Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mi wstyd

Co za wstyd....

Polecane posty

Gość strasznie mi wstyd

Aż wierzyć mi się w to nie chce :O Z moim facetem jesteśmy niedługo (ok.6 tygodni) i może dlatego nie spodziewałam się czegoś takiego. Wcześniej kochaliśmy się tylko raz. Wczoraj się całowaliśmy, zaczęłam mu ściągać spodnie. On powiedział, że nie chce, ale ja nie przestawałam i nadal się do niego dobierałam... W końcu on wstał i wyszedł :O Zostałam sama i byłam w szoku. Czuję się okropnie. Przecież się mówi, że facet zawsze chce, więc ze mną musi być coś nie tak.... Zawsze mi się zdawało, że nie jest ze mną tak źle, ale chyba się przeliczyłam

Gość hihyy
to jakiś pedał

Gość Ups...........................
Może się nie przygotował, miał porwane gacie albo nie umył się przed spotkaniem z Tobą lub ma już dziecko nieślubne i nie chce drugi raz popełnić tego błędu.

Gość Chyba zrozumiał
Że ma do czynienia z dziwka która tylko na to czeka i wskakuje każdemu na fiuta

No bo głupia jesteś. Mówił, że nie chce, to nie rób. :O Zapytaj o powód, a nie udawaj, że nie słyszysz. Może czuł się nieświeżo, bo nie zdążył wziąć prysznica? Albo przeziębił sobie pęcherz i go bolały drogi moczowe? Albo miał dużo stresu i by mu nie stanął... Ale oczywiście zamiast zapytać, musiałaś zachować się jak napalona małolata...

Gość strasznie mi wstyd
No ale już raz się kochaliśmy więc tu nie chodzi o wielkość, i raczej chory nie jest... Teraz przez cały czas o tym myślę i płakać mi się chce

Gość Ups...........................
A może w Adwencie nie uprawia seksu.

Gość giyfyif
bywa... a to podobno faceci, nie rozumieja slowa NIE :D

ja to jestem w szoku:) jakby wszyscy facdeci tacy byli to by nie bylo zdrad jak nawet nie chcaze swoja kobieta:) a moze on chce tak romanycznie itp. jak baby:) dobre

Gość strasznie mi wstyd
Słyszałyście kiedyś od faceta słowo nie? Teraz to wygląda to tak jakbym chciała go zgwałcić... Porażka :o Nie wiem jak ja mu teraz w oczy spojrzę...

Tak, słyszałam od mojego słowo "nie". Miał ciężki dzień pełen stresu i czuł się chory. Nie było mi ciężko zrozumieć słowa "nie".

Gość Blue kotka przesłodka
wiem co czujesz:( ja z moim eksem nawet się nie całowałam:O to dopiero porażka:(

Gość strasznie mi wstyd
Od tamtego pierwszego razu minęło około 1,5 tygodnia. Nie było rewelacyjnie, ale nie było też tak tragicznie. Nie wiem czego mógł się zrazić... Co do gorszego dnia to już sama nie wiem. Jak do mnie przyszedł wydawał się normalny... Sam zaczął mnie całować itd, więc już naprawdę nie wiem o co chodzi. Wiem, że najlepiej byłoby z nim o tym porozmawiać, ale tak mi wstyd, że nie wiem czy się odważę. Zawsze około 18 do mnie dzwonił... Ciekawe czy dziś to zrobi.

Gość strasznie mi wstyd
Blue kotka przesłodka, A ile czasu byłaś ze swoim eks? Czy on tobie odmówił jak chciałaś się do niego zbliżyć?

mam wrażenie że jesteś bardzo młodziutką dziewuszką śpieszącą się z seksem lub po prostu dziecinną kobietą on też mógł wyjaśnić, o co chodzi, a nie wychodzić często rozmawiacie?

Mi sie to nie zdarzyło, wiem tylko ze jak moj jest pijany to sie powstrzymujemy i idziemy spac bo wtedy to roznie moze byc. Ale ty sie nie przejmuj moze troszke nachalna byłas ale powiennas go przeprosic ze nie uszanowałąs jego woli i wiecej tak nie zrobisz i zapomnijcie o calej sytuacji a ty badz bardziej czula a nie wulgarna jak na filmach ze od razu mu sie do ... dobierasz

Gość strasznie mi wstyd
Ja mam 23 lata, a on 25 To nie jest tak, że ja się spieszę z seksem... Myślałam, że on również chce. Sama nie mam za dużego doświadczenia (wcześniej miałam tylko jednego partnera). Rozmawialiśmy dużo, ale rzadko na poważne tematy... Myślałam, że to przyjdzie z czasem. Oboje jesteśmy raczej zamknięci w sobie.

