Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_jankowska

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość klaudia_jankowska

zauwazylam zwiekszona ilosc wydzieliny bialej na bieliznie, jak obejrzalam sobie pochwe to odkrylam ze pomiedzy wargami miejszymi jestem doslownei cala brudna z tej wydzieliny, nie piszcie ze trzeba sie myc itp bo dbam o higiene, ale tego jest strasznie duzo, to oznaka jakiejs choroby?

Gość klaudia_jankowska
a zaczęło się to od momentu kiedy tata zaczął wchodzic mi do wanny i kazał szukac potwora z Loch Ness.. Czy to może miec jakis związek???

Gość byc moze to grzybica
jesli prowadzisz aktywne zycie seksualne, badz korzystasz w podejrzanych miejscach z toalet. sprobuj masc Daktarin.

Gość klaudia_jankowska
Tak to środek mojego cyklu, ale z tego co czytałam to powinna byc przezroczysta ta wydzielina a nie biala w te dni, nei ma zapachu tylko jest biala i lepka.

Gość klaudia_jankowska
A przy grzybicy moze hie byc zadnych innych objawow? tzn ze nic nie swedzi ani tym podobne tylko wydzielina?

Gość moze tak byc
w poczatkowym stadium, jesli to co sie dzieje nie przypomina ci sie zeby kiedykolwiek mialas. moja partnerka tak miala, chyba troche ja pieklo z tego co pamietam - uczucie dyskomfortu bardziej.

Gość klaudia_jankowska
dzieki za odp sprobuje poczytac o tym

Gość masz AIDS i to na tyle
🖐️

Gość hahahahahhhahahahabhabahbahabh
nie wiem jak wy ale jak mnie coś w chuju strzyka albo w dupie rwie, to nie pytam się kurwa sąsiadki, pana Mietka co klatkę sprząta, pani Joli z pod 3 co nóg nie goli, ani też anonimowych ludzi na forum internetowym, którzy w dupie byli - gówno widzieli i chuja się znają, tylko idę do lekarza, ten stawia diagnozę i wiem na co się leczyć. I chuj