Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violinn

jak odpowiadać komuś.. ? proszę o rady..

Polecane posty

Gość violinn

mój problem polega na tym, że nie potrafię być chamska..;/;/nie chodzi mi o to, że być chamskim 24h na dobę, ale w ogóle żeby potrafić komuś chamsko odpowiedzieć na coś..;/ zwykle zamiast tego zastanawiam się co powiedzieć, palne jakieś głupoty albo nic nie mówię tylko się głupio patrzę..;/ albo udaję, że nic się nie dzieje;/ najbardziej wkurza mnie jak ktoś niby żartuje ze mnie tylko 'dla piania' i mówi o mnie często i to w kółko powtarza(nie jest to chamskie, ale wkurzające) a ja chcąc znaleźć najlepszą ciętą ripostę nic nie robię..;/ jak to zmienić?? znacie może jakieś fajne, mądre teksty do kogoś kto nas wkurza żeby go zatkało i nie wiedział co odpowiedzieć ??

Gość violinn
ok ale dla mnie trudno jest być stanowczym..;/ szczególnie kiedy ktoś się smieje z tych 'żartów'.. nic w tedy nie robię.. dopiero jak ktoś mnie wyzwie to odpowiadam mu wyzwiskiem.. jak stać się bardziej stanowczym i nie zastanawiać się nad tym co ma się powiedzieć?? własnie warto się zastanawiać czy od razu coś odpowiadać??

Gość violinn
wiem, że nie można sobie dawać innym tak żartować niby tylko 'dla piania'..;/ale już za późno;d znacie jakieś dobre odzywki ???

Gość violinn
wiem, że nie można sobie dawać innym tak żartować niby tylko 'dla piania'..;/ale już za późno;d znacie jakieś dobre odzywki ???