Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

najfajniejszy miesiąc na slub?

Polecane posty

Gość

jakie wg was? ja miała ślub w sierpniu, ale myślę ze fajny jest twz wrzesień , październik listopad grudzień zwłaszcza w boze narodzenie

Gość ertertetet
chyba pod koniec sierpnia, pozniej juz jest zimno.. :(

lipiec/siepnien/wrzesien - moim zdaniem - w inne mieisace jest pogoda mniej pewna nigdy bym sie nei zdecydowala na slub w zime ja mialam w lipcu i akurat wypadl wtedy najgoretszy dzien w roku i tez dalismy rade

Gość
ostatnio jest jakas moda na maj, a w maju czesto leje i jest zimno, poza tym podobno jest pechowy

Gość
moja kuzynka jak brala slub w lipcu w 2007 roku to bylo chyba 40 stopni, masakra

Co kto lubi. Ostatnimi czasy pogoda jest tak niepewna że nigdy nie można powiedzieć że w lipcu będzie ciepło i słonecznie, we wrześniu kolorowo a w listopadzie ponuro i zimno.

Co do wypowiedzi madz, w tym roku przynajmniej w moim regionie pogoda psuła się NA KAŻDY weekend. Praktycznie od kwietnia tak było. Na palcach mogłabym policzyć słoneczne soboty. Czerwiec i lipiec były paskudne, sierpień w miarę, wrzesień b. ładny, w październiku waliło śniegiem, listopad był piękny. Tak więc nie ma reguły.

Gość nie ma przepisu na pogodę
ja miałam w sierpniu br i lało :(:O

Gość Kobyłka za dwa lata
Najciekawszym okresem na ślub jest maj. Maj jest najładniejszym pogodowo okresem w ciągu roku. Wyszukałam dane pogodowe z ostatnich pięciu lat i wyszło że najmniej padało właśnie w maju. Ceny warzyw i wszystkich nowalijek są mniejsze niż w lipcu i sierpniu. Sale weselne dają rabaty na maj. Nawet fotograf z którym mamy podpisana umowę dał nam w tym okresie spory rabat. W maju nie ma tez upałów przez co panna młoda się tak nie będzie świeciła do zdjęć. No i w maju wszyscy są po zimie bardziej radośni.

Gość nie ma reguly
a ja mimo ze jestem cieplolubna to nie chce miec slubu w lipcu albo sierpniu, bardziej sklonna jest do pazzdziernika, listopada, grudnia albo kwietnia przeciez z kosciola na sale i tak sie jedzie autkiem a zyczenia tez mozna np skladac na sali a nie przed kosciolem. po za tym jak jest chlodniej to goscie sa mniej zmeczeni i wolniej ich uderzaja % :)

Gość my mielismy w czerwcu
i bylo cudownie:) piękne słońce, ale i temperatura odpowiednia. fajna pogoda nam sie trafila, choc bylo ryzyko ulewy, bo caly tydzien padalo, no ale na sobote wyszlo slonce na szczescie:)

hej a ja mam slub akurat w tym roku i w Grudniu dokladnie dzien przed Sylwestrem heh czyli 30 grudnia :):)

ja miałam ślub w sierpniu br.pogoda nam się trafiła świetna.wybrałam ten miesiąc ze względu że jest ciepło,jest pogodnie.chociaż uważam że równie piękny może być ślub w grudniu na zimę-ubrać zawsze można się grubiej ale zdjęcia a zwłaszcza jak jest dużo świeżego śniegu-rewelacja :)

Gość ja mialam we wrzesniu
(poczatek) i bardzo sie balam,ze zmarzne. Futerko przygotowalam .. Upal byl ponad 30 stopni. tydzien pozniej bylam na innym slubie i bylo ziiimno...

ja brałam ślub w listopadowe ostatki...było już troszkę sniegu...ale wsio się udało :)

Gość trzynasty miesiąc jest
najlepszy na slub ;-)

Gość ja miałam slub we wrześniu
i polecam bardzo:D ale przyznam ze trzeba mieć układy u Bozi codo pogody;) kolezanka miala tydzień przede mną i było pochmurno i chłodno, a ja 19.09.2009 miałam śliczną pogodę!!! słonko wręcz przeszkadzało przy robieniu fotek!!! wieczorem zrobiło się chłodniej, ale nikt nie zmarzł oczywiscie bo zabawa była gorąca;)

Gość no tak a rok temu
we wrzesniu bylo 7 stopni - pamietam bo rodzice byli wtedy w egipcie, narzekali jak im goraco (37st.) a my z rodzenstwem kulilismy sie przed kominkiem :o

ja miałam w sierpniu i też drżałam o pogodę, tym bardziej, że do czwartku ciągle lało! za to sobota i niedziela były cudowne - ciepłe i słoneczne. moim zdaniem lepiej brać ślub jak jest zielono, bo nawet jeśli będzie padać to i tak wygląda to weselej niż np. listopadowe drzewa bez liści, ciemno, buro i zimno.

Gość jmhndbgvfcdxs
A ja chce w zimie! :) Znalam tylko jedna pare ktora miala slub w zimie i jakos ten slub najbardziej zapamietalam bo byl inny wlasnie przez to ze bylo duzo sniegu i byl super nastroj, zupelnie inny niz w lecie :)

Gość jmhndbgvfcdxs
Poza tym marza mi sie zdjecia-plener na dworze w zimie:)

Ja bym bardzo chciała miec slub w sierpniu :) moi rodzice brali ślub w sierpniu a poza tym to bardzo ciepły miesiac.

Gość Bella Cullen
w grudniu:) najromantyczniej:)

Gość lipiec tylko ......
Polecam slub w lipcu w okolicach imienin Krzysztofa(jak najbizej tej daty).My mielismy slub w tym roku 25 lipca i bylo cudownie.Pogoda w sam raz.