Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helennnnnnka

Ktoras z was miala okres w 1 miesiacu ciazy???mozliwe jest to???

Polecane posty

Gość helennnnnnka

Mialam normalny okres z bolami jak zawsze, ale utrzymywaly sie one jeszcze po nim. od kilku dni jest mi niedobrze w ciagu dnia, wieczorami...zaczynam sie wiec zastanawiac...stosuje metody naturalne wiec wiem, ze powinnam miec juz sluz plodny, ktorego nie ma...a zamiast niego mam duzo bialego sluzu...nigdy tak nie mialam... to mnie tez zastanawia...

a dostałas go w terminie ? ja tak w zeszłym miesiacu sie zastanawiałam podobnie jak ty. teraz tez mi okres 4 dni wczesniej sie pojawil, az dziwne...

Gość siuneczk ty to chcesz być
w ciąży dlatego wszystko to co tak naprawdę jest normalne wydaje ci się dziwne i podejrzane;)

okres miałam zawszejak w zegarku co 28 dni, a teraz sie o 3, 4 dni spieszy ;/ i nie moge normalnie obliczyc dni plodnych

Gość helennnnnnka
dostalam go dzien przed terminem, nie wiem co myslec.. teraz siedze i tylko trzymam buzie reka tak mi nie dobrze...:(:(:(

Gość zrób test to się dowiesz

Gość helennnnnnka
tez sie zastanawialam czy ten moj okres nie byl poronieniem...dziwny byl taki

Gość ja mialam
w pierwszym miesiacu ciazy okres. Jest mozliwy. @ pojawila sie co do dnia ale nie byla taka obfita jak zwykle i trwala o dzien krocej niz normalnie. Zrob sobie test.

Gość helennnnnnka
A po tym okresie zaczely Ci sie jakies objawy???? w jakim czasie?

Gość siuneczka ja przed zajsciem
w ciążę, a właściwie przed rozpoczęciem starań miałam okres jak w zegarku przez dobre dwa lata co 28 dni, a gdy tylko rozpoczęłam starania...:O masakra:O

moj okrestrwał3dni a pozniej 4 dni plamieniei tez myslsłam ze to ciaza ...chciałam zrobic test w nastepnymcyklu alenie zdrazylambo dostalam o 4 dni wczesniej miesiaczke...zobaczejak dlugo ta bedzie trwała ....

Gość ja mialam
nie mialam objawow wymiotnych az do teraz (jestem w 5 mc), Jak bedzie pozniej nie wiem. Bolaly mnie tylko piersi i mialam nagle bardzo duzo sliny w ustach tak ze zdarzalo mi sie opluc kogos w czasie rozmowy :) To byly pierwsze objawy ktore ja zauwazylam

Gość helennnnnnka
no tak...kazda z nas jest inna...mnie te mdlosci mecza od kilku dni..:( na pewno nie jest to wynikiem zjedzenia czegos starego itp. bo jadla to co zwykle... i nie utrzymywalyby sie raczej kilka dni...

Gość Justynkahaxa
weszlam tu przypadkowo ale chcialabym aby mi ktos odpowiedzial na moja wypowiedz: Przez pare lat (3-4) biore tabetki i ostatnio mialam miesiac pauzy, w tym miesiacu uprawialaismy sex, miaam normanie okres, spozniony o 3 dni ale byl, nie wydawal mi sie inny od wszystkich poprzednich, ciekawi mnie to czy moglam zajsc w ciaze czy tez nie, bo od tygodnia jest mi nie dobrze co dziennie, mdlo,wymiotowalam pare razy a nawet slabo czasami, moze z 2 razy malo co nie zemdlalam, Bylym u lekarza i on powiedzial ze nie musialo to sie stac w dniu plodnym tylko pod koniec ogolnie bo robilam test i nic nie wykazal, dlatego tak powiedzial lekarz. Nie wiem co mam myslec, nie dlugo musze znowu do lekarza bo mi nie przestaje byc zle, ciagle tak samo... jak cos wiecie na ten temat to mozecie napisac.