Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezo

czy wam tez jest tak zimno ?

Polecane posty

Gość mi też brrrrrrrrr
:O

nooo strasznie , grzeje sie przy suszarce, lubie tak :P wiem glupie :P

Gość mnie nie jest
wszystkie kaloryfery w domu mam pozakrecane i paraduje w krotkim rekawku :) kazdy kto wchodzi, ze mam w mieszkaniu jak w saunie :D

moze bedziemy chorzy ;/ wogole to moglaby juz nastac prawdziwa zima , jestescie za tym ?

Gość to zamknij okno

widonie goraca z Ciebie kobeita, umiesz rozpalic serca i ciala XD Ja chyba tak nie potrafie

Gość krew z szafy
u mnie ciepło, nawet okno mam otwarte :P i precz z zimą, jak spadnie chociaż płatek śniegu to skoczę, nienawidzę tego syfu i jebanej lodówy za oknem 😠

nie jestem za tym aby była zima ponieważ...od tygodnia mam jazdy z instruktorem na prawo jazdy i chce żeby były takie drogi a nie pokryte śniegiem :)

a ja jestem za zima, w tedy w domu jest potulnie, na ulicach bialo :) ale najlepiej gdy snieg skrzypi pod stopami :) jest wczedzie bialutko, na ulicach pelno lampek, duzo ludzi, a w tle slychac ta wesola muzyke :) wszczyscy sie usmiechaja, a wiekszosc zapomina, o tym co przykre . Mozna smigac na nartach, sankach :) wszyscy wygladaja jak balwanki , tak slodko opatuleni :) Uwielbiam ten klimat :) a dod tego kocham zapach mandarynek zimam :)