Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbkaaa

Farbowanie włosów-doradzcie dziewczyny

Polecane posty

Gość farbkaaa

witajcie dziewczyny,nosze się od jakiegos czasu z zamiarem farbowania włosów. W tej chwili mam swoje naturalne,niedawno pozbyłam się pozostałosci po ostatnim nieudanym farbowaniu-dlugo musialam czekac az odrosna calkowicie,ale doczekalam sie.No i coz,znow mam swoj naturalny kolor wlosow i nie moge na siebie patrzec,bo jest okropny-czyli ciemny,mysi,bury okropny blond,byle jaki:( Nie lubie za bardzo eksperymentowac na wlosach-w zyciu raz mialam tylko zrobione przez moja siostre pasemka rozjasniaczem,pozniej ufarbowalam wlosy na ciemny blond z garniera.Z obu tych opcji nie bylam zadowolona,pasemka mi nie pasowaly,a ten kolor ciemny blond wyszedl rudy:OTeraz znow mnie naszlo cos zeby cos zmienic bo wygladam strasznie smutno:( Wyczytalam ze dobra farba jest Loreal Excellence-numer 10,bardzo jasny blond,ze wychodzi bardzo naturalnie. Nie chce jakis drastycznych zmian w wygladzie,chcialabym tylko troche nadac wyrazu moim wlosom,zeby nie byly takie byle jakie...Czy ktoras z was uzywa tej farby na takim wlasnie mysim kolorze?Czy jestescie zadowolone??Moze ktos mi cos doradzi. Wiem,ze najlepiej byloby pojsc do fryzjera,ale nie za bardzo mam na to pieniadze...Czekam na odpowiedzi:)

Gość farbkaaa
*przepraszam farba o ktorej wspominalam to nie numer 10 a 9-bardzo jasny blond :)

Gość farbkaaa
uppp!!!

Gość trufla n7s
jesli masz wlosy w dobrej kondycji?? ja lubie wszelkiego rodzaju eksperymenty! Nie farbuj nigdy na ciemno. Zgroza. ! Jasny blond ?? Zawsze jest na czasie !

Gość farbkaaa
Wlosy mam raczej w dobrej kondycji,uzywam prostownicy ale staram sie je odpowiednio nawilzac,maseczki,odzywki,jedwab itd Na ciemno raczej nie zafarbuje,nie pasuje mi,bo jestem blada na twarzy..ale boje sie zebym nie wyszla za bardzo blondi:( Zaraz wstawie zdjecie z moim naturalnym kolorem wlosow...

Gość trufla n7s
za jasne ? to nie powinno byc problemem... zawsze zreszta mozesz porobic pasemka . Na poczatek niewiele..i stopniowo dadajac nowe, az uznasz ze efekt jest zadowalajacy

Gość trufla n7s
przeciez Ty masz siwetne wlosy ! Wcale nie widze tu mysiego koloru !!! :-P Zrob sobie pasemka ..sredniej grubosci . Dopdasz promiennosci twarzy:-) i plucz w riumianku. Ladnie je rozjasnisz w ten sposob

Gość farbkaaa
No nie bardzo swietne,akurat moze na tym zdjeciu nie wyszly zle,bo sa swiezo umyte i dobre swiatlo na nie pada-bo stoje przy oknie,ale uwierz mi,ze ladnie wygladaja tylko w dzien,w wktory umyje,potem robia sie juz takie szare,w slonku wygladaja nawet niezle. W lato robia mi sie refleksy od slonka,ale w takie szare dni jak teraz wygladaja koszmarnie:( Buro :( A z pasemkami to musialbym sie pewnie wybrac do fryzjerki,a ja troszke nie mam na to kaski...chcialabym w koncu dobrac sobie jakis fajny kolorek i farbowac w domu:)

Gość dutty frutti
są farby do koloryzacji domowej do pasemek ze specjalnym grzebykiem

Gość dddff555
ten kolor, który chcesz miec jest do bani. ja bym nie ruszała swoich naturalnych. każdy wygląda najlepiej kiedy włosy sa umyte, więc po prostu myj cześciej włosy. a farbowane przetłuszczają się szybciej