Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papek

Najpóźniejsze 2 kreski - plebiscyt

Polecane posty

Gość Papek

Hej dziewczęta :) Opowiedzcie o swoich najpóźniejszych 2 kreseczkach, tzn nie gdy zrobilyscie po raz pierwszy w 2 miesiacu :> tylko np robilyście wpierwszy dzie spodzewanej @ - negatyw; 2 dni później - negatyw. i w końcu kiedy najpoźniej zdarzyło się że był pozytyw :) Pozdrawiam ! :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
u mnie chyba byly najpozniejsze 2 kreski na kafe. od początku czulam ze jestem w ciazy, robilam testy, badalam krew - nic. jak bylam w ciazy 2,5 miesiaca to wyszedl pozytywny

mi testy wychodzily pozytywne dopiero w 2 tygodnie po terminie miesiaczki w obydwu ciazach... wczesniej wychodzily negatywne-pomimo ze zawsze mialam regularne okresy i tygodnie ciazy liczone od ostatniej miesiaczki zawsze zgadzaly sie z usg co do dnia niemalze i do rozmiaru macicy na poczatku ciazy... tzn. wiecie jak lekarz na samym poczatku ciazy robi badanie ginekologiczne i naciska na brzuch i mowi ze jego zdaniem z wielkosci macicy wynika ze to taki a taki tydzien ciazy...

Pierwszy test 31 dc czyli dzień spodziewanej @ - negatyw Drugi test w 35 dc - negatywny Trzeci test w 39 dc - negatywny Czwarty test 42 dc - pozytywny, druga kreska pojawiła się blada. :)