Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 krakowianka_01

GINEKOLOG

Polecane posty

Go艣膰 krakowianka_01

Witam, bardzo prosz臋 o jakie艣 namiary na dobr膮 specjalistk臋. od 2lat lecz臋 si臋... od lekarza do lekarza... obecnie przyjmuje mnie kolejna Pani doktor kt贸ra bez bada艅, na o艣lep kolejne recepty wystawia... mimo ze poprawy nie wida膰.R臋ce opadaj膮. a nie sta膰 mnie na prywatne wizyty, zreszt膮 i tak leki mnie rujnuj膮 finansowo... Bardzo Prosz臋 Forumowiczki POM脫呕CIE:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krakowianka_01
AHA TO CHODZI O KRAK脫W:)

Udost臋pnij ten post

Ja chodz臋 do dr Lenart na ulicy Urz臋dniczej. Z tym 偶e ona przyjmuje prywatnie. Nie wiem jak w przypadku jakiego艣 bardziej skomplikowanego leczenia ale jak dla mnie jest super. Stosuje antykoncepcje i ona zawsze m贸wi mi jakie badania i kiedy mam zrobi膰, nie robi nic na odczep si臋. Na znanylekarz.pl te偶 ma super opinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowianka_01
DZI臉KUJ臉, ale t膮 Pani膮 ju偶 odwiedza艂am i nie przynios艂o to 偶adnych efekt贸w. no mo偶e poza tym ze mam usg wykonane prawid艂owo. a poza tym szukam lekarki ktora bylaby "bezp艂atna" bo jak juz pisalam za leki i badania wystarczaj膮co ju偶 duzo zap艂aci艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowianka_01
i tak dzi臋ki za dobre ch臋ci:) a Wszystkich pozosta艂ych ponownie prosze o opinie i namiary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowianka_01
skopiuje tutaj z innego forum. nie chcia艂o mi sie tego pisac kolejny raz. Zacze艂o sie ok 2lata temu. b贸l podczas stosunku, plamienia(up艂awy). pierwsza lekarka stwierdzila ze wszystko jest prawidlowe i ze mam nadzerke, ale to stan naturalny i samo przejdzie. Ja nie odpusci艂am, bo b贸l nie jest dla mnie czyms normalnym, kolejna lekarka zalecila usuniecie nadzerki. zdecydowa艂am na zabieg laserem. Nadzerka byla spora, dlatego zabieg by艂 wykonany 2razy. po kontrolach lekarz stwierdzil ze wszystko sie uda艂o i ze jestem zdrowa. Ale po kolejnych bolesnych pr贸bach wsp贸艂偶ycia uda艂膮m sie na kolejna wizyte... lekarka stwierdzila ze mam grzybice. leczy艂am sie... wszelkie srodki ostroznosci i duzy nacisk na higiene( prezerwatywy, podmywanie, bielizna prasowana...itd) niestety kolejne "stosy"tabletek, globulek i antybiotykow nic nie dawa艂y. dziwi艂o mnie ze Pani doktor nie kieruje mnie na jakies wnikliwsze badanie(jedyne co mi zaleci艂a zaraz wyleczeniu nadzerki to cytologia;/ w internecie dowiedzialam sie ze nie jestem jedyna z takimi problemami. zmienilam lekarza. kazano zrobic posiew z antybiogramem. badania nic nie wykryly. zadnych bakterii i grzybow. ale lekarka stwierdzila ze mam stan zapalny. up艂awy nadal sie pojawialy i b贸l przy pr贸bie stosunku I tak na ten stan zapalny wzie艂am juz kolej膮 "gromadke" lekow, lekarka twierdzi ze jest poprawa(ale ja nie zauwazam ani nie odczwam) ostatnio zauwazam u siebie ciemne up艂awy(wczesniej byly albo biale albo zolte) bardzo boli mnie pochwa podczas stosunku, ale nawet podczas aplikacji globulek tez czuje b贸l w pochwie. Kiedy zakladam tampony rowniez boli. nasowa sie problem suchosci pochwy, ale to tez juz przerabia艂am, tzn uzywalam srodkow nawilzajacych podczas zblizenia, ale niestety nie poprawilo to komfortu, a wrecz pogarszalo to sprawe bo piek艂o mnie i szczypa艂o jakbym mia艂a rane.

Udost臋pnij ten post