Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japa6789

Szkoda mi samotnych dziewczyn. Szkoda mi ich bo sa brzydkie.

Polecane posty

Gość japa6789

Wiadomo ze wiekszosc samotnych dziewczyn jest sama bo nie grzesza uroda...Smutne to troche

Gość garcowaa
ja jestem brzydka i nie jestem sama haaa!

Gość durzo brzydkich nie jest
samotnych. Zobacz na rasZplowate mamusie i babcie

Gość dużo oczywiscie

Gość ja mam trcohę inaczej
nie jestem brzydka, jestem ładna... nawet dziś ten cholerny instruktor jazdy rzucał jakieś kretyńskie żarty na granicy podtekstu:O jestem samotna z wyboru i mogę mieć jedynie pretensję do siebie, ze tak sie stało

Gość hgjhgjhuu
nie jestem brzydka, jestem ładna... nawet dziś ten cholerny instruktor jazdy rzucał jakieś kretyńskie żarty na granicy podtekstu jestem samotna z wyboru i mogę mieć jedynie pretensję do siebie, ze tak sie stało Ile ty masz lat dziewczynko? Instruktor rzucal ci zarty z podtekstem i ty juz sadzisz ze jestes ladna? Kobieto opamietaj sie:) Mnostwo facetow tak robi nawet jak kobieta jest brzydka...im sie wszystko kojarzy z seksem..nawet kawalek kostki odkrytej..smieszna jestes

Gość Tęsknięmyślę
do Japa -każdy sądzi po sobie :)

Gość Coralin
tu się nie zgodzę wiele pięknych dziewczyn to single i to właśnie brzydule odbiły im chłopaków;) do niedawna też byłam sama i to całkowicie z wyboru! lepiej poczekać na fajnego chłopaka niż wiązać się z byle kretynem:P

Gość wmawiaj to sobie
pasztecie

Gość Mała_123
Ja w cale nie jestem brzydka. A jestem sama bo nie dawno rostalam sie z facetyem i jestem teraz sama z wyboru! Ot co...

Gość Coralin
jak wogóle dojść do wniosku czy dziewczyna jest ładna czy nie?? po liczbie facetów z którymi spała?! nonsens...

Kazdy mierzy swoja miarą autrko posrtu hihihihihi :P A mi szkoda Ciebie ze masz czelnosc oceniac ludzi tylko po tym ze sa samotni zesto z choroby ich bliskich a nawet smierci.... zastanow sie co pleciesz :/

Gość Coralin
Pewnie panna chichotka sama ma wonty do całego świata bo wygląda jak krokodyl i miesza z błotem inne może nawet ładniejsze laski:P

Coralin masz racje ona pewnie sama jest zakomplesiona i nie moze wytrzymac jak komu nie dokopie i nie dogryzie hihihi:):P