Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

SYLWESTER DLA SAMOTNYCH Kafeterii

Polecane posty

Gość gffg543543
Piszcie konkretnie , bo jak nie to pewnie bedzie Sylwester z Kevinem w Nowym Yorku kant , a ty dziewica i nigdy sie nie zaspokajałas ?

Gość cz/1991
no, u mnie zapowiada się mega nudnie:( pewnie zasnę przed 12:D :(

Gość zajebali mi rower
Jak będziecie robić gdzieś na Śląsku to dajcie znać, z chęcią wbije na "podpinke"

całkiem normalna a mieszkasz w rzeszowie? :D no własnie tylko jaki ten klub :P

kant ale tutaj się wszyscy zaspokajają ;) a odnośnie miejsca to w moim przypadku Małopolska i sąsiednie województwa dalej może być już problem

hehe to fajnie :) hmm w sumie jedyna knajpa jaką lubie nawiedzać do carpe diem, ale tam pewnie będzie tłok że hoho:P

no cóż zawsze zostaje rynek :P Levviatan ale małopolska jest akurat koło podkarpacia:P

wątpię aby coś wyszło, chyba że ktoś ma kasę aby wynająć jakiś lokal lub duże puste mieszkanie aby było miejsce do zabawy i gdzie spać

Gość
upuje :classic_cool: zrobimy to mojemu :classic_cool: kto mieszka samemu? :classic_cool: przyznawać sie podaje dokłądny adres ale to juz na priv i konkretna godzine wbijamy wszyscy z róznych stron bedzie alkohol we własnym zakresie, i jedzenie kto co przyniesie ale alkoholu duuuużo :classic_cool: muzyki też dużo i jedzenia też duuużo upijamy sie balujemy całą noc, każdy z kazdym, bez marginesów :classic_cool: i takich tam potem śpimy gdzie popadnie (w domu)a z ranka wracamy do siebie kilka osob zostaje pomóc sprzatac nie zaproszeni sa ludzie bez dystansu i bez poczucia humoru ( w sensie że sie obrazaja o wszytko) zboczeńcy oraz wulgarne diwy i szukajace zadymy dresiarze zreszta spac wcale nie musimy, mozna odespac w drodze powrotnej albo juz w domu nie wiem nie mam żadnych zaproszeń na razie, a najblizsze moje towarzystwo sie szykuje na sale jak spedze sylwestra sama przed kompem albo tv to sie tne i skacze równo z północa :O:O:O

Gość
Czarna ----> :classic_cool: 🖐️ :D czujemy sie zaproszeni :classic_cool: :classic_cool: zapomnialam dodac żeby sie 5 razy zastanowic zanim sie napisze o wolnej chacie bo całą kafeteria Ci sie zwali na głowe juz za pózno:P :classic_cool: bedzie wesoło :classic_cool: :D:D

Gość
inaczej bylibyśmy bez szans ale nie przejmuj sie jak zdemoluja chałupe zamieszkasz u mnie :classic_cool: :) rozumiem że tez bedziesz obecna? :classic_cool: czy tylko wypozyczasz lokal ?:classic_cool:

Gość
nie nooooo 😭 :( juz widze po Was ze nic z tego nie bedzie :O😭 :(

Gość gosc82y3i
Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: http://koscielisko.website.pl