Gość strasznie mi wstyd
Po jego wyjściu napisałam mu "przepraszam". Więcej nie byłam w stanie. On mi nawet nie odpisał. Myślę, że problem chyba leży we mnie. Może naprawdę się czymś zraził, ale nie wiem czym...

"A ile czasu byłaś ze swoim eks?" trzy miesiące, jedyny kontakt fizyczny trzymanie się za rączki "Czy on tobie odmówił jak chciałaś się do niego zbliżyć?" On w ogóle nie kumał czego ja chcę:O kiedy się w niego wtulałam, całowałam w szyję, w policzek odwracał się, zaczynał gadać o dupie maryni albo łapał za telefon. Potem mi powiedział że bał się pocałunku bo on nigdy z nikim wcześniej itd a młodzikiem nie był.

A tak na marginesie: byliście sami w domu? Bo może on się bał że ktoś was nakryje? Albo po prostu seks jest dla niego tak dużym przeżyciem że umiera przed nim ze strachu i MUSI mieć do tego odpowiednią oprawę. Może nie czuł się pewnie albo tak jak ktoś tam wcześniej pisał: nie przygotował się że tak powiem higienicznie;) Nie szukaj w sobie winy bo jej nie ma, widziałaś się z nim od tamtego czasu?

Gość nie ma się co przejmować to o
no bez przesady z tym obwinianiem siebie:/ że raz powiedział nie i od razu się obraża, to dziwny ten facet, czasem się np. mówi "nie" bo np. się gdzieś śpiszy, albo coś tam a na prawdę by się chciało, no i pomimo tego ląduje się w łóżku....przypomnijcie sobie dziewczyny ile razy wy mówiłyście nie...i co facet od razu przestawał a wy uciekałyście z domu??? Kobiety z tysiąc razy muszą powiedzieć "nie" aby facet zrozumiał......jeszcE nie miałam takiej sytuacji że się całujemy ja mówie stop i facet od razu przestaje. Owszem - przestawał ale za którymś tam razem i nie jeden facet a KAŻDY, więc sobie darujcie że ona jest głupia, tym bardziej że podobno to on zaczął całować, a nie ona rzuciła się na niego najpierw. a Ty się nie przejmuj bo nic wielkiego się nie stało, fajnie byłoby to jednak wyjaśnić. Strasznie jakiś obrażalski jest:/ Z resztą często tak jest, że jak kobieta nie chce, tysiąc razy powie że nie, i się zaczyna jazda a dlaczego, bo nie rozumiem czemu nie chcesz i tysiąc pytań do obrzygania. a ten po prostu sobie poszedł i oczywiście też wina dziewczyny:/ No ludzie, zastanówcie się :/

Gość strasznie mi wstyd
Byliśmy sami w domu. Co do tego, że nie był odświeżony to może być i tak i nie. On jest raczej czyścioszkiem ze skłonnością do pedanterii, i nie sądzę, żeby do mnie przyszedł nieświeży, ale z drugiej strony gdyby tak było, to pewnie nie chciałby uprawiać seksu w takim stanie.... I jeszcze jedno. On powtórzył "nie" kilka razy, ale nie wstydziłam się tego napisać nawet tutaj... Nie widziałam go od tamtego momentu i nie odzywaliśmy się do siebie przez ten czas.

Gość strasznie mi wstyd
mialo być "wstydziłam się napisać nawet tutaj"

Przeproś go, tylko nie blagaj go o wybaczenie, bo nie zrobiłaś nic, co mogłoby go porządnie wkurzyć. Przeproś, powiedz, że po prostu bardzo na Ciebie działą i tyle, nie ma co rozpaczać! :)

dziwna sytuacja, powinien Ci wyjaśnić przyczynę jak nie umie się odezwać pierwszy- sama zacznij rozmowę możecie się tak wyciszać w czekaniu i się minąć zupełnie ja bym napisała,co mi leży na sercu, zaznaczyła, że chciałabym to wyjaśnić, dla grzeczności przeprosiła raz jeszcze i napisała, że rozumiem jego zakłopotanie

Gość strasznie mi wstyd
Napisałam mu przepraszam. Teraz zaczynam się robić zła i jakoś poprzedni żal mi odchodzi. Przeszła mnie teraz taka głupia myśl, że on może naprawdę jest gejem... Za pierwszym razem, to również ja zainicjowałam stosunek, a on mi się wydawał jakby spięty...

od kiedy ochota na sex jest zła??? nie masz nawet prawa go za to przepraszac bo Cie znajde i skopie:) nie no, zaruje:)