Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeszlam od niego

zostawilam go a teraz placze...

Polecane posty

Gość odeszlam od niego

choc wiem, ze zrobilam dobrze.. nie szanowal mnie.. potrafil mi powiedziec, ze jestem malo inteligentna albo glupia... ciagle mu cos nie pasowalo, potrafil sie rozlaczyc w czasei rozmowy, bo nagle sie o cos obrazil... zrazil do siebie wszystkich moich znajomych... malo w sobie winy widzial... a ja zamiast byc szczesliwa, cieszylam sie tym zwiazkiem tylko czasem, to byly tylko namiastki szczescia:( tesknie za nim ale nie tesknie za tymi momentami, kiedy czulam sie upokorzona...

Gość pompidu
po jakimś czasie pozbierasz się i będzie lepiej niż było do tej pory. Po co masz trwać w związku gdzie nie jesteś szczęsliwa, gdzie ktoś CIbie ciągle krytykuje i mówi że Ty np. mało inteligentna? Czasem lepiej mieć więcej odwagi i zakończyć, zanim to zajdzie za daleko. Pozdrawiam ;)

Gość zyczliwyy
:D

Gość odeszlam od niego
wiem, mam nadzieje, ale jest mi strasznie smutno, przykro, bardzo tesknie mimo wszystko:( choc wiem, ze to nie ma sensu, bo i tak plakalam nieraz, bedac z nim

>>potrafil mi powiedziec, ze jestem malo inteligentna albo glupia... Nie możesz przełknąć prawdy, że być może to jest prawda?

Gość pompidu
od 3 miesięcy jestem sama i też na początku było źle, smutno, często płakałam, mieliśmy kontakt przez gg i rozmawiałam z nim o nas, co nas łączyło i td, i ciągle czułam się beznadziejnie. ale przez to że się nie widzimy i rzadziej się odzywamy do siebie, teraz czuję się dobrze, żyję własnym życie, mam czas dla siebie i na rzeczy które mnie intersują. nie muszę się tłumaczyć z tego co robię i ogólnie jest OK. Zobaczysz czas leczy rany i wszystko da się naprawić. P.S.jesteś warta lepszego traktowania, szacunku, miłości.

Gość odeszlam od niego
Bydlak>> nie, bo nawet pomijajac moje zdanie o sobie, jest jedyna znana mi osoba, ktora tak twierdzi.. wiec... :Ozreszta zawsze powtarzal, ze by nie mogl byc z dziewczyna, ktora jest tepa i glupia, wiec sam sobie nie poslodzil:O

Gość bnnghnghfghfghfgh
"P.S.jesteś warta lepszego traktowania, szacunku, miłości." skad wiesz znasz ja? wiadomo ze twoi znajomi nie powiedza ci wprost ze jestes glupia czy tepa co najwyzej mowia tak za twoimi plecami:D

Gość odeszlam od niego
ale smieszne;) akurat wiem, ze nie jestem glupia. a jesli bym miaala byc.. to sam jest glupi skoro ze mna byl:P

Gość jakbym czytał słowa
napisane przez moją byłą. jak masz autorko na imię?

Gość odeszlam od niego
no to raczej nie ty jestes moim bylym heh, moj byly jest w pracy i na kafe nie zaglada;)

Gość odeszlam od niego
kusi mnie zeby do niego zadzownic, ale to iditoyczne Bozeee :( daj mi sile

Płacz nad tym jak niskie o swej osobie mniemanie masz! Trochę godności, poświęcisz ją aby tylko się napawać miłością? Wiedz że skoro ten twój ukochany tak zaczyna ładnie to potem może być o wiele gorzej, ale i ty będziesz w tym "potem" na cacy "udup...". Zamiast bezkrytycznie podchodzić do faceta pomyśl że jesteś czegoś więcej warta! nie jesteś niczyją własnością a szacunek to rzecz święta, nie tylko związku ale do innych ludzi choćby. Nie daj się "dymać" jak bym rzekł w przenośni.

Gość odeszlam od niego
Mellygion, nieraz czytam Twoje wypowiedzi na tym forum i zawsze robia na mnie wrazenie, jestes madrym czlowiekiem... dzieki. masz racje, placze tez nad swoja glupota. Trzeba bylo dawno powiedziec dosc:(