraz musi sam załatwiać kiedy już wszystko jest załatwione Jezu jaka jestem wściekła!

Gość to ze facet nie jest ok
nie zmienia faktu,ze jestes maniaczką - lecz sie!

sfcdf tylko bez cipek! dobrze mu życzę, ale nie zmienia to tego co o nim myślę, zachował się jak cham i to jest niestety niezbity fakt! a że mnie nie chce? wiedział zanim mnie prosił o pomoc że mnie nie chce, więc gdzie ta męska jego duma była? gdzie to męskie ego? pytam do cholery gdzie??? jeśli prosił zrobiłam to dlatego że mi zależało i na nim i na dzieciach chciałam się z nimi spotkać i chciałam z nimi spędzić czas, normalnie jego krętactwa i manipulacje w trakcie doprowadziły mnie do furii, pytam po co ta szopka skoro gdyby mnie poprosił normalnie o pomoc bez budowania fałszywych iluzji też bym pomogła a czemu mówię o zdrowiu, bo mówiłam już w zeszłym tygodniu że mam kłopoty i że nie będę mogła poświęcić się załatwianiu wypożyczalni i kursów narciarskich, tym bardziej że tego nie trzeba rezerwować!!! może i nadaję się do czubków, ale wybaczcie, to co on odwalił to się nazywa chamstwo!

to ze facet nie jest ok - przepraszam ze słownika wkleiłeś (aś) ten termin, wiesz co on oznacza w ogóle? wybaczcie ale facet taki jak on powinien podziękować za to że zyskał przyjaciela, jeśli jednak od roku nie stac go jest na miłe słowo, za to ma ciągle o wszystko pretensje, no do licha, ludzie ja jestem maniaczką? przykre, że to się zdarzyło, na moje życzenie, ale facet okazał się większym dnem niż sądziłam i jest mi wstyd że się z takim zadawałam nie wiem, rozpaczliwe te moje próby nawoływania do jakiejkolwiek przyzwoitości, ale trudno! stało sie

Gość sluchajcie
zranione kobiety ,jeszcze te ktore kochaja zachowuja sie bardzo czesto irracjonalnie.mamy sklonnośc do wyrzucania jednym ciągiem wszystkiego co mamy na duszy.im ona właśnie wszystko co m iała na sercu pisała. wydaję sie to maniakalne ,ale chyba tak naprawde dostała strasznego kopa w serduszko i stąd to wszystko

Gość autorko
Faceta nie zmnienisz!faktycznie gnojek!wykorzystał cie do spodu bo to jest SKURWYSYN. przestan juz analizować bo do niczego nie dojdziesz.! zamknij ten rozdział.skoro piszesz ze tra to od roku..no popatrz gośc poniza cie od roku a ty mu dalej pomagasz.!!! więc skoncz ten chory uklad i tyle! nauczka na przyszlość.

nie tylko - nie tylko w serduszko, nie wiem jak jest to możliwe, że facet wiedząc o tym że zamierza mnie oszukać robi to, jednocześnie znając mnie nie od dziś, wiedząc że mam kłopoty i nie ma na tyle przyzwoitości, żeby nie prosić mnie o pomoc, tylko ryje ile wlezie ! pytanie jest proste - jak trzeba mieć spierniczony system wartości żeby zachować się tak perfidnie i chamsko !? czy do ludzi zwanych facetami nie dociera że potem jest ciężko dojść do siebie i zaufać raz jeszcze komuś tym razem może naprawdę wartościowemu? piszcie co chcecie, nawet największe kalumnie - ii tak jemu nie dorównacie

Gość widać można
skoro on zrobił coś takiego.i nie generalizuj faceci.ludzie potrafia byc okrutni.przykre jest to co spotkało i widzisz swiat nie sklada sie tylko zdobrych normalnych czy wmiare przyzwoitych ludzi.na swiecie jest kupe dna ,ktore tylko czeka ,zeby cie wykorzystac.nie potrzeby zebyś zastanawial sie co nim kierowalo..bo kierowal nim wlasny interes.i tyle. naprawde nic ci nie da zamarwtianie sie i pytanie ,,dlaczego?''ale wyrzadzone zło wraca.

mimo wszystko nie potrafię zrozumieć ... zabawne, bo jego była żona, myśli o nim tak samo i uważa że jestem fajna babka, że byłabym fajną towarzyską dla ich dzieci dużo rozumiem odkąd się poznałyśmy, starałam się być w tym normalna, ale wygląda na to że nie z tym facetem

Gość Daria35 i pół
Czy coś zmieniło się na plus u autorki